Ben sadece indan boyle bi atak bekliyodumkonunu okumuştum gerçekten çok zor yaşadığın, ama şu an yeni olduğu için içini dökmek sövmek istiyosun ama inan atlattığında iyiki konuşmamışmışım diye şükretceksin hatta şu anda harcadığın dakikalara üzüleceksin
Barismam asla. Affetmem butun mesele soyleyemediklerim..
5 ay boyunca ozur falan dilemedim. Bu saatten sonra da buyuk konusmiyim.ama bi damla suya muhtac olsa yuzune tukurmem.inan bana ne yapıp eder altan girer üsten çıkar bir bakarsınız özür dileyen siz olmuşsunuz kendilerini acındırmada bir numaralar
Ohhh agziniza saglik valla... Surunsun kapina kopek olsunda snei bulamasin de oyle deseki konunu bilmiyordum baktım , cidden kalpten söylüyorum inşallah kabul olur allah belasını versin eski erkek arkaşının serefsiz herif pislik birşey miş , böylelerinin yaşamasını bile istemiyorum , nesilleri tükensin inş.... özet olarak Allahından bulsun sakın konuşma muhattap olma ... kendi çamurunda depelensin do...mz pislik...
Ama cok merak ediyorum ne diyecekti acabaBenim de böyle bi aldatılmam vardı. Söyleyeceklerim içimde kalmasın diye konuştuğumda daha beter üzüldüm, yine söyleyemediğim şeyler oldu, hepsi içimde patladı :)
O yüzden bitmiş gitmiş bi şey için bu kadar üzmeyin kendinizi. Emin olun, karşınızdaki karaktersizse daha fena oluyor her şey.
Suan oyle yaptim ama icim icimi yiyorBir insana yapabileceğin en büyük hakaret onu yok saymak ve muhattap olmamaktır
Tepkisizlik bana gore hic degil.. Ama insani bu hale getiriyolar iste..Sen zaten oyun teklifini kabul etmeyerek ona güzel bir cevap vermişsin. En güzel tepki tepkisizliktir.
Böyle ırz düşmanı adi 5 para etmez adamlara küfür etsen yarabbi şükür der gerek yok Allah'a yakın sana uzak olsun ( konunu okudum aldatılmalı vs.. Gercekten muhattap olma bu tipler tehlikeli olur tlf No nu falan nette dağıtır adına soyadına sahte hesaplar açabilir vs.. Kurtuldun boşver)o kızların fotolarını neden biriktiriyor bir düşün onları tehdit etmediğini nerden biliyoruz adi HarifinSuan oyle yaptim ama icim icimi yiyor
Dogru. Haklisiniz.Böyle ırz düşmanı adi 5 para etmez adamlara küfür etsen yarabbi şükür der gerek yok Allah'a yakın sana uzak olsun ( konunu okudum aldatılmalı vs.. Gercekten muhattap olma bu tipler tehlikeli olur tlf No nu falan nette dağıtır adına soyadına sahte hesaplar açabilir vs.. Kurtuldun boşver)o kızların fotolarını neden biriktiriyor bir düşün onları tehdit etmediğini nerden biliyoruz adi Harifin
Susarak cevabimi vermisim galiba..Ağzından çıkacak 2 çift söze bile değmez. Boşver gitsin.
Konuyu ozetledinnn dilayy :)Söz gümüşse, sükut altındır...
Konuyu ozetledinnn dilayy :)
Susuyorum arkadasim ahh susuyorum...Sizi anliyorum bende olsam icim icimi yerdi ama bazen susmak en büyük cevaptir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?