• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam bilemedim

Obsesifanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2017
66
45
88
34
Ben 3 yıllık evliyim. Bir yaşında da oğlum var. Ama evlenirken ne gelinliğim ne albümüm hiç içime sinmedi. Açıkçası içimde kaldı hep. Şimdi esimle yıl dönümünde çekim yapmak istiyoruz. Ama bunu normal gelinlik mi giysem yoksa save the date tarzında birşey mi yapsam bilemedim. Sizce hangisi daha mantıklı olur?

Bence giyin gelinliği çekilin istediğiniz yerde.. en azından içinizde kalmaz, benim gelinlik içime sinmesine rağmen bir kaç yıl içinde bende yapmayı düşünüyorum ... :)

Beyaz şık bi elbise, ayak çıplak saçta Çiçek'ten taç, mekan olarak sahilde güzel çekimler hoş olur.

Save the date nasıl oluyor bilmiyorum ayrıca :olamaz:
Şimdi çok moda oldu düğün öncesi aynen dediğiniz şekilde beyaz elbiseyle genelde sahilde olan çekimler. Aslında eşimde sizin gibi dedi. Galiba öyle yapacaz

Şimdi çok moda oldu düğün öncesi aynen dediğiniz şekilde beyaz elbiseyle genelde sahilde olan çekimler. Aslında eşimde sizin gibi dedi. Galiba öyle yapacaz
Hımm bilmiyodum moda olduğunu. Çoluk çocuk yetiştirme derdinden düğün modasını takip edememişim:KK48:

Ama bence güzel hem abartısız hem hoş bi hatıra hemde içinizde kalanlara biraz su serper. Elbise yerine güzel şade bi gelinlikte olabilir.

İnsanların ne kadar dert edecek kadar sabrı var
Dert mi arıyorsunuz özellikle
Böyle şeyleri dert etmek bilemedim

Esimle bir kere nikah tazelemistik 4.yilda simdi 10.yila yaklasiyoruz ve gelinlik tarzi ama abartisiz beyaz bil elbiseyle foto cekimi istiyorum hepsi hatirs sonucta..ve ben fotoraf hastasiyim giyilir senon nasil begendigin onemli sen oldurursan olur her turlu

Abiye tarzında gelinlikler de var mesela çiçeklerden taç da olabilir istege kalmış yada nikah şapkaları vardı tüllü felan öyle de olabilir
288539309_0.jpg

3 sene once evlendım dugunde yapmadım sadece nıkah ama 15 dk bıle o gelınlıgı gıymek benım ıcın zulumdu sıkıntıya gelemıyorum sewmıyırum gelınlık olaylarını sımdı dusundumdrçe bı daha o grlınlıgı gıydırıp resım cekturmek dusuncesı bıle kırkutuyor benı

Back
X