Ne yapmaya çalışıyor?

zebbra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
668
1
96
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Aynı fakültede olduğum bir çocuk var aynı zamanda ortak derslerimizde var. Oldukça hoş bir çocuk, benden 5 yaş büyük. Genelde tek takılır çok fazla arkadaşı yoktur ve ortak arkadaşımız hiç yok. Daha önceleri hiç dikkatimi çekmiyordu, bana sıradan bir tip gibi geliyordu hatta arkadaşlarım falan bayağı beğeniyorlardı ama ben öyle düşünmüyordum. Gelgelelim birkaç kez beni izlerken yakaladım. İzlediğini gördüğüm zamanlarda bile çekmedi gözlerini. İlk öyle başladı zaten. Devamlı gözgöze geliyorduk. Dersteyken sürekli bana bakıyordu. Kendini gösterme çabaları başladı sonra. Benim olduğum taraflara gelmeler, benden yoklama kağıdı istemeler falan. Hiç bir zaman konuşmadık. Bir zaman sonra bende hoşlandığımı hissettim ve anlaması için bi kaç kez gözlerimi kaçırmadan baktım. Baktığımda oda baktı. Aramızda böyle bir tuhaf durum oluştu. Bi kaç arkadaşım onun bana dönüp dönüp baktığını söyledi hatta. Bu böyle 1 ay gitti o baktı ben baktım falan. Baktım bişey olmuyor hiç yüz vermemeye başladım. Onun olduğunu bildiğim taraflara bile bakmadım o baktığındada gözlerimi çevirdim. Şİmdilerdeyse çok fazla telefon görüşmesi yaptığını görüyorum o da ayrı bir canımı sıkıyor. Benimde çok fazla okuldan arkadaşım yok çok sakin bir tipim birazda soğuk. Bazı arkadaşlar takılıyor ben erkek olsam cesaret edip sana açılamam diye. Acaba tam mı hissettiremedim hissettiklerimi? Ben anlamadım ne yapmaya çalıştığını sizler anladınız mı?

tam hissettiremedim die bişe yok. çocuk senden hoşlanmış ve sen de buna bakışlarınla karşılık vermişsin. belki de tam cesaret edip sana açılacaktı ki sen kendini geri çekince cesareti kırıldı.

ayrıca telefonla çok konuşması illa sevgilisi olduğu anlamına da gelmez. sonuçta başka şehirde okuduğu için ailesi ile de görüşüyor olabilir.kendimden örnek vereyim benim sevgilim yok hatta hiç olmadı ama tel. elimden düşmez hep arkadaşlarım mesaj atar yada ailemle konuşurum.ben de üni.de okuyorum.

diyeceğim o ki bu durumu kafanda çok büyütme. senden gerçekten hoşlanıyorsa teklif edeceği gün yakındır.
:71::71::71::71::71::52::52::52::52::52:

bence biraz daha bakmalısın. yani ilgini azıcık daha hissettir.
ondan sonra baktın ki bişey olmuyor vazgeçersin.
bu bakışmalar vs. çok zevkli oluyor zaten:21::21::21:

tam hissettiremedim die bişe yok. çocuk senden hoşlanmış ve sen de buna bakışlarınla karşılık vermişsin. belki de tam cesaret edip sana açılacaktı ki sen kendini geri çekince cesareti kırıldı.

ayrıca telefonla çok konuşması illa sevgilisi olduğu anlamına da gelmez. sonuçta başka şehirde okuduğu için ailesi ile de görüşüyor olabilir.kendimden örnek vereyim benim sevgilim yok hatta hiç olmadı ama tel. elimden düşmez hep arkadaşlarım mesaj atar yada ailemle konuşurum.ben de üni.de okuyorum.

diyeceğim o ki bu durumu kafanda çok büyütme. senden gerçekten hoşlanıyorsa teklif edeceği gün yakındır.
:71::71::71::71::71::52::52::52::52::52:

Şöyle bir durum var ama diyelim ki geldi benimle tanışmak istediğini söyledi. Eee benim kesinlikle tamam olur diyeceğimi nerden bilcek? Tam olarak hissettiremedim dediğim bu yani cevabımın evet olacağını nerden bilecek ve nasıl hissettireceğim? Konuşmamasının sebebi alacağı cevabın hayır olmasından korktuğu için olabilir diye düşünmedim değil.

Back
X