e devlet şifremi bilsem hemen bakardım
Tahminen 600 günü geçmiş midir?
geçmiştir diye tahmin ediyorum
O zaman kesinlikle istifa etmeyin. güzel bir iş bulursanız istifa edersiniz. Yok bulamazsanız bulana kadar devam edin. Patron sizi çıkarırsa az da olsa işsizlik maaşı alırsınız.
Çok mu düşüktü maaşınız? çünkü işiniz bitince sınavınıza çalışmanız lüks bence
ozaman ben hiç şimdilik ses etmeyeyim...birini bulurda getirise de bende derim ki ben iş bakmam gerekicek demiştim ama siz ben iş bulmadan birini getirdiniz deyim işsizlik maaşı alayım ozaman?
Hayır yerinize birini getirdiği an size aa hadi sen istiyodun zorla dilekçeni yaz da istifa et diyemez. Seni kovdum yerine bu arkadaşı aldım der. Yani kovulmuş oluyorsunuz.ama bu çıkarılırsam mı geçerli? ben geçen gün zam isterken veremem deyince ozaman iş bakmam gerekecek dedim oda istediğin maaşa bulursan kal demem tamam dedi..yani ben istifa etmiş oluyorum:S ??
Önceki konunda söylemiştim "kimse vazgeçilmez değildir" diye. Sen de patron benden çok memnun, herkese benden memnun olduğunu söylüyormuş diyordun. Demek ki neymiş "kimse vazgeçilmez değilmiş". Bu sana ders olsun. İkinci ders de "B" planın olmadan ciddi işlere kalkışma. Zam isteyince gönderilebileceğini tahmin etmen ve bu durumda ne yapman gerektiğini biliyor olsaydın, yani bir "B" planın olsaydı, zam isteme işini sınav sonrasına saklardın. Ani, fevri, duygusal kararlar almayın, özellikle iş hayatında. Tecrübelerime dayanarak bunları söylüyorum, sizin gibi gençler hata yapmasın diye. Ve üçüncü ders: bundan sonraki işyerinde burayı çok arayacaksın.merhaba..geçen konu açmıştım hatırlarsanız patronumdan zam istemiştim oda vermemişti istediğim zammı..Şimdi yerime birini bakıyo.çalışanlardan bi kız duymuş telefonda konuşurken muhasebeci arıyorum diyodu dedi bana...benim yerime muhasebeci arıyo bende burda kalmaya niyetli değilim aslında çıkacağım fakat ygs ye giricem mart ayının 13 ünde..burada rahat rahat ders çalışmaya vaktim oluyo boş vakitlerde hep ders çalışıyodum şimdi son 1 ay kaldı diye 1 ay daha dişimi sıkayım diyordum fakat adam birini getircek galiba..Ne yapabilirim ya? Bu sınav benim için çok önemli şimdi yeni bi işe başlasam alışma süreci filan ve yeni giren tek de bırakılmaz hayatta ders çalışamam...Çok değil 1 ay kaldı...Ne yapsam?
Önceki konunda söylemiştim "kimse vazgeçilmez değildir" diye. Sen de patron benden çok memnun, herkese benden memnun olduğunu söylüyormuş diyordun. Demek ki neymiş "kimse vazgeçilmez değilmiş". Bu sana ders olsun. İkinci ders de "B" planın olmadan ciddi işlere kalkışma. Zam isteyince gönderilebileceğini tahmin etmen ve bu durumda ne yapman gerektiğini biliyor olsaydın, yani bir "B" planın olsaydı, zam isteme işini sınav sonrasına saklardın. Ani, fevri, duygusal kararlar almayın, özellikle iş hayatında. Tecrübelerime dayanarak bunları söylüyorum, sizin gibi gençler hata yapmasın diye. Ve üçüncü ders: bundan sonraki işyerinde burayı çok arayacaksın.
Tecrübe.nerden biliyosunuz? siz kahinmisiniz?
Tecrübe.
Sen kendi isteğine çıktığına dair dilekçe vermedigin (istifa etmedigin) sürece nasıl sen kendin çıkmış oluyorsun ki?
Patron kendi isteğiyle çıkarıyor işte.
merhaba..geçen konu açmıştım hatırlarsanız patronumdan zam istemiştim oda vermemişti istediğim zammı..Şimdi yerime birini bakıyo.çalışanlardan bi kız duymuş telefonda konuşurken muhasebeci arıyorum diyodu dedi bana...benim yerime muhasebeci arıyo bende burda kalmaya niyetli değilim aslında çıkacağım fakat ygs ye giricem mart ayının 13 ünde..burada rahat rahat ders çalışmaya vaktim oluyo boş vakitlerde hep ders çalışıyodum şimdi son 1 ay kaldı diye 1 ay daha dişimi sıkayım diyordum fakat adam birini getircek galiba..Ne yapabilirim ya? Bu sınav benim için çok önemli şimdi yeni bi işe başlasam alışma süreci filan ve yeni giren tek de bırakılmaz hayatta ders çalışamam...Çok değil 1 ay kaldı...Ne yapsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?