ne yapsam ki.?

slvkml

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
24
0
36
Denizli
kızlar bı sıkıntımı paylasmak ıstedım 2 ay sonra evlenıcem ama daha onceden olan bazı sıkıntılar kafamı kurcalıyor ve ılerısınden korkuyorum.nısanlımın abısı ve esıyle ılk tanıstıgımızda agustos ayı oluyor bana nısanlımın o anda oturdugumuz kafeye eskıden kımbılır kımlerle geldıgını soyleyerek takıldı 2.gun nısanlımın eskı sevgılısının ısmıyle hıtap ettı ben kızın ısmını bılıyorum nısanlımla konusmsutuk gecmıslerımızden ama eltım kızla 3 sene once 1 saat sadece gorusmus olmasına ragmen bana onun ısmıyle hıtap edınce nısanlımın abısı kusura bakma dedı o bısey demedı normalde baska sehırde yasıyorlar o yuzden geldıkerınde 5 gun gorusmek zorunda kaldık ustuste 3. gorusmemısde nısanlımın cep telefonunu elıme aldıgımda bosuna karıstırma buraya gelmeden sıldı dedıacıkcası cok uzuldum ama takmamaya calsıtım ta kı nısanımdan bı gun oncesıne kadar subatta nısanım ıcın yıne benım yasadıgım sehre geldıler nısanlıma kıyafet almaya gıttık benım begendıgım bı cok seye yuz kıvırdı en sonunda hatta bı kravat ıcın yuzunu gozunu kıvırdı esıne benım gormedıgımı dusunerek nısanlımın abısı bıle benım begendıgım kıyafetlerı alıp ona gostermek ıcın benı cıgnedı gectı belkı cok onemlı bısey degıldır bu anlattıklarım ama etkılerı devam edıor 3 aylık kursa gıttım kendım ıcın onemlı bı sınavı verdım kamuya atanıcam yarın acıklanıyor bu arada:)duydukları halde eltım ve nısanlımın abısı ne aradılar neden face vs tebrık ettıler kı normalde eltım face de paylastıgım herseye bakar begenır vss en son nıkah tarıhımı nısanlım paylastı onlarla onun ıcın bıle tebrık etmedılercok onemlı degıl tebrık etmelerı ama ben kokuyorum ılerde evlenırsek etkısı devam edıcek ne yapmalıyım nısanlımla cok tartsıyoruz bu yuzden lutfen tecrubelerınızı paylasın tesekkurler...

senin elti psikopat bence...çekeceğin var kıskanç haset bir kadın çünkü...

Allah tan uzak oturuyorlarmış yakında olduklarını düşünemiyorum.
sen hiç takma dua et baştan göstermiş kendisini hiç oralı olma boşver.

Canım eltin belliki delirmiş ama bana senden hoşlanmadı bilerek yapıyor bunları gibi geldi zaten ayrı şehirlerdeymişsiniz boşver facede sen onla hiç ilgilenme... ne öyle beğeniler filan akraba olacaksınız yahu liseli ergenler gibi her paylaşımı beğenmek niye? nişanlınla bu yüzden neden kavga ettiğinizi anlamadım bu arada

Eltin değil de görümcen olsa anlayacağım bu kadar üzülmeni canım ama eltin olacak kadın belliki kişiliği oluşmamış kıskanvın tek yokmuş gibi davran gül gec görüşmede

hiçbir şey yapmayın. kıskanç işte, yokmuş gibi davranın

arkadaslar benden hoslanmamaıs olabılır dıycem ama benı gordugu gıbı 10 dk gecmedı bı yere oturduk ve adımı aılemı vs sordu daha sonra oturdugumuz kafeye nısanlım cok gelmıs ondan bahsettıler ve bana durduk yere kımbılır kımlerle geldı dedı yanı hıcbısey yapmadan nasıl hoslanmaz bılemedım evet tamamaya calsıyorum ama bıze yansıyor cevremde evlılıgını benzer sebeplerdne bıtıren cok var ondan korkuyorum tesekkurler destegınız fıkırlerınız ıcıcnn

gulcın ya ıste ornegın gecen nısanlımın abısıne nıkah tarıhı vermek ıcın aradı nısanlım bende aldım hatırını sordum ve eltımınde hatırını sordum bana ımalı cevap verdı nısanlıma bunu anlattım bana ınandı cunku nısandan oncekı gun alısverıste yaptıklarını gordu ama konu acılınca bı sebeptek kopuyor kıyamet

Takma Allah askına nisanlına bak sen ne kadar görceksin sanki..Ayrıca o sekilde konusmasına izin verme eski arkadasları fln hc bir mevzu seni ilgilendirmez dersin yalnız kaldıgınız bir anda böylesi sükuttan anlamaz..

kıslar bu arada nısanlımın aılesı ve akrabasıyla pek ıyı degılmıs ornegın kucuk eltımlede konusmuyor,gorumcemlede arası bozuk ben ne yaptım bılmıorum ama neyse artık en ıyısı dedgınız gıbı gormemslıkten gelmek allah hepımızın mutlulugunu daım etsın kotuluklerı alsın uzerımızden...

evlenmekte acele etme bazı konularda şüphelerin var. hayatını mahvetme sonra hatırlayıp bunları pişman olursun. iyice tanı kafana uymuyosa bırak daha iyisini bulursun hiç kendinden taviz verme

evlenmekte acele etme bazı konularda şüphelerin var. hayatını mahvetme sonra hatırlayıp bunları pişman olursun. iyice tanı kafana uymuyosa bırak daha iyisini bulursun hiç kendinden taviz verme

oofff bende bıraz dusunmek ıstıyorum gelınlık vs herseyı hazırlıyorum oysa

yaa su cıftlere kuzenmıs eltyımıs bunlar cok burnunu sokmuyor mu
uyuz oluyorum valla .dıs kapının dıs mandalları .
kayınvalıdeler bıle bu kadar karısmıyor .

benım de sevgılımın kuzenıyle tatsız bır dıologum olmustu .
anlatmaya gerek yok ,ama evde sevgılımın annesı dururken
kuzenden patır patır laf duymak asırı sınırlermı bozdu .
hanı kayınvalıdeden duysam bu kadar tepkı gostermem
sonucta sevgılımın annesıdır saygı duyarım evlendıgımız de de
benım de bır yer de annem olacak sonucta saygısızlık yapmam ama ,
kuzen kımdır yaa en fazla sevgılımın kuzenıdır benım ıcın hıc bır anlam ıfade etmez .
ona ne oluyor da burnunu sokuyor sankı cok muhatabımmıs gıbı .
ayy aklıma geldı yıne sınırlerım tepeme fırladı valla

oofff bende bıraz dusunmek ıstıyorum gelınlık vs herseyı hazırlıyorum oysa

Canım şuracıkta hazımsız ve kıskanç ne olduğu belli geçimsiz bir kadın yüzünden mutluluğuna gölge düşürme bence,baksana kadın çoğu kişiyle arası bozukmuş,mecburen yüzyüze geldiğin anlarda mesafeli ve soğuk ol,ilk karşılaşmanızda hemen seni karşısına alıp aileni filan sorması samimiyet değil merakından hele kimdir nedir bir tavrını ölçmüş tanımak maksatlı yani nasıl sindiririm diye,sende hiçbir problem yok canım niye bana böyle davranılıyor diye kafana takıp üzülme, bu senin hatan değil karşındaki insan bilindik haset tiplerden işte,sen şimdi yeni gelinsin gözler senin üstünde kıymetlisin ya kıskanıoyor belli, bunun hıncını seni ezerek ve üzerek almaya çalışmış,insan sene önce hepi topu - saat görüştüğü birinin adını bu kadar dil alışkanlığı haline getirip yanlışlıkla sana o isimle hitap edemez bence seni yaralamak istemiş,boşver onu umursamam aranızı açmasına izin verme,böyle insanlarla uğraşılmaz. nişanlınlada aynı konuya dönüp tartışma derim, erkekler kadınlar arası didşmelerden hoşlanmaz ve muhabbetinden ciddi sıkılıp gerilirler,ama bu seni analamadığı anlamına gelmez sadece bunu senin kadar önemseyip mesele haline getirmiyor kısacası o kadının sözlerinin nişanlının yanında bir değeri yok bence. ayrıca istersen sende ufaktan arkana birilerini almaya başla belli çekişme yaratıcak bu kadın şimdiden görümcene çıtlat durumu paylaş hislerini üzüldüğünü belirt,seni destekleyeceklerdir.. umarım herşey gönlünce olur şimdiden tebrikler

Bende de var öyle bır elti uzakta ama yalanlariyla ortalığı karıştırmakta birebir söylemediğim lafları söyledim gibi yansıtır kaynanamlarla aramı bozar düğünümü rezil etti bu yapidaki insanlar cok tehlikeli biz esimle onun yüzünden cok kavga ettik.cok dikkatli ol lütfen

Son düzenleme:

canım cok tsekkur ederım ben kendımde buluyorum hep neden boyle oldu dıye yorumlrın cok gusel dıkkat edıcem

bende ılersı ıcın endıselendım cnım evet dıkkatlı olmalıyım

Nisandan sonra geldi esimi ve ailesini kötüledi.beni gitmiş onlara kötülemiş düğünümde ne kıskançlıklar gözümün yası hiç dinmedi.3 senelik evliyim hala benle uğraşıyor gittiğimde esimin eski kiz arkadaşlarını anlatır. Bunlara hazırlıklı ol.kendi boyu kısa senin boyun uzun aslında kaynima kısa boylu bıri olmalıydı neler neler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…