Dogru soyluyorsunuz..Diğer konunuzu bilmediğim için sedece bu konuyla ilgili yazacağım.
iğrenç şekilde aldatılmak ve sonrasından o iğrenç insanla karşılıklı konusmak yapabileceğin en büyük hatadır.
Tavrimi anlasin gerizekali.. Acaba ne diyecekti ama cok merak ediyorum...Evet, doğru yapmışsın. ..
Ya ben hic icimdekileri soyleyemedim.ama. Fotograflari yuzume vurdu soyleyecegini soyledi gitti. Bende soyleseydim ben hic susmam normalde boyle durumlarda. Ama o an ki sokla bisey diyemedim simdi icimde dag gibi buyudu.Ben olsam konuşmam.
En azindan son bi kez agzinin payini verseydim..Doğru yapmışsın, hiç muhattab olmamak senin için daha iyi olacaktır...
Asla son soylediklerini soylemezdi it. Kesin pidmanim.ben sinirimden soyledim onlari onlar eski fotograflar dicekti kopek.boşver, en son ne dediyse aynı şeyleri derdi heralde demese bile seni üzerdi yine
Emin ol bazen sessizlik en iyi cevaptır.En azindan son bi kez agzinin payini verseydim..
Barismam asla. Affetmem butun mesele soyleyemediklerim..aldatılmayı evli bayanlar kabullenmeyip boşanırken bekarların hiç boyun egmeyip barışmaması gerek bence
Ki o benim sessizligime hic aliskin degildi.Emin ol bazen sessizlik en iyi cevaptır.
İşte düşün nasıl koyacak bu hareket onaKi o benim sessizligime hic aliskin degildi.
Yok yok kesinlikle. Bu kisiye ozel yollaniyor. Facebook uzerinden falan da degil birebir online bi oyun.Bazi oyunlarda istek coklu gonderiliyo. Benimde oynadigim bi oyun var facebookta o kadar kisiyi tek tek elemedigim icim toptan gonderiyorum herkeae istegi. Acaba boyle bi durum olabilir mi?
İnsalllaaahh arkadasimmm surunsunnnİşte düşün nasıl koyacak bu hareket ona
konunu okumuştum gerçekten çok zor yaşadığın, ama şu an yeni olduğu için içini dökmek sövmek istiyosun ama inan atlattığında iyiki konuşmamışmışım diye şükretceksin hatta şu anda harcadığın dakikalara üzüleceksinAsla son soylediklerini soylemezdi it. Kesin pidmanim.ben sinirimden soyledim onlari onlar eski fotograflar dicekti kopek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?