ne yapsam ki.?

gelişimini tamamlayamamış bir eltiyle karşı karşıyasınız. umursamıycaksınız, o sizinle bu şekilde uğraştıkça siz nişanlınıza olan güveninizi ifade ediceksiniz çaktırmadan. başka çözüm yok, siz nekadar çok kafaya takarsanız bu durum onun hoşuna gider ve komikliklerine devam eder.

Son düzenleme:

allah yardımcın olsun uzun süre ugrasmak sıkar ınsanı bende bundan korkuyorum

elti işte, çok fazla muhatap olmaya, kafaya takmaya gelmez..
madem alışverişte ağız burun büktü..gördüysen ,hemen oracıkta cevabını vericeksin..
nooldu beğenmedin galiba diye
facebookta da engelleyebilirsin

bariz bazı hareketleri kasıtlı..içten içe bir çekememezlik durumu sözkonusu..
tebrik etmediler,teşekkür etmediler gibi konulara takılırsan, iflah olmaz..

sende fazla ince düşünmiyceksin onları..genel davranışlarda bulun yeter..
allahtan uzak oturuyormuşsunuz..

Canım belli ki seni kıskanmış olur eltiler arası böyle rekabet senide kıskandırarak kızdırmaya çalışıyor. o sana ''yok kimlerle geldi bilmem ne'' diyince; gelicek tabi erkek adam yakışır benim aşkıma de bas kahkahayı mınncırda seninkinin yanaklarını hattabir kaç kere tekrarlanınca bu senaryo sıkılır sanırım.Benim görümce yapıyrdu bana aynını, 3 kez yaptım böyle surat 5 karıs tabı sonrasında ama kesildi sesi... baktı yanlış nokta kıskanmıyorum,bozulmuyorum bir de dalga geçiyorum mecbur kesti adını yanlış mı söylüyor bozulsanda çaktırma ''aşkım bak boyuna sevgili değiştirme yengenin aklı karışıyor, aklında tutamıyor okadar ismi'' de, yine arkasında kötü kadın kahkahası Eğer beyinsiz konumuna düşmek istemiyorsa bir daha adını asla karıştırmaz zaten... Hem muhatap olma,tele filan da isteme senle imalı konuşuyorsa... şimdi sen o aileye gelin geliyorsun ya önce ben vardım havaları belli ki...İsteme telefona mecbur olmadıkça beraber değil alışverişe aynı şemsiye altına dahi girme alsın boyunun ölçüsünü bak nasıl geri vites yapıyor

Alis canim esinin ailesinde seni cekemeyen birileri mutlaka olacaktir. Bu abisi olur, ablasi olur, yengesi olur. Olabilir yani sansina hangisi cikarsa.

En guclu silahin gulmek olacaktir unutma. Seni kizdirmaya , iliskinizi zedelemeye calisacaklardir ama sen hep gul. Beni asla uzemezsinizi hissettir onlara.

Sakin esine heleki evlenmeden aile bireylerini kotuleme iyi bir izlenim olmaz hakliysan bile. Tepkini, Tweety cizgifilmindeki gibi ama bu haksizlik diye uzulerek bildir. Ama evlenince sende karsi taşlarini oynar. Seni kirmaya yeltenen kisilere hadlerini bildirirsin.

Onemli olan esinle aranizin iyi olmasi unutma..

tesekkurler gulcın ve beyazbegonvil bı kac gun evde degıldım cok cok sagolun haklısınız nısanlım bana destek oldugu ıcın cok mutluyum ezdırmemem lazım kendımı alısıcam sanırım bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…