Sozlu beyan hicbir sey ifade etmez, isten kendi isteginizle ayrildiginiza dair bir belge kesinlikle imzalamayin, istek cikarildiginizda tazminata hak kazanmamis olsaniz da yeterli prim gununu doldurduysaniz issizlik maasina hak kazaniyorsunuz. Burda sizi dalavereye getirip kendi isteginizle ayrildiginiza dair imza attiracaklardir uyanik olun yeter.
tatlım alınma gücenme ama
muhasebecisin daha kendi prim gününü bilmiyorsun...
(not değil kendi günümü birlikte çalıştığım herkesinkini bilirim üstelik muhasebeci de değilim, neyse)
yani senin yaptığın işi yapacak elemanı öyle veya böyle bulur patronun, buradan o anlaşılıyor.
özel sektör böyledir canavar gibi eleman olman lazım ki patron gitme diyebilsin değilse düz eleman olacak işsiz çok, maalesef.
Kendi isteğinle çıkma kovmasini bekle. Zam istediğine göre maasindan düşük. Belki birini bulamaz. 10 ay olmuş sanırım 1 ay ihbar süren var. Yani sana söyledikten sonra 1 ay daha çalışacaksınız ya da sana fazladan 1 ay maaş verecek. 10 ay çalışma ile işsizlik maaşına hak kazanır misin bilmiyorum. Her türlü kovulmayi bekle.
ama bu çıkarılırsam mı geçerli? ben geçen gün zam isterken veremem deyince ozaman iş bakmam gerekecek dedim oda istediğin maaşa bulursan kal demem tamam dedi..yani ben istifa etmiş oluyorum:S ??