Evet ilk arkadaş kalalım demişti tabi sonrasında böyle bir cvpla karşılaştım.Bulmuş her dediğini dinleyen bi kız yedekte tutuyo
Döncem ben sana yapıyo
Ne arkadaş kalması yahu, anca gidersin deseydin..
Herkese merhaba.
Benim 3 senelik bir ilişkim vardı ve 1 ay önce ilişkim bitti, erkek arkadaşım benden ayrıldı. Arkadaş kalalım böyle daha iyi dedi ve ayrıldıktan sonra 3 kere msjlastık. 2 Gün önce kendısıyle konuştuğumda kesinlikle bitti dedi ve konuşmamızın yarım saat sonrasında ben bir düşüncem dedi. Sizce ne yapmaya çalışıyor?
Sen onun arkadaşlığına bile razı mısınEvet ilk arkadaş kalalım demişti tabi sonrasında böyle bir cvpla karşılaştım.
Bence Allah tekmeyi basman için sana sans veriyorHerkese merhaba.
Benim 3 senelik bir ilişkim vardı ve 1 ay önce ilişkim bitti, erkek arkadaşım benden ayrıldı. Arkadaş kalalım böyle daha iyi dedi ve ayrıldıktan sonra 3 kere msjlastık. 2 Gün önce kendısıyle konuştuğumda kesinlikle bitti dedi ve konuşmamızın yarım saat sonrasında ben bir düşüncem dedi. Sizce ne yapmaya çalışıyor?
''Bu yaptığı densizlik ..! bence artık sende tamaen kafanda bitirmelisin bu kez sen ona arkanı cevir n yapacak biliyorum kolay deildir elbette ama yapman gereken bence bu skma canını.''Herkese merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?