ne yapsam?çıkarılıcam

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
1.403
622
53
merhaba..geçen konu açmıştım hatırlarsanız patronumdan zam istemiştim oda vermemişti istediğim zammı..Şimdi yerime birini bakıyo.çalışanlardan bi kız duymuş telefonda konuşurken muhasebeci arıyorum diyodu dedi bana...benim yerime muhasebeci arıyo bende burda kalmaya niyetli değilim aslında çıkacağım fakat ygs ye giricem mart ayının 13 ünde..burada rahat rahat ders çalışmaya vaktim oluyo boş vakitlerde hep ders çalışıyodum şimdi son 1 ay kaldı diye 1 ay daha dişimi sıkayım diyordum fakat adam birini getircek galiba..Ne yapabilirim ya? Bu sınav benim için çok önemli şimdi yeni bi işe başlasam alışma süreci filan ve yeni giren tek de bırakılmaz hayatta ders çalışamam...Çok değil 1 ay kaldı...Ne yapsam?

Demek zammı vermedi. Oysa ben verir diye düşünmüştüm. Çıkaracaksa çıkarsın
Kuyruğu dik tutun.. Bu işyeri zaten cimri

ayak yapıyoda olabilir patronunuz..

o yerinize birini bulacak da sizi çıkaracak, sonra siz iş bulacaksınız da yeni işe başlayacaksınız... bunlar zaten bir ay sürer belki. şimdi aynı düzeninizde devam edin. sonra duruma bakarsınız. yapacak bişey yok.

sınav çok önemli ise sınav geçene kadar yeni iş bulmamak da bi alternatif.

hayır çıkıp bir ay evde oturma lüksüm olsa ne alaa...ama tek bir ay eve maaş girmezse çok kötü olur durumumuz..çünkü tek başıma çalışıyorum başka gelir yok.

İşsizlik maaşı alabiliyor musun peki? Alamıyorsan da üzülme her şerde bir hayır vardır

buraya gireli bir yıl dolmadı ve kendi isteğimle çıkıyyo olacağım..Alamıyorum herhalde?
Ama çıkarılıyorum yazmışsın,o kısmı anlamadım. 1 yıl dolmadıysa olmuyor diye biliyorum

buraya gireli bir yıl dolmadı ve kendi isteğimle çıkıyyo olacağım..Alamıyorum herhalde?
kendi isteğiniz ile çıkarsanız hiç birşey talep edemezsiniz istifanızı verdıkten sonraki 4 haftada çalışmak zorundasınız. yoksa işverene bu ücreti ödemek durumunda kalırsınız

Bu süre için 4 hafta ihbar süreniz var ya işvereniniz sizi 4 hafta daha calıstırıp yenı gelene ısı ogrettırır ya da 4 haftanın ücretini size öder

ama bu çıkarılırsam mı geçerli? ben geçen gün zam isterken veremem deyince ozaman iş bakmam gerekecek dedim oda istediğin maaşa bulursan kal demem tamam dedi..yani ben istifa etmiş oluyorum:S ??

ama bu çıkarılırsam mı geçerli? ben geçen gün zam isterken veremem deyince ozaman iş bakmam gerekecek dedim oda istediğin maaşa bulursan kal demem tamam dedi..yani ben istifa etmiş oluyorum:S ??
İş yavaşlat. Beni dinle. istifa etme

İstifa etme. Yazılı bildirimin yok. Sen istifa dilekçeni vermeden istifa etmiş olmazsın. Eğer muhasebeci bakıyorsa, bulurda seni çıkarırsa ihbar süren var. İhbar süreni kullandırmazsa parasını ödemek zorunda. Sen iş bakmak zorunda kalacağım dedin hemen iş bakıyorum demedin ki? Ortada resmi bir şey yok. Lütfen sağlam dur. Cimri patronuna gidene kadar kök söktürmekte hakkın. Hem merak ediyorum o paraya nasıl muhasebeci bulacak

sen istifanı vermediğin sürece istifa etmiş sayamaz kendi verecek çıkışını
buda seni haklı yapar
bide kaç gün sigortan var toplam sadece bu iş yerinde değil

dilekçe vermeden birşey olmaz diye düşünüyorum çünkü yazılı bir beyan gerekiyor.
zaten size bulursanız kal demem demiş.1ay sonra cıkıcaksanız kesin konuşun tekrar ihbar sürenizi de netleştirin ona göre çıkış işlemleriniz başlasın

bilmem kimse durmaz ki...eskiden de burda çalışmıştımçıkmıştım benden sonraki iki kişi çıkmış duramamıştı ille gel demişti tekrar geldim..şimdi de çıkıyorum...yine bulamaz buraya kimseyi...yani bulurda kısa süreli olur yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…