genelde sölenen kişilerden etkilenmezdim önemsemedim açıkcası profilini görene kadarBurda dert nerdeyuzunu gormeden niye reddediyorsun hemen.
Dusuk cumleli bir soru sormussunuz chill. Anlayamadim. Buyrun ozelden yazin, yanitlayayim butun sorulariniziEvet bunun görücü ile ne alakasi var ben size soruyorum.
Teyzem dicenki teyze ya hemen istemem diyorum.dusundumde bir goruselim falan de oda duyursungenelde sölenen kişilerden etkilenmezdim önemsemedim açıkcası profilini görene kadar
dert değil tabi ama tavsiye felan bekledim
tabi ki öyle dış görünüşü olarak iyi olabilir fakat dediğiniz gibi huyunu bilmiyorumTamam tipini beğendin de huyu nasıl bilmiyorsun.
Hem ayrıca çocuğun da seni görmüş olması gerek fotonu falan.
Hadi teyzeler aracılığıyla buluştunuz sen zaten beğenmiştin e çocuk beğenmedi nolcak üzülceksin.
Garanti olsun adımların, beklemede kal.
Dusuk cumleli bir soru sormussunuz chill. Anlayamadim. Buyrun ozelden yazin, yanitlayayim butun sorularinizi
Ben kesinlikle gorucu konusunu acan herkes cok dindardir diye bir cumle kurmadim. Bunu anladiysaniz bunu soylemek istemedim. Son 1 aydir ne zaman boyle bir konuya denk gelsem, altindan bu dini beklenti cikti demek istedim.^^gorucu konusu acan herkes cok dindarmis, namaz da kiliyormus falan diyor. Bunun gorucuyle ne ilgisi var ^^
Bu dediğinizin görücü ile ne alakasi var?
Sadece görücü usulü evlenenler mi dindar namaz kılıyor vs.
Neden görücü usulü evlenecek olan herkesin dindarliga namaz kılmaya baktığını söyleme gereği duydunuz? Alakasız olan görücü usulü ile dindarliği birlestirmeniz. Görücü usulü ile evlenmeyecek olupta yine dini değerlere bakan insanlar var
Ben kesinlikle gorucu konusunu acan herkes cok dindardir diye bir cumle kurmadim. Bunu anladiysaniz bunu soylemek istemedim. Son 1 aydir ne zaman boyle bir konuya denk gelsem, altindan bu dini beklenti cikti demek istedim.
Boyle bir cikarim yapmami engellemeniz mumkun degil oyle degil mi?
Gecen hafta yine gorucu konusu acmis bir kadina kurtul bu adamdan dedim
Yorum olarak gorusmek istiyorum dinine cok bagli gibi bir cevap gelmis mesela.
Herkesin kendine gore dini hassasiyetleri var elbette. Ama sanirim gorucu usulunde bu daha baskinlasiyor.
Ayrica tabiki gorucu usulu disinda dini sebeplere dayanarak esini secen mevcuttur. Bunlardan biri de benim.
Ben kesinlikle kendimi iyi ifade eden bir kadinim chill. Bu isten para kazaniyorum. Benim adima cumle kurmayiniz. Amacim forumu birbirine dusurmek degil, kesinlikle olamaz.
amin teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinnHayırlısı olsun hhakkında acele etme yavaş yavaş olur inşallah bende görücü usulü evlendim ve şimdi çok mutluyum inşallah sende öyle olursun
evet teyzem biliyor beğendiğimi kadın zaten teyzemi görünce söler ne oldu yeğenin görüşmek istermi diyeKonu yine mi dine geldi? Yapmayın hanımlar rica ediyorum.
Birde konu sahibesi baştan olmaz demiş ama sonra etkilenmiş, tanışmak istiyormuş lakin baştan kestirip attığı için fikir değiştirdiğini tanışmak istediğini nasıl söylemesi gerekir, bunu soruyor size.
Konu sahibesi siz teyzenize çıtlattınız mı tanışmak istediğinizi? Eğer söylediyseniz teyzeniz uygun bir dille anlatır aracı kadına.
herkesle görüşmüyomuşHerkesle görüşmeye razı birini ben istemezdim ya
anlamadım yazdığınızı dindar birinin facebooku olamaz mı ?Desenize o zaman;
Din facebook'ta yaşanıyor güzelim
Face dindarı biri ile evlenmeyiniz lütfen.
anlamadım yazdığınızı dindar birinin facebooku olamaz mı ?
katılıyorum size ben profline göz attımEvet anlamamışsınız.
Biz dindarların da facebooku olur ama dindar olduğumuz facebookdan belli olmaz. Şimdi uzun uzun anlatsam bir faydası olacağını sanmıyorum ama şu kadarını söyleyeyim; dinini facebookta yaşayan adamdan korkun. Saklamaya çalıştığı bir yanı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?