Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ne yapsam da düzeltsem!! Yardımmmm!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

iKonLady

Allah'ım sana emanetiz♥
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
784
73
43
Merhaba arkadaşlar. Saçlarım belli bir uzunluğa geldikten sonra sürekli kırılıyor ve uçları sertleşiyor(yağlı bir saç tipine sahip olmama rağmen). Üstelik ben fön,maşa vb. şeylerde yapmıyorum saçıma. Saçımda boyada yok! Bitkisel yağ kürleride uyguluyorum ama yinede kırılıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Nasıl bakım yapabilirim nasıl üstesinden gelebilirim???

ayda bir uçlarında kesmelisin bence hayatım saça çok iyi geliyor

o zaman da uzayan saçı kesmiş olurum. 3-6 aydabir kestiriyorum

kesilen saç daha çabuk uzuyor hayatım saçlarının uçları zaten ölüyse hava almayınca hem güçsüz oluyor hemde uzamıyor 2 aya düşür zaten 1 santim 1 santim kesersin ölü tarafını atarsın inan köklere kadar saçların ışıldar düzleştirci fönden uzak durmalısın

yazdım tatlım zaten yapmıyorum hiçbirini boya bile yok saçımda.

duşta saçkremi kullan hayatım o da saçı besliyo

aktardan bitkisel olanını bulursam alır kullanırım. uzun zamandır bakım yapmıyorum şimdide ramazan diye yapmıyorum bakım araştırıcam en iyi hangisi bilmiyorum yaa

aktardan bitkisel olanını bulursam alır kullanırım. uzun zamandır bakım yapmıyorum şimdide ramazan diye yapmıyorum bakım araştırıcam en iyi hangisi bilmiyorum yaa

arkadaşın dediği gibi dokrota mutlaka git belki bi vitamn bişey eksiktir ondandır korkma tatlım ama tırnaklarla saçlar sağlığın aynası tırnaklarındada var mı bu problem

arkadaşın dediği gibi dokrota mutlaka git belki bi vitamn bişey eksiktir ondandır korkma tatlım ama tırnaklarla saçlar sağlığın aynası tırnaklarındada var mı bu problem

Hayır canım tırnaklarım gayet sağlıklı. aslında normal düzeyde kırılma ben çok abartıyorum galiba. uzun zamandır bakım yapmıyorum düzelir herhalde

Canım hangi bitkisel kürü kullanıyorsun? Her kür her saç tipine uygun değil. Şampuan ve bakım ürünü olarak ne kullanıyorsun? Saçlarına kuruyken tarak sürmemeni tavsiye ederim :) yavaş yavaş uçlarından Kestir her ay onunda faydası olur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saçıma moroccan argan yağı kullanıyordum. Şampuan olarakta otacının naturway serisinden ıhlamur ve ballı şampuanı kullanıyorum. Saçlarıma kuruyken tarak sürmüyorum canım.

Son düzenleme:
Saçıma moroccan argan yağı kullanıyordum. Şampuan olarakta otacının naturway serisinden ıhlamur ve ballı şampuanı kullanıyorum. Saçlarıma kuruyken tarak sürmüyorum canım.

Saçın nemini ve kertinini kaybetmiş olabilir yıpranan saçlara çözüm başlığı altında benim kendim mahvettiğim saçlarımı nasıl düzelttiğimi paylaştım belki yardımı olur sanada ama kullandığın ürünlerde paraben bulunmamasına dikkat et protein kullan benim kullandığım kür belki sanada iyi gelebilir. Saçın yapı taşları protein ve keratin ben keratin bakımı yaptırmayı çok istemiştim ama yer bulamamamıştım. Eğer güvendiğin bir kuaför varsa keratin bakımı yaptırabilirsin. Ben küre takviye Urban keratin&collagen ürünleriyle keratin yüklemeside yapmıştım. Tek bir yağ yerine araştır biraz yağları taşıyıcılar ve taşınanları ölçekli olarak karıştırıp uygulayabilirsin. Kullandığın kürleri ve sürekli değiştirirsende mahvolur saçların.

Canım şampuanımda paraben ve sls yok bitkisel şampuan. senin konunuda okudum saçların cok guzel olmuş. rica etsem sana en çok yarayan kürü yazar mısın?

Canım şampuanımda paraben ve sls yok bitkisel şampuan. senin konunuda okudum saçların cok guzel olmuş. rica etsem sana en çok yarayan kürü yazar mısın?

3 tane kür paylaştım orda ama benim saçlarım çok kuruydu şuanda halen 1 hafta yıkamasam yağlı gözükmez :) senin için son yazdığım kür daha faydalı olabilir bak istersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…