Ne yapmaya çalışıyor?

Gör işte gerçekleri. Bir de uzaktan akrabaymış yok yere onunla adın anılmasın. Onun boşluklarıyla uğraşma. Adam mı kalmadı memlekette. Sana süslü şeyler söylemesi senin zaaflarını bildiğinden.
Sakın böyle erkeklere sevilme ihtiyacını belli etme. Tam da o duygularını kullanırlar.
Çok haklısın siz benim dışarıya yansıtmaya çalıştığım ama yapmadığım duygularımın tercümanısınız sanırım :))

🥹 çok hassasım bu konularda şu ana kadar hiç doğru düzgün sevilmedim o yüzden bir şey istiyorum olmuyor çok yoruldum artık.
Sizi sevecek değer verecek başka biri çıkar karşınıza ( ki bence bu o adam değil asla ) yeter ki hayatınızda ki gereksizlere yol verin

Söylenecek her şeyi arkadaşlar söylemiş zaten, şunu da ekleyeyim bence adam size şimdiden böyle mesafe koydu çünkü uzaktan da olsa akrabaymış. Doğal olarak insanlar evlenmenizi bekler duyulursa ve paşam altı yılını tek bir kişide harcadığı için henüz kısıtlanmaya hazır hissetmiyor kendini. Üzülerek de söylüyorum ama size gösterdiği kadar da duyguları olsaydı bu konuşmalar hiç gerçekleşmez her şey akar giderdi. Kendinizi üzmeyin lütfen.

Söylenecek her şeyi arkadaşlar söylemiş zaten, şunu da ekleyeyim bence adam size şimdiden böyle mesafe koydu çünkü uzaktan da olsa akrabaymış. Doğal olarak insanlar evlenmenizi bekler duyulursa ve paşam altı yılını tek bir kişide harcadığı için henüz kısıtlanmaya hazır hissetmiyor kendini. Üzülerek de söylüyorum ama size gösterdiği kadar da duyguları olsaydı bu konuşmalar hiç gerçekleşmez her şey akar giderdi. Kendinizi üzmeyin lütfen.
İlk başlarda üzülmedim desem yalan olur çünkü haketmiyoruz böyle şeyleri kadınlar olarak.Ama iyi ki burayı açtım ve sizin yorumlarınızı okudum bana hepsi güç verdi teşekkürler hepinize kocaman 💝😘💋

Çok değerli hissettiriyordu yani mesajlaşırken öyleydik. Seni üzmem biliyorsun değil mi gibi şeyler söylüyordu ama bende asla ve asla evlilik konusunu açmadım. Sanırım biraz ilgili konuşunca hemen ilişkiye başlarız kendini kaptırır diye korktu.

İlişkiye başlamak başka evlilik başka ama ilişkiye başlamak istemeyen erkeğin ne kadar dever verdigi tartisilir.

Arkadaşlar merhaba ilk kez soru sormak için üye oldum yardımcı olursanız çok memnun olurum😌
Ben birisiyle konuşuyordum onun yaşı 33 ben ise 28 yaşındayım. Geçen yıldan beri ara ara konuşuyorduk ama bu son iki hafta çok güzel konuşuyorduk muhabbetimiz o kadar güzeldi ki anlatamam. Bu daha önce konuştuğumuzda evlilik düşünmediğini söylemişti zaten bununla ilgili en ufak bir konuşmam olmadı ben tarafından. Neyse ben yazmadığım zaman yazıyor nerdesin ne yapıyorsun baya ilgili benden hoşlandığını biliyorum yani. Bir akşam mesajlaşıyoruz konu sevmekten açıldı ben aşkı saçma buluyorum daha önce evlenmek istemediğimi sana söylemiştim muhabbetimiz bambaşka fakat daha ileride çıkmaza gireceğimizi düşünüyorum diyince ben şoka girdim. Sana kimse evlilikten bahsetmedi dedim onunda 6 yıllık ilişkisi olmuş ve acı çekmiş öyle söyledi. Peki neden birden böyle yaptı siz ne anladınız bu işten kızlar. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim..
Amaan vakit harcıyo senle, karşısına biri çıktığında bak nasıl evleniyo. Seninle konuşuyoruz ama sen çok heveslenme demiş sana.

Back
X