ne yapsam acaba

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
merhabalar 2 3 ay önce teyzeme gitmiştim orda bir kadın gördü beni tanıdığı birisi oğluna kızarıyomuş düşünürmüsün dedi ben yok olmaz dedim
sonra teyzeme çocuğun adını felan söylemiş maddi durumları ve işini
aynı ilçe oturuyoz ama çalıştığı yerden dolayı çocuk il de oturuyor
ben facebook dan baktım ve çok beğendim dış görünüş olarak dinlerine bağlıymış
bizim karşı apartmandaki komşularla aynı soyisimi taşıyolar aynı köydenler yani
teyzem aracı kadına görmedi daha
bende tanışmak istiyorum aslında
nasıl olcak bilmiyorum ilk defa bu şekilde birinden etkilendim
şimdi aracı kadınla teyzemin yan yana gelmesini bekliyorum

yani? neye yorum yapmamız gerekiyor?

Bisi dicem son 1 aydir boyle gorucu konusu acan herkes cok dindarmis, namaz da kiliyormus falan diyor. Bunun gorucuyle ne ilgisi var ki ben anlamadim, beni bir aydinlatin. Biz ne yapalim konu sahibi nasil yardimci olalim sana?
bende namaz kılıyorum o yüzden karşımdaki de öyle olsun isityorum
yorum yapmak zorunda değilsiniz kesinlikle

Bisi dicem son 1 aydir boyle gorucu konusu acan herkes cok dindarmis, namaz da kiliyormus falan diyor. Bunun gorucuyle ne ilgisi var ki ben anlamadim, beni bir aydinlatin. Biz ne yapalim konu sahibi nasil yardimci olalim sana?

kendi başına bulursan ateist filan çıkıyor buldukların, görücü usulu olunca dindar. çünkü dindar insanlar karılarını kocalarını kendi başına bulmazlar tımamamaaaaaaaa

Istemem yan cebime koy olmus
Madem hayir diyon cocuga niye bakiyon
Begendim taniscam de
kadının söylediği zaman çocuğu görmedim
kadın böyle böyle biri var dedi
nerden bileyim nasıl biri olduğunu ben
ismini teyzeme sölemiş bende baktım

Evet bunun görücü ile ne alakasi var ben size soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…