Canım eltin belliki delirmiş ama bana senden hoşlanmadı bilerek yapıyor bunları gibi geldizaten ayrı şehirlerdeymişsiniz boşver facede sen onla hiç ilgilenme... ne öyle beğeniler filan akraba olacaksınız yahu liseli ergenler gibi her paylaşımı beğenmek niye? nişanlınla bu yüzden neden kavga ettiğinizi anlamadım bu arada
evlenmekte acele etme bazı konularda şüphelerin var. hayatını mahvetme sonra hatırlayıp bunları pişman olursun. iyice tanı kafana uymuyosa bırak daha iyisini bulursun hiç kendinden taviz verme
oofff bende bıraz dusunmek ıstıyorum gelınlık vs herseyı hazırlıyorum oysa
Canım şuracıkta hazımsız ve kıskanç ne olduğu belli geçimsiz bir kadın yüzünden mutluluğuna gölge düşürme bence,baksana kadın çoğu kişiyle arası bozukmuş,mecburen yüzyüze geldiğin anlarda mesafeli ve soğuk ol,ilk karşılaşmanızda hemen seni karşısına alıp aileni filan sorması samimiyet değil merakından hele kimdir nedir bir tavrını ölçmüş tanımak maksatlı yani nasıl sindiririm diye,sende hiçbir problem yok canım niye bana böyle davranılıyor diye kafana takıp üzülme, bu senin hatan değil karşındaki insan bilindik haset tiplerden işte,sen şimdi yeni gelinsin gözler senin üstünde kıymetlisin ya kıskanıoyor belli, bunun hıncını seni ezerek ve üzerek almaya çalışmış,insan sene önce hepi topu - saat görüştüğü birinin adını bu kadar dil alışkanlığı haline getirip yanlışlıkla sana o isimle hitap edemez bence seni yaralamak istemiş,boşver onu umursamam aranızı açmasına izin verme,böyle insanlarla uğraşılmaz. nişanlınlada aynı konuya dönüp tartışma derim, erkekler kadınlar arası didşmelerden hoşlanmaz ve muhabbetinden ciddi sıkılıp gerilirler,ama bu seni analamadığı anlamına gelmez sadece bunu senin kadar önemseyip mesele haline getirmiyor kısacası o kadının sözlerinin nişanlının yanında bir değeri yok bence. ayrıca istersen sende ufaktan arkana birilerini almaya başla belli çekişme yaratıcak bu kadın şimdiden görümcene çıtlat durumu paylaş hislerini üzüldüğünü belirt,seni destekleyeceklerdir.. umarım herşey gönlünce olur şimdiden tebrikler
Bende de var öyle bır elti uzakta ama yalanlariyla ortalığı karıştırmakta birebir söylemediğim lafları söyledim gibi yansıtır kaynanamlarla aramı bozar düğünümü rezil etti bu yapidaki insanlar cok tehlikeli biz esimle onun yüzünden cok kavga ettik.cok dikkatli ol lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?