Kızlar merhaba,
26 ocakta doğum yaptım sezeryanla. Ama hala sütüm yok. Bebeğimi alıp emziriyorum ama süt olmadığı için beslenemiyor tabi ayrıca memeye geldiği zaman uyuyup kalıyor. Hastanede sürekli emzir diyorlar süt gelmesi için ama bebek uyuyor bir iki kere çekiyor o kadar. Ne yapacağım bilemiyorum kayınvalidem sürekli çocuk aç kalıyor vs gibi şeyler söyleyip asabımı bozuyor. Mama veriyoruz mecbur. Mamsee diye bir çay aldım onu içiyorum. Malt içecekte içtim 2 tane sıcak duş vs hiç bi sertlik vs yok göğüslerimde. Yardm lütfenn;(
Kızlar merhaba,
26 ocakta doğum yaptım sezeryanla. Ama hala sütüm yok. Bebeğimi alıp emziriyorum ama süt olmadığı için beslenemiyor tabi ayrıca memeye geldiği zaman uyuyup kalıyor. Hastanede sürekli emzir diyorlar süt gelmesi için ama bebek uyuyor bir iki kere çekiyor o kadar. Ne yapacağım bilemiyorum kayınvalidem sürekli çocuk aç kalıyor vs gibi şeyler söyleyip asabımı bozuyor. Mama veriyoruz mecbur. Mamsee diye bir çay aldım onu içiyorum. Malt içecekte içtim 2 tane sıcak duş vs hiç bi sertlik vs yok göğüslerimde. Yardm lütfenn;(
Canim komposto çok iyi geliyo ve bol bol bol suuu. .. sana süt yapacak en önemli şey su şu içmek içinde tatlı helva fln ye ayrıca bebeği sürekli uyandır süt gelmese bile çeksin memeni sarılık olmasin Allah korusun mamayida biberonla değilde kaşıkla vermeye çalışın biberona alisirsa memeni almayabilir.Kızlar merhaba,
Aynısını yapıyorum ama uyuyor uyanmıyor çok tembel bizimkiCanim çok bi bilgim yok ama incir kaynat suyunu iç duymuştum süt yaptığını birde bebekler yoruluyo iki emince uyuyolar uyutma sürekli uyar burnunu sık sık emzir aglasn ac kalmasndan iyidr aynı sorunu ablam yaşadı hapusa yedirdiler ballı süt icirdiler cocuguda tembelleniyo diye doktor bildiğin dövdü yani burnunu sıktı poposuna poposuna vurdu böyle emzr dedi 3 gün uğraştı ama çocuk emdikce sütte çoğaldı..
Ay hiç düzenliyor o ya bnm yeğen hala uyuşuk :) Allah yardımcın olsunAynısını yapıyorum ama uyuyor uyanmıyor çok tembel bizimki
çocuk emmiyorsa sağin derim.ben ilk cocugumda öyle yaptım ise yaradı.Kızlar merhaba,
Bebeğe sürekli teklif ediceksin memeyi. Ama süt gelmiyorsa tutmaz tabi cezbeden bişey yok.Aynısını yapıyorum ama uyuyor uyanmıyor çok tembel bizimki
Sağma makinasıyla sağıcam artıl mecbur öyle getirtmeye çalışıcam sütçocuk emmiyorsa sağin derim.ben ilk cocugumda öyle yaptım ise yaradı.
Süt gelse yapıcam bunları ama tık yok. Ne bi şişme ne bişe kesin gelirmiki gelmeme durumu varmı acabMasallah diyelim. Her cocuk memede uyur yoruluyor. Uyudugunda burnuna yada cene altina hafifce dokunun.
Bol bol su icin, stresten uzak durun. Kaynaniza kulaklarinizi tikayin.
Annne sutu emzirdikce cogalir. Her memeyi esit emzirinki tikanmasin sut azalmasin.
Mamayi cok gerekmedigi surece vermeyin. Onun akis hizina ve kolayligina alusan bebek memeyi zor tutuyor.
Anne sutu emzirdikce artar. Ayaklarinizi da sicak tutun. Sutunuz gaz yapmasin. Benden bu kadar...
Sezeryanda bazen böyle oluyor ama stres yapma bebeğinin kulağını okşa orda uyarılsın bilemişse uyutma emzir çünkü benim dr bebek çektikçe gelecek demişti.Su meyve suyu tavuk bulgur yeşillik feci süt yapıyor.Banyo yaparken göğüslerine masaj yapar gibi yap canın ve kimin ne dediğinide bakma.Herkes kısmetini alır unutma.Kızlar merhaba,
Sağarken dikkatli ol göğüslerin çatlamasın bende 6 sene önce 26 ocakta doğum yapmıştım. Bebeğim küvözde olduğu için sağıp torbaya koyuyordum ve birgün sağdığım sütün pembeye döndüğünü gördüm meğer göğsüm kanamış süte karışmış. Bebeğin gerçekten açsa kan şekeri düştüğü için de sürekli uyuyor olabilir. Emzirirken bir parmağınla çenesinden destek ver ki çok yorulmasın. Sütü arttırmak için ebeler bana kaynar suda ıslatılıp sıkılmış yüz havluları ile sıcak kompres yapmamı tavsiye etmişlerdi . 36 haftalık ve sezeryan ile doğum yaptığım için süt geç geldi. Gelince sütü arttırmak için de kuru dut kompostosunu tek geçiyorum. Sen birini emzirirken öteki göğüsten fışkırarak akıyor. Daha şimdiden dut stoklamaya başladım bile. Allah yardımcın olsun canım bebişini de burnunun ucundan minicik öp benim için.Sağma makinasıyla sağıcam artıl mecbur öyle getirtmeye çalışıcam süt
Hayatım laktamil denedin mi? Birde şu maltların çok süt yaptığınınduydum. Bir süre düzenli içmeyi denesen? Sıkma canını kaynanalar hep konuşur can sıkar. Allah vergisi bişey bu da. Stresten de olmuyor olabilirKızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?