ne yapsam bilmiyorum

_Aysima_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
637
3
96
Diğer
Evet kizlar bir derdim var ben 1senedir evliyim esimi 8seneden beri taniyorum ilk erkekarkdasimdi ve allaha sükür esim oldu
Derdim suki ben cocuk istiyorum hemde deliler gibi ama esimin arada sorumsuzlugu beni öyle bi vazgeciriyorki deliriyorum cocuk arzusu çok büyük oturupda agliyasim geliyor arada
Ne yapcam bilmiyorum

Sorumsuzluk derken? Biraz acabilirmisiniz konuyu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet kizlar bir derdim var ben 1senedir evliyim esimi 8seneden beri taniyorum ilk erkekarkdasimdi ve allaha sükür esim oldu
Derdim suki ben cocuk istiyorum hemde deliler gibi ama esimin arada sorumsuzlugu beni öyle bi vazgeciriyorki deliriyorum cocuk arzusu çok büyük oturupda agliyasim geliyor arada
Ne yapcam bilmiyorum

Henüz 1 yıllık evlisin.Önce evliliğe alış,evliliğin otursun kafanda eşin tam netleşsin ondan sonra karar ver çocuğa.

Ne yapcam bilmiyorum

bende eşimi 9 yıldır tanıyorum benimde ilk erkek arkadaşımdı 1.5 senedir evliyim ve bende sorumsuzluğundan yakınıyorum iki kişilik hayatımız yok bizim yatmadan yatmaya çıkabiliyoruz evimize:( bence biraz bekleyin derim peki o istiyormu çocuk

Banka isleriyle ben ugrasirim gecende ona Git bankaya para yatir dedim acil 2gün sonra gitdi yaw arkadas altinda araban var 2dakikalik is Resmen 2gün sürdü parayi yatirmasi
Yada cöp atmasi 3gün kapinin önünde cöp dolu bi sekilde.dururmu? Ben atdim dayanamadimya cokmu zor bunlar?
Cocuk istemeye basladi yine vazgecti
Kendimi çok yanliz hissediyorum dün çok agladim neden Bilmem
Cocuk özlemi cekmeye basladim
Ama esim yanimda oldugunda hic aklima gelmiyor hatda vazgeciyorum cocuktan
Anlamiyorum kendimi

Back
X