Ne yapsam ki :(

hotuca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
41
8
1
31
Anlatmaya çok utanıyorum ama ne yapmam gerektiğine yardımcı olursanız çok sevinirim. ben evli bir bayanım evliliğimde çok ciddi sorunlar yaşadım şiddet gördüm, hakaretlere uğradım, canıma bile kast etmeye çalıştı. evlendiğimizden beri aynı evde yaşayamadık Bile... Nitekim pazartesi günü kesin olarak boşanıyorum. Yaklaşık 6 aydır da görüşmüyoruz evlerimizi de ayırdık. Eşime karşıda bir yıldır hiç bir şey hissetmiyorum. benim ilk sevgilim çocukluğumu yaşadığım tüm ilklerim eşimdi. Ama yıllar sonra ilk kez başka bir adam için böyle kalbim çarptı kendimi çok iyi çok mutlu hissettim. üç hafta önce biriyle tanıştım ve gerçekten çok etkilendim o da benden sanırım ama arkadaş gibiyiz tanıştığımız gün başka bir şehire gitmesi gerekiyodu ve bir daha hiç görüşmedik yüz yüze sadece arkadaş gibi mesajlaşıyoruz öyle sorun şu ki ben daha yeni boşanacağımı söyleyemedim çok zorlanıyorum. Ne yapsam ki İkimizde 22 yaşındayız ama o beni anlayabilecek olgunlukta mıdır? Eğer benden hoşlandığını söylerse bende desem ki evlenip boşandım benden kaçar mı? Eğer öyle bir şey yaparsa çok kalbim kırılacak acaba hiç bir şey söylemeden daha başlamadan bu aşktan vaz mı geçmeli yoksa karşısına geçip anlatmalı mıyım herşeyi...

Kendinize biraz fırsat verseniz?
Evliliğiniz yeni bitecek neticede,nefes almaya kendinizle kalmaya ihtiyacınız var.
Boşanmayı söyleme konusuna gelirsek,eğer ona söylerken gerilir gerilir söylerseniz oda bunu önemser.
Siz önemsemeden atıyorum pazartesi uyandınız naber nasılsın sorusuna stresliyim davam sonuçlanacak tarzında cevap verin,neden söylemedin falan derse de yeni tanışıyorduk o kadar önemli görmedim bu mevzuyu falan filan ilerletirsiniz.

Yani bende çok erken olduğunu düşünüyorum ama çok etkilendim ansızın oldu çok korkuyorum söylemeye. benim hakkımda yalnış düşünecek diye de içim içimi yiyor. Ama şu an zaten öyle flört gibi bir durumumuz yok sadece mesajlaşıyoruz arkadaş gibi yüz yüze geldiğimizde sıkılmadan çekinmeden anlatsam mı diyorum ya da şu an çok erken oldugu için mesaj atmayı kesip hiç görüşmesem mi

Bırak zamana.
O sana açılırsa kendi duygularını açmadan "şunu bilmelisin ki evlenip boşandım ve hayatıma girecek insanın bunu bilmesi gerekir" dersin ona göre şekillenir zaten durum.
Herkesin başına gelebilir bu o yüzden duyguları yoğunsa bunu dert etmeyecektir.

Bosandigin icin degilde bosanmadan gorustufun icin senle bidaha gorusmez belki de.
Ya da kadin yada erkek olsun bunun seninle alakasi yok ama bosanmis insanlarla evlilik dusunemeyebiliyor.belki gorustugun kisinin de boyle bi dusuncesi vardir.

Ben olsam daha tam olarak boşanmamışken, bu kadar ağır bi evlilik geçirmişken yenisine cesaret edemezdim. Kafam almazdı yani helal olsun ne diyim.

en baştan söyle boşandğnı sonradan başka şekilde bakmasın

Siz kendi yaralarinizi sarmadan ki daha resmi olarak evlisiniz niye hemen başka bir erkeği hayatınıza sokmaya çalışıyorsunuz.su an resmen esinizin aldatiyorsunuz tabi kendinizi de önce bir kendinize gelin kotu şeyler yasamussinuz yaralarinizi sarın bir erkeğe yillarinuzi vermişsiniz sonuç ortada bu ne acele

Boşanmak ayıp bisey değil. Böyle düşünemeyecek kadar dar görüşlüyse görüşmemeniz daha hayırlı olur zaten.

Yerinizde olsam sadece bana iyi gelen bi arkadaş olarak görür, öyle kalmak için çabalardim. Yeni bi ilişki için çok erken diye düşünüyorum.

boşandıktan sonra yaklaşık bir sene kadar bir insanın kendini dinlemesi anlaması gerekir
ilişki bitmeden yeni bir ilişkiye başlamak bana göre yanlış bir çok hataları birlikte getirir

Baştan söyleyin herşey net olsun aranızda
Olmayacaksa da nasip değilmiş

Bosandigin icin degilde bosanmadan gorustufun icin senle bidaha gorusmez belki de.
Ya da kadin yada erkek olsun bunun seninle alakasi yok ama bosanmis insanlarla evlilik dusunemeyebiliyor.belki gorustugun kisinin de boyle bi dusuncesi vardir.
Ama biz hiç görüşmedik ki sadece ilk tanıştığımız gün arkadaş ortamında sadece mesajlaşıyoruz o da arkadaş gibi nasılsın ne yapıyorsun gibi yani. Böyle görüştüğüm birine de nasıl söyleyebilirin

Evet mantıklı aslında ya öyle mi yapsam

Aranizda bi sey yoksa dert ozmn.eger gelir sana acilirsa duygusal olarak soylersin.
Beni birakir felan biraz zaman gecsin soylerim is ciddiye binsin diye dusunme.
O sana ilk acildiginda soyle.

Zaten senden kacarsa hic arkasini arama hem o sana acsin icini biraz bekle. Bnde ikinci esimle tanistigimda yeni bosanmistim. 2 ay sonra soyledim bosandigimi simdide 7 aylik evliyiz :)

Ben olsam daha tam olarak boşanmamışken, bu kadar ağır bi evlilik geçirmişken yenisine cesaret edemezdim. Kafam almazdı yani helal olsun ne diyim.
Tabiki herkesin kendi fikri
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim ama bir insanı sevmenin aldatma olduğunu düşünmüyorum ve eşime karşı en ufak bir vicdan azabı hissetmiyorum. Ben hemen boşanayım da bir başkası olsun diye bir çaba içinde de değilim ama oldu işte üç yıldır ilk kez kalbim çarptı. Onunla tanışacağım bu zamanı ben seçmedim Evlendiğimden beri hep yalnızdım üç yıl boyunca tek başıma eşim dışarlarda gece hayatı, vb şiddet gördüm hakaret yedim hiç sevgi değer göremedim buna rağmen asla eşime ihanet etmedim evimden dışarı bile çıkmadım. Şu anda da bahsettiğim kişiyle sevgili falan değilim tanıştığımızdan beri görüşmedik arkadaşız sadece. Ayrıca bir yaramda yok kapanacak ben herşeyi aştım ve çok mutluyum. Bana göre önemli olan şey niyettir kağıt üzerinde iki gün sonra bitecek olan şey değildir evlilik.

boşandıktan sonra yaklaşık bir sene kadar bir insanın kendini dinlemesi anlaması gerekir
ilişki bitmeden yeni bir ilişkiye başlamak bana göre yanlış bir çok hataları birlikte getirir
Ya ben anlamıyorum insanları ne zaman sevmemiz gerektiğini gösteren bir ansiklopedi falan mı var bu kalp işi şu an yaşadığım duyguları belki bir sene sonra belki 10 sene sonra başka bir insan için yaşayamayacağım bunun bir garantisi var mı? Bende diyorum keşke bu insan karşıma bir yıl sonra çıksaydı diye ama oldu işte ne yapabilirim

Yine ayni sorunlari yasarsini.
O 22 sen 22. Onun ailesi buyuk ihtimal sorun cikarir senin bosanmis hatta daha boaanmamis bir kadin olduğunu ogrendiginde.

Nasil guvenebiliyorsun? Bir evliligi bukadar kotu gitmis ve daha bosanmamis bosanacak biri nasil yeni evlilige yada sevgililige adim atmaya cesaret edebiliyor hayret ediyorum. ALLAH korusun ben bosansam bugin dahada asla evlenmem ki cok iyingiden bir evliligom oldugi halde. Su halde bile bitse evliligim istemem baska adamin kontrolu altina girmeye. (bu suan ki dusuncem, bosanmis olsam belki degisir bilemem)

Iyi dusun. Hakkinizdna hayırlısı olsun

arkadaş hiçbir zaman hisler mantığın önüne geçmemeli şuan duygusal bir süreçtesin sağlıklı bir katar verebileceğini sanmıyorum boşanma dediğimiz şeyde küçümsenecek bir olay değil zaman daha sağlıklı kararlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…