- 7 Haziran 2017
- 2.837
- 3.162
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Tabii ki ben haksız olduğumu kabul ettim hatta nasıl böyle bir şey yaparım diye surat asıp oturdum. Ama Kibris ogrenci olarak maddi acidan rahat yasanacak bir yer gercekten degil bazen ac gezdiğim bile oluyor. Hatta bu muhabbet euro çok yüksek diye konuşurken açılmıştı. Yani benim bildiğim tamam öğrenci kişisi yine biseyler alır ama karşı taraf bir daha alma öğrencisin sen gibisinden karşı çıkmaz mı? Çünkü böyle kişisel hediyelesmeye girersem ne yaparım bilemiyorumBaska sehre gezmeye gidimce bile ufak tefek seyler alinir bizim burda. Magnet olur cikolata olur kahve olur. Alin sizde gonulleri olsun ne olacak.
Ogrenciyseniz olay farkli tabii ki. Ben calistiginizi evli oldugunuzu falan dusundum. Hic gerek yok halaya falan bir sey almaya ailenize kardeslerinize cikolata alir donersiniz soran olursa "ogrenciye ihtiyacin var mi diye sorulur genelde, param kalmadi" vs. Dersiniz. Asla almayin ogrenciyseniz.Tabii ki ben haksız olduğumu kabul ettim hatta nasıl böyle bir şey yaparım diye surat asıp oturdum. Ama Kibris ogrenci olarak maddi acidan rahat yasanacak bir yer gercekten degil bazen ac gezdiğim bile oluyor. Hatta bu muhabbet euro çok yüksek diye konuşurken açılmıştı. Yani benim bildiğim tamam öğrenci kişisi yine biseyler alır ama karşı taraf bir daha alma öğrencisin sen gibisinden karşı çıkmaz mı? Çünkü böyle kişisel hediyelesmeye girersem ne yaparım bilemiyorum
Ay sen bide öğrenci mısın. O zaman baba daha çok para gönder güzel hediye getireyim sana de. Kıbrıs 'ta yaşamak zaten yeterince zor alkol sigara dışında herşey dünyanın parasıTabii ki ben haksız olduğumu kabul ettim hatta nasıl böyle bir şey yaparım diye surat asıp oturdum. Ama Kibris ogrenci olarak maddi acidan rahat yasanacak bir yer gercekten degil bazen ac gezdiğim bile oluyor. Hatta bu muhabbet euro çok yüksek diye konuşurken açılmıştı. Yani benim bildiğim tamam öğrenci kişisi yine biseyler alır ama karşı taraf bir daha alma öğrencisin sen gibisinden karşı çıkmaz mı? Çünkü böyle kişisel hediyelesmeye girersem ne yaparım bilemiyorum
Oooo çin pazarı bizim kadim dostumuzKıbrısta ne var ki ne götüreceksiniz? Hem bide öğrencisiniz, kıbrısın neresindesiniz bilmem ama lefkoşa’daysanız çin pazarı var hem ucuz hemde be ararsan var.
Tamm işte ne güzel , halana ordan kıbrıs yazılı güzel bir tepsi al :)) kültablası, çay , fincan :)))Oooo çin pazarı bizim kadim dostumuzbiliyorum lefkoşa evet ama soru ne götüreceğim zaten. Free shoptan biseyler alma gafletine düştüm de ondan kafam karışık işte.
Ayy oranin hellimi harbi guzel markettekilere benzemiyor :)Hellim al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?