Ya Isyerimde biri var. Yeni Evli çocuğu yok. Eşini tanımıyorum tabi. Ama iyi biri olmali diye dusunuyorum. Bu bahsettigim Aslında herkes tarafından sevilen sayılan itibar goren bi adam. O kadar efendi diye tabir edilir yani. Bana da çoğu zaman ondan yaşça baya küçük olmama rağmen abla diye hitap ediyor. Etsin Buraya kadar sorun yok. Hicbi laf bulamazsa Eşimi soruyor ne yapıyor diye. Bende iyi abi napsin filan diyorum işte neyse. Bunda da sıkıntı yok. Ama rahatsiz oldugum konu ; her fırsatta bana iltifat ediyor. Sürekli etrafımda. Mesela mutfağa gidiyorum çay aliyorum çay kaşığı arıyorum bi bakıyorum o an orada bitiyor ne arıyorsun diye soruyor bulup vermiş oluyor.
Ne bileyim . Bugün en basiti. Kız arkadaşım (adı ayşe olsun) çok güzel olmuşsun, elbise çok yakışmış dedi. bende simartma beni tepene cikarim valla dedim guldum kıza. Bu dinliyormus meger hemen atladı oradan, "sen hak ediyorsun bu sozleri ama" dedi. Sağol abi dedim. Eşine getirdim hemen lafı. Esin nasıl iyi mi rahatsizdi nasıl oldu dedim.
Neyse aradan geçti yine. Bişey oldu yine bu bisey söyledi ha biri bana hasta musun gözlerinin altı çökmüş dedi. Hemen atladi " o her haliyle güzel " dedi. Ben ters ters baktım. Eşimde boyle söyler hep dedim. Neyse ben tepki verince ekledi öteki bayanları da söyledi ayşe de her haliyle güzel fatma da hepsi öyleler dedi. Bende yine Sağol abi eşimde öyle düşünüyor ki evlenmiş demi dedim. Sesi çıkmadı .
En son olayda tek basima memlekete izne gitmistim , yanımdaki kız arkadaşım var ona anlatiyodum başıma neler geldi dedim (valizim kırıldı elbiseler döküldü onu anlatacaktim)
Hemen lafa girdi " yoksa asilan filan mi oldu " dedi. Ne ilgisi var dedim . Ya eşim bile sormadı bana böyle bişey.
Ya benim mi içim fesat? ??? Konduramiyorum o kadar efendi bilinen bi tip ki.. valla utanıyorum aklıma böyle bişey geldiği için. .
Ayrıca genel olarak ta mesela öteki bayanla çıkmislardi bi yere kadar, ona laf atan olmuş geldiğinde çok sınırlı idi. Herhalde genel huyu bu demi , ben yanlış anlıyorum ????
Arama mesafe koydum artık.
Not : son zamanlarda mecbur kalınca abla diyor.
Arama vs huyu hiç yok.
Herhalde ben yanlış anlıyorum . Çünkü esimi görünce konuşuyor . Ya ne bileyim kafam karıştı mesafe koydum ama haksızlık mu ettim acaba günahıni mi aldım dersiniz??