Ne yapsam ki :(

ne güzel yaraniz falan yoksa 4-5yil sonra da bu adam için yazarsiniz aldatti dövdü şöyle böyle hayırlısı olsun

Ya ne güzel ne tepki vermişti eşiniz
Konusurken bana demisti ki hep karsima kiz olmayanlar cikiyor ben oyle istemiyorum. Bennde cesaretimi toplayip soyleyince olsun ben seni seviyorum hic farketmez evlenicem seninle dedi:)

Bu çok önemli bir mevzu ilişkide.cok önce mutlaka konuyu oraya getirip soylemeliydiniz .vazgecerse sonradan söylediğiniz için vazgececektir.ama denemeden bitir de diyemeyiz.en azından şöyle bir deneme yapabilirsin ben bitirmek istiyorum çünkü sana cesaret edip de çok önemli bir şeyi soyleyemedim ve kendimi çok kötü hissediyorum.o da bu yüzden seni istemeyerek biriyse tamam der ve ayrılmayı kabul eder.ama senden vazgeçmek istemezse ayrılmayı kabul etmez zaten .tek çare bu gibi gözüküyor.soyleme yolun bu olsun bari.diger turlu sadece açıklamak için söylersen bunun önemli birşey olmadığını dusundugunu dusunur

arkadaş gibiyseniz onunla dertleşmek istediğini söyle ve bu durumları anlat. sonra da akışına bırak.

Evet ne güzel işte iyi giden bir evliliğiniz varmış Allah bozmasın ama benim neler hissettiğimi anlayabildiğinizi düşünmüyorum eşiniz yanınızda size değer veriyor seviyorsunuz ve seviliyorsunuz ben bunları yaşayamadım. Üç yıldır acı yalnızlık.. Nefret ettim artık eşimden şimdi sizin düşüncelerinize göre ben evlenip boşandım nasıl başka birini düşünürüm nasıl sevebilirim. Bence hiç bir şey için çok büyük konuşmayın derim insan kınadığı hiç bir şeyi yaşamadan ölmezmiş bende asla evlenmem diyordum ilk sevgilimle 18 yaşımda evlendim. Eşime çok güveyordum asla ayrılmayız ondan başkasını gözüm görmez diyordum iki gün sonra boşanıyorum. Hayatta herşey insanın başına gelebilir boşanmayı hayatımın sonu olarak görmüyorum karaları bağlamıyorum. Eşim bana bunları yaşattı diye her insanda aynı kaderi yaşayacagım gibi bir saçmalığada inanmıyorum.

ne güzel yaraniz falan yoksa 4-5yil sonra da bu adam için yazarsiniz aldatti dövdü şöyle böyle hayırlısı olsun
Aynı şeyleri belki yaşarım belki de yaşamam hayatta hiç bir şeyin garantisi yok ama herkesi eşimle aynı kefeye koyupta değerlendirme yapamam. hayatta her ne kadar hayal kırıklıkları yaşasakta insanlara güvenmek zorundayız. Ben yaşadıklarımın yarasını acısını üç yıldır çekiyorum. eşimle bağlarımı koparalı da 1 yıl oldu 6 aydır da mahkeme süreci zaten. Acıların kadını gibi hayatımın geri kalanında bunların yasını tutupta tek başıma ölecek değilim herhalde:) mutlu olmayı daha çok seviyorum

Ama canım şu an benim hiç bir şeyim değil ki normal bir arkadaş gibi konuşuyoruz hiç görüşmedik de şimdi direk öyle söylesem o da benim ona bir şeyler hissettiğimi onun için açıklama yaptığımı düşünecek ben zaten biraz çıtlattım işte sorunlarım var ama telden anlatamam falan diye. Öyle sevgilim falan değil eğer bana açılırsa zaten söylerim saklayamam böyle bir şeyi ama...

Yanlis anlasilmissim. Omcelikle ozur dilerim yanlis anlasildigim icin. Bugune kadar kimseyi kinamadim kinamamda.
Demek istedigim iyi giden bir evlilik halinde bosansam bile cesaret edemem ya kotu biri cikarsa diye. Ki... bu suanki fikrim oyle birsey olsa ALLAH korusun belki fikrim değişir. Çünkü o anki piskoloji ne olur ne dusunurim elbette bilemem. Belki sicak yuva ozlemi duyarim vs. Vs...
Birde senin yasin daha coook genc elbette evleneceksin. 22 yasindasin. Omur boyu bekar kalacak değilsin. Ama acele etme kardesim. O dedigin seylere ozlem duydugun icin herhangi bir sevgi limanina siginmaya calisiyorsun ve bunu cabuk yapiyorsun .

Su eski kocan olacak nalet adamdan tamamen kurtul. Resmi olarak bosandim mo demistin yoksa az mi kaldi demistin? Bosandin ise. Kafanı topla. Ruhunu iyilestir. Saglikli dusunecek kivama gel sonra birseyler dusun
Eger bosanma daha bitmedi ise. Bekle reski olarak bosan. Sonra dinlen topla kafani kendini bul once. Siyril eski yasanmisliklarinda daha sonra dusun.yoksa 22 yasinda genc bir kadina nasil evlenebiliyorsun sen nasil evlenirsin diyebilecke bir insan degilim. Benim.ablamda bosanmis birisi ve ona bile evlen diyorum.

Bir omceki yorumum icin ozur dilerim inan tamamen niyetimde bu yorumdaki gibiydi ama elbette okudugunu anlayacaksin. Nereden bileceksin yazmazsam. Tekrar ozur dilerim kirdimsa.
Umarim daha iyi anlasilmissimdir.

Evet anladım.o zaman en kısa zamanda anlatmalisin.o seni seviyorsa zaten bırakmaz seni ama kolay vazgecebilecekse bitirir zaten

Saklama hiçbir şeyi ama öncelikle boşanmalısın,sonrasında da tamamen güvenme.

Önemli değil bende sizi yalnış anlamış olabilirim. Kötü hissetmeyin kendinizi. Belkide siz haklısınız. Görüşmeyi bıraktım mesaj atmıyorum

Bence sizinki hoşlantı, aşk değilde. Sığınılacak liman gibi olmuş. Eski eşinizden görmediklerinizi onda aramışsınız gibi. Geçici Bi durum bence, daha yaşınız çoook genç yolun başı. Hem ilk başta söylese idiniz amenna, ama iş bu radde de iken söylemeniz, karşı taraf için hoş olmayacak ve yine siz üzüleceksiniz

Evet doğru belkide... mesaj atmayı kestim hiç bir şey söylemeden hayırlısı olsun artık

Yaşınız çok küçük, bu kadar ağır bir evlilikten sonra bence kendinize biraz zaman tanıyın. Size iyi gelen aktiviteler vs yapın, eğitiminiz nedir bilmiyorum ama eğitime odaklansanız. Yani kendinizi önemseyin, herşeyin ilki olan kocanızdan sonra hemen ikinciye kapatmayın kendinizi, yalnız olmak da güzel. Zaten yaşınız küçük, karşınıza kimler çıkar. Gençliğinizi heba etmeyin.
Şu an ilgiye ihtiyacınız var ve zayıf olduğunuz bir dönem, bu sebeple de hoşlandığınızı düşünebilirsiniz. Yeni bir ilişki bu durumlarda çok da sağlıklı olmaz bana kalırsa. Kafanızı karıştırıyorsa arkadaşlık da etmemenizde yarar var.
Bundan sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim.

Herşeyi nasılsa anlatman gerekecek.
Sanıyorum şuan sadece mesajlaşıyorsunuz, bu doğru konuşma yolu olmaz. Görüşme günü ayarlayın ve orada anlatın herşeyi. Korkmanız hiçbirşeyi değiştirmez, bu sizin gerçeğiniz. Eğer buna ılımlı yaklaşmayacaksa hiç olmaması sizin için hayırlı olanı. Şimdi vicdan yapıp birden gidemezsin ki yaşadığın durum senin elinde olan bir şey değil, senin suçun değil. Korkma fakat hem kalbini hem de aklını kullan..
Umarım herşey dilediğince olur..

bence hikayeni en baştan en doğru şekilde anlat... anlat ki sonrası sıkıntı olmasın senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…