• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya calisiyor

delu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
239
93
123
Kocaeli
Merhaba kk sakinleri derdim aslinda o kadar da buyuk degil ama size danismal istedim.Nerdeyse 5 aylik bir iliskim var ve son 1 aydir aramiz kotuydu ondan yavas yavas sogumaya baslamistim o da bunun farkindaydi konustuk ve ben bu sorunu hallettigimizi dusundum son bir haftadir iyiydik.En son cuma gunu ona yarin bir planimiz var mi diye sordum ve hayir dedi.Ben de arkadaslarimla plan yaptim ve bunu ogrenince cok sinirlendiYok tum zamanimi arkadaslarima harciyormusum da falan da filan.Bu kavganin ardindan cuma gunu mesaj attim cevap vermedi.Cumartesi attim yine cevap yok basla yerlerden ulasmaya calistim aradim acmiyor.Arkadasina mesaj attim nerde bu diye adanaya gitti senin haberin yok mu dedi bana.Sok oldum tabiki ben.Simdi biz ayrildik mi ne oldu biri bana anlatabilir mi 3 gundur ona ulasmaya calisiyorum ama o hicbir sekilde bana geri donmedi veya aramadi.Ayrildiysak soyle diyorum onda da ses seda yok of

gerçekten zor bi durum olsa gerek...kendince sana tavır yapıyor..belliki çok kızdı..bence siniri geçince sana dönüş yapacaktır ;)

sinirlenmiş..üstüne düşme biraz arar o seni yazma sen ona ulaşma

gezme tozma evde dur ama onlar gezsin bu adaletsizlikler zaman kaybından başka bişey değil

5 ayda baya şımarmış... Ben yerinde olsam madem habersiz gittin gelme bir daha bitti diye msj atarım eşşek gibi arar! ne cevap veririm ne msj atarım..

Şimdi alttan alırsan her zaman bunu sana karşı kullanır.her kavgada çeker gider bir yere.. :ssz:

hem ne biliyordun gerçekten Adana'da mı nerede kiminle!!???sana açıklama yapmadan bunu yapamaz!

gönül kaçanı kovalar unutma...o yeterince kaçmış ve sen kovalaşmışsın yeteri kadar...
kaçma sırası sende...gör bakalım nasıl dönecek kuzu kuzu :)

Yarın planımız var mı diye sorduğunda hayır demesi bir plan da yapmayalım manasına gelen bir hayır mıydı ki? ya da sen neden yoksa biz yapalım şimdi bir plan ya da ne zaman görüşürüz gibi bir şey neden demedin? belki bu yüzden sinirlenmiştir o da. sinirlendiyse o gün ne konuştunuz sana neler söyledi ona göre bir şeyler denebilir açıkcası bu anlattığınla ben pek bir şey anlayamadım.

ama sen de aramayı bırak bi bakalım istiyorsa kendisi arasın.

hiç arayip sorma
elbet sana donecekdir donmezsede keyfi bilir
kendini uzmeye degmez

Back
X