- Konu Sahibi eylulperisi
Canım haddim olmadan yazacağım ama kendini bosuna vicdanen uzuyorsun , baban bencillik ediyor bu borçlar senin mecburiyetin degil. İstersen tabi yardimci olursun ama mecbur degilsin . Ayrıca ya boyle giderse hic evlenmene izin vermezler paranin kesilmemesi icin bence. Benim babamda aynı , o yüzden az cok tahmin edebiliyorum . Sürekli yoktan bahanelerle evlenmene mani olacaklar, seni vicdanen zor durumda bırakacaklar , psikolojik baskı hep devam edecek . Allah yardımcın olsun , insallah senin icin en doğrusunu yaparsın ama kendi gelecegini ihmal etme bence
Bir ara borçlar bitsin ev alıp senin üzerine yapacağım emekli ikramiyemi peşinat yatırırız geri kalan parasını birlikte öderiz evlenince de ödemeye devam edersin senin üzerine olacağı için kimse bir şey diyemez diyordu. Şimdi bir şey demiyor vazgeçti galiba. Ben bu yaşta bu kadar borcun altına girmek istemiyorum diyemiyorum. Zaten yeterince borç var bir de bu ev çıkarsa nice olur halim. Zaten öyle çok gezip tozan biri olamadım harçlığım zor yeterdi. Çalışınca rahat edicem sandım ama olmadı. Nankörlük yapıyormuşum gibi geliyor böyle düşünüyor olmam bile vicdanımı sızlatıyor benim bir şey diyemiyorum ama kafamdan geçenler bunlar. Rabbim çıkar bir yol gösterir inşallah.