Orada işe ne zaman başladınız ?
Ama çıkarılıyorum yazmışsın,o kısmı anlamadım. 1 yıl dolmadıysa olmuyor diye biliyorumburaya gireli bir yıl dolmadı ve kendi isteğimle çıkıyyo olacağım..Alamıyorum herhalde?
Bu süre için 4 hafta ihbar süreniz var ya işvereniniz sizi 4 hafta daha calıstırıp yenı gelene ısı ogrettırır ya da 4 haftanın ücretini size öder10 ay oldu burda başlayalı
kendi isteğiniz ile çıkarsanız hiç birşey talep edemezsiniz istifanızı verdıkten sonraki 4 haftada çalışmak zorundasınız. yoksa işverene bu ücreti ödemek durumunda kalırsınızburaya gireli bir yıl dolmadı ve kendi isteğimle çıkıyyo olacağım..Alamıyorum herhalde?
Bu süre için 4 hafta ihbar süreniz var ya işvereniniz sizi 4 hafta daha calıstırıp yenı gelene ısı ogrettırır ya da 4 haftanın ücretini size öder
İş yavaşlat. Beni dinle. istifa etmeama bu çıkarılırsam mı geçerli? ben geçen gün zam isterken veremem deyince ozaman iş bakmam gerekecek dedim oda istediğin maaşa bulursan kal demem tamam dedi..yani ben istifa etmiş oluyorum:S ??
merhaba..geçen konu açmıştım hatırlarsanız patronumdan zam istemiştim oda vermemişti istediğim zammı..Şimdi yerime birini bakıyo.çalışanlardan bi kız duymuş telefonda konuşurken muhasebeci arıyorum diyodu dedi bana...benim yerime muhasebeci arıyo bende burda kalmaya niyetli değilim aslında çıkacağım fakat ygs ye giricem mart ayının 13 ünde..burada rahat rahat ders çalışmaya vaktim oluyo boş vakitlerde hep ders çalışıyodum şimdi son 1 ay kaldı diye 1 ay daha dişimi sıkayım diyordum fakat adam birini getircek galiba..Ne yapabilirim ya? Bu sınav benim için çok önemli şimdi yeni bi işe başlasam alışma süreci filan ve yeni giren tek de bırakılmaz hayatta ders çalışamam...Çok değil 1 ay kaldı...Ne yapsam?
ama bu çıkarılırsam mı geçerli? ben geçen gün zam isterken veremem deyince ozaman iş bakmam gerekecek dedim oda istediğin maaşa bulursan kal demem tamam dedi..yani ben istifa etmiş oluyorum:S ??
dilekçe vermeden birşey olmaz diye düşünüyorum çünkü yazılı bir beyan gerekiyor.ama bu çıkarılırsam mı geçerli? ben geçen gün zam isterken veremem deyince ozaman iş bakmam gerekecek dedim oda istediğin maaşa bulursan kal demem tamam dedi..yani ben istifa etmiş oluyorum:S ??
İstifa etme. Yazılı bildirimin yok. Sen istifa dilekçeni vermeden istifa etmiş olmazsın. Eğer muhasebeci bakıyorsa, bulurda seni çıkarırsa ihbar süren var. İhbar süreni kullandırmazsa parasını ödemek zorunda. Sen iş bakmak zorunda kalacağım dedin hemen iş bakıyorum demedin ki? Ortada resmi bir şey yok. Lütfen sağlam dur. Cimri patronuna gidene kadar kök söktürmekte hakkın. Hem merak ediyorum o paraya nasıl muhasebeci bulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?