Ne yapmaya çalışıyor?

future

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
600
2
96
Diğer
Çok anlam veremedim ve akıl danışmaya karar verdim..

Kpss hazırlık için gittiğim dersanede bir hoca. Çok ilgili hatta fazla ilgili..

Biraz hareketlerinden bahsedeyim sizde düşüncelerinizi yazın..

1- Yaptığım bir çalışmayla ilgili üst üste birkaç gün dersaneye gitmek zorundaydım. Gittiğim zamanlarda sürekli çay-kahve içmeye odasına çağırırdı. Giderdim içerken biraz muhabbet ederdik bu muhabbetlerde sürekli yaşantıma yönelik soru sorardı.

2- Çalışmam bittikten sonra telefonla aramaya başladı. Nasıl olduğumu soruyor, dersaneye davet ediyordu. Müsaitsem gidiyordum değilsem mazeretimi söylüyordum.

3- Annemi soruyordu her karşılaşmamızda, selam söylüyordu.

4- Saçlarımı ucundan azıcık kestirdim annem bile farketmemişti ama hemen bunun farkına vardı.

Şimdi derslerimiz başladı ve haftada 4 gün dersanedeyim.

1- Terasta sigara içiyorum ve diğer öğrenciler de var diğerlerine sadece merhaba derken benimle tokalaşıp nasıl olduğumu soruyor..kafamçokkarıştı

2- Ders aralarında dersanenin cafesinde oluyor ve mutlaka nasıl gittiğini soruyor..

3- Gündüz soruları yetmediğinden olsa gerek, akşamları da arayıp hocaların ders anlatışlarıyla ilgili sorular soruyor, arada mutlaka anneme selam söylüyor ve öpüyor!!

4-Zil müziklerini beğenmediğimi söylediğimde zil müzikleri değişti, benim çalışma yaptığım zaman diliminde dinlediğim birkaç müziği zil yaptı.

5- Birde bu hafta sonu FB- GS derbisini beraber izleyip izleyemeyeceğimizi sordu, başka planımın olduğunu söyleyip reddettim..

Ne yapmaya çalışıyor? Doğru mu anlıyorum yanlış mı karar veremiyorum.. Annem neden hergün ondan selam getirdiğimi soruyor.. -haklı kadın- ne bileyim anne diye geçiştiriyorum ama tabi yemiyor annem..

Birde sizleri dinlemek istiyorum..

Son düzenleme:
sen herhangi bir şey hissediyormusun bu kisiye karsı?
bende ogretmenlerimle çok iyi anlaşırdim ama hep bı çizgi vardı..bu çok samimi geldi bana açıkcası..

sen herhangi bir şey hissediyormusun bu kisiye karsı?
bende ogretmenlerimle çok iyi anlaşırdim ama hep bı çizgi vardı..bu çok samimi geldi bana açıkcası..

hissetmiyorum..

Ama diğer öğrencilerden farklı davrandığının farkındayım.. Niye olduğunu anlamadım..:uhm:

sonuncusunda çizgiyi aşmış resmen çıkma teklif etmiş

aman diyim,, aman...
ben de boyle bir hocaya konduramamistim, ama meger benden baska herkes biliyormus..
olabildigince mesafe koy ve uzak dur..
insani cok rahatsiz edebiliyolar..

aman diyim,, aman...
ben de boyle bir hocaya konduramamistim, ama meger benden baska herkes biliyormus..
olabildigince mesafe koy ve uzak dur..
insani cok rahatsiz edebiliyolar..

Hakikaten konduramıyorum ama hareketlerine "normal" sıfatını veremiyorum.. Ayrıcalıklı davrandığını her ortamda belli ediyor... Son raddesine kadar resmi davranıyorum...

Hakikaten konduramıyorum ama hareketlerine "normal" sıfatını veremiyorum.. Ayrıcalıklı davrandığını her ortamda belli ediyor... Son raddesine kadar resmi davranıyorum...

erkekleri bazen anlamak cok guc.. bak sana sunu diyim bir de etrafindaki insanlarin farkinda olmasini saglayacak ve seni zor durumda birakicak davranislarda bulunuyorsa ozellikle, ama sen saygi cercevesini asmamak icin susuyorsan, sakin susma. yeri geldiginde aradiginda megule et cevap verme sorarsa gormemisim de. ters davran yani.
cok rahatsiz edici bir durum bu. ama daha beterinin olmasini istemiyorsan araya daha da fazla mesafe koy derim.

erkekleri bazen anlamak cok guc.. bak sana sunu diyim bir de etrafindaki insanlarin farkinda olmasini saglayacak ve seni zor durumda birakicak davranislarda bulunuyorsa ozellikle, ama sen saygi cercevesini asmamak icin susuyorsan, sakin susma. yeri geldiginde aradiginda megule et cevap verme sorarsa gormemisim de. ters davran yani.
cok rahatsiz edici bir durum bu. ama daha beterinin olmasini istemiyorsan araya daha da fazla mesafe koy derim.

Haklısın ..
Susuyorum.. İnsanların ezici bakışlarının farkındayım.. Özellikle kızların.. Hoca gerçekten bakımlı, hoş bir hoca.. Ama bana göre sadece hoca olduğunu insanlara anlatamıyorum tabiki..

Bir yerde haddini bildirmek lazım yani yada benden ona ışık yanmayacağını..

sana tek tavsiyem, susma.. inan dedikodu coktan almis basini gitmistir.. durduramazsin insanlari..
cok cektim bu konuda ayni seyler basina gelsin istemem..
o sinirlari asiyorsa hocadir saygisizlik olmasin deyip susma, yeri geldiginde cok guzel tersle.
insanlar anlamaz.. basin cok agrir sonra benden demesi..

sana tek tavsiyem, susma.. inan dedikodu coktan almis basini gitmistir.. durduramazsin insanlari..
cok cektim bu konuda ayni seyler basina gelsin istemem..
o sinirlari asiyorsa hocadir saygisizlik olmasin deyip susma, yeri geldiginde cok guzel tersle.
insanlar anlamaz.. basin cok agrir sonra benden demesi..

Lafı güzel gediğine oturturum da kaç ay yüz yüze geleceğiz diye susuyordum..
Susmamak gerek değil mi? En iyisi dediklerini uygulamak..

Çok sağol..a.s.

Benim bir arkadaşımın dil okulun bu olay başına gelmişti ama senden farklı olarak, o adamdan hoşlanıyordu.Adam öğrencilerden biriyle yakınlaştığım duyulursa diye dil okulundan istifa etmişti.Sonrasında anlamadığım bir nedenden dolayı kızdan da uzaklaşmıştı.Bence kızı bahane etmişti.Neyse, senin durumuna gelince eğer hocadan hoşlanmıyorsan bence yapılacak en iyi şey, tavırlarınla kesin olarak belli et.Sizli bizli konuş vs.:tomato:
Annene de sürekli olarak selamını iletme canım :)

E seninle ilgilendiği açıkça belli...
Sen ona karşı birşey hissetmiyorsan tavrını koy...
E hissediyorum diyorsanda orasıda sana kalmış bir şey artık..

yaslarınız kaç?
hoca bekar mı annen bekar mı ?

sorduğun sorunun ardındaki art niyetin farkındayım arkadaşım..

Benim bir arkadaşımın dil okulun bu olay başına gelmişti ama senden farklı olarak, o adamdan hoşlanıyordu.Adam öğrencilerden biriyle yakınlaştığım duyulursa diye dil okulundan istifa etmişti.Sonrasında anlamadığım bir nedenden dolayı kızdan da uzaklaşmıştı.Bence kızı bahane etmişti.Neyse, senin durumuna gelince eğer hocadan hoşlanmıyorsan bence yapılacak en iyi şey, tavırlarınla kesin olarak belli et.Sizli bizli konuş vs.:tomato:
Annene de sürekli olarak selamını iletme canım :)

herhangi bir duygu beslemiyorum hocaya.. sadece hoca.. gayet resmi konuşuyorum.. Annemin selamlarını da azaltmakta fayda var sanırım :)

E seninle ilgilendiği açıkça belli...
Sen ona karşı birşey hissetmiyorsan tavrını koy...
E hissediyorum diyorsanda orasıda sana kalmış bir şey artık..

teşekkür ederim..

yılışık herif

ne yapmaya çalıştığı belli değil mi?

belli de konduramadığım için çözemedim..

ne yapmaya çalıştığı belli gibi peki.siizn hocanız madem yaşı ne kadar büyük sizden merak ettim

33 yaşında...

33 yaşında hoca olabilir mesleğini eline almış olabilr de sen öğrencimisin(18-22), stajer mi(22-???) mesleğine eğitimci yazmışsın ondan sordm

Haklısın ..
Susuyorum.. İnsanların ezici bakışlarının farkındayım.. Özellikle kızların.. Hoca gerçekten bakımlı, hoş bir hoca.. Ama bana göre sadece hoca olduğunu insanlara anlatamıyorum tabiki..

Bir yerde haddini bildirmek lazım yani yada benden ona ışık yanmayacağını..

Öğrencisin ve öğretmeninin sana olan bu tavırlarından rahatsız oluyorsun ve hatta davetini reddediyorsun.
Seni gerçekten tebrik ediyorum.
Biraz daha soğuk davranırsan hatta uygun zamanlarda onu terslersen ne demek istediğini anlar.

rahatsız edıcı bı durum. :/
annenı falan gördü de senın yanında bı kere, o yüzden mı selam söylüyor? bence uzaklaş, ders dışında aynı ortamda bulunmamaya çalış, yanı kantıne mı gıttın o da geldıyse çık oradan. en fazla başınla selam ver, hatta başka yerlerde karşılaşınca görmemış gıbı de yapabılırsn...

33 yaşında hoca olabilir mesleğini eline almış olabilr de sen öğrencimisin(18-22), stajer mi(22-???) mesleğine eğitimci yazmışsın ondan sordm
28 yaşındayım, kpss için dersaneye gidiyorum..

Öğrencisin ve öğretmeninin sana olan bu tavırlarından rahatsız oluyorsun ve hatta davetini reddediyorsun.
Seni gerçekten tebrik ediyorum.
Biraz daha soğuk davranırsan hatta uygun zamanlarda onu terslersen ne demek istediğini anlar.

teşekkür ederim.. inşallah..

rahatsız edıcı bı durum. :/
annenı falan gördü de senın yanında bı kere, o yüzden mı selam söylüyor? bence uzaklaş, ders dışında aynı ortamda bulunmamaya çalış, yanı kantıne mı gıttın o da geldıyse çık oradan. en fazla başınla selam ver, hatta başka yerlerde karşılaşınca görmemış gıbı de yapabılırsn...

annem kayıt için gittiğimizde yanımdaydı.. tanıştılar yani..

görmemiş gibi yapsam da her fırsatta tokalaşmak için elini uzatıyor..
kaçamıyorum yani..

Back
X