Ne yapsam olmuyor!Cildirmak uzereyim!

takılcam bakalım simdilik misafir olayım cünki annemler bizde bu hafta devamlı giremeyebilirm daha sonra süreklilestirmeye düsünüyorum canım sağolasın

her zaman bekleriz
ben yıllardır kk dayım şimdiye kadar
neden takımlara girmemişim ne çok şey kaybetmişim anladım cidden
resmen yasak şeyleri yemeye korkuyorum arkadaşlara ne derim
diye ciddi bi sorumluluk duygusu olunca daha azimli oluyo insan gerçekten
davetlim olduğunuzu belirtirsiniz aklınızda olsun
ben de davetle geldim başka türlü olmuyo sanırım
çok iyi bilmiyorum soran olursa söylersiniz

Canim, Arnavut damari var bende. Yemem dersem olecegimi bilsem yemem.. O 2 gun zaten yasayan olu gibiydim. Gozum ne esimi gordu ne bisey, dunyayla iletisimimi kestim. 2 gun sadece su ile yasadim ve kilo ayni kaldi. Iste bu beni iyiden iyiye cildirtiyor. Sporda yapiyorum hergun 30 dk yuruyorum en az.. Doktora gittim kelepce taktirayim dedim. 100 kg altina olmuyormus. Yag aldirayim dedim gittim. Onlarda almadi. Spor diyet vs diyorlar. Sastim kaldim. Alicam makasi yaglarimi kesicem sonunda rahatliyacam.

Morena. Bence moralini bu kadar bozacak kadar bir kilon yok canım. 40 beden çoğu insanın hayalindeki bedendir. Ama senin isteğin önemli. Bence yemediğin için metobolizman durmuş canım. Moralin bozuk olduğu için ve ölüm orucu diyecek kadar aç kaldığın için de hareketlerin yavaştır doğal olarak. Dolayısı ile böyle 1 gr bile veremezsin. Versen de 2 katını geri alırsın. Onun için güzel bir siyet listesi eşliğinde diyetini çok kısa olmayam bir vadeye yayarak rahat rahat yap bence. Ne kadar kilolu hanımlar var çok bakımlı ve güzeller. Giyinmeyi de biliyorlar. Sen o kadar kilolu da değilsin. Dolayısı ile bakımlı olmanın önünde moral bozukluğu hariç hiçbir engel yok canım. Hadi bir silkelen bence. Bugün hava çok güzel. Güzel bir yürüyüş yap. Kendini topla canım. Bak henüz anne olmamışsın. Şimdiden böyle olursan hamileliğin ve doğumun sıkıntılarını atlatamazsın.

Merhaba htc,

Cok ama cok tatlisin cok tesekkur ederim. Ayrica cok haklisin.. Ama yinede kafayi takmisim aklimdan cikaramiyorum. Biliyorum delilik benimkisi resmen.. Bugun lahana corbasi yaptim sabah lahana corbasi ictim. Birde spora baslayayim bakayim ne olacak..

Aman canım sakın sirke çok zararlı allah korumuş midende delinebilirdi sen en iyisi bir diyetisyene başvur canım moralini bozma moral çok önemli bende evden çıkmıyordum aman dedim sık sık ye ama az ye şeker unlu mamülleri sil beyaz ekmek hiç yeme ben böyle verdim kilomu uzun süre böyle beslenince vücut alışıyor mide küçülüyor ve istesende belli bir süre sonra fazla yiyemiyorsun yesende kilo alamıyorsun ben ergenlik dönemimdede 15-16 yaştı sanırım çok kilo almıştım memlkete gitmiştim köy yeri temiz hava yeyeye tatilden bir döndüm hiçbirşey olmadı o zaman bu metodu denedim şeker beyaz ekmek unlu gıdalar ağır yağlları sildim bunu 1 veya 1,5yıl yaptım sonrada sabit kiloda kaldım hiç almadım kilo herşeyi yememe rağmen istersen dene ama uzun süren bir metod sabırlı olmak lazım sonra hep aynı kilo inşallah seninde işine yarar ve sağlıklı olanda böyle beslenmek üzme kendini

Ne yapicaz peki ? Bugun corba pisirdim lahana corbasi onu yapicam bide.. Ya nasil kilo veremem ya olacak is degil.. Bazen 2 gun hicbirsey yemedigim oluyor hirsimdan. Olum orucundayim resmen. Kilo veremedikce daha cok bunalima giriyorum.

Zaten hiç birşey yemediğiniz için kilo veremiyorsunuz, bana dr.um söylemişti. vücut aç kalmaya alışınca yediklerini depo eder ve kilo veremezsiniz diye az ama sık yiyeceksiniz, acıkmasanız bile yemekleriniz saatinde yemelisiniz, ben şu an karbonhidrat diyeti yapıyorum, çok sıkı uygulayamıyorum ama o topiği bir okuyun belki işinize yarar birde psikolojik baskı yapmayın kendinize, bir süre sonra kilo verdiğinizi göreceksiniz. Kolay gelsin size.

Son düzenleme:

insallah canim ya cok sagolun arkadaslar buraya yazdigimdan beri daha iyi hissediyorum kendimi. Lahana olayida cin iskencesi resmen.. bugun 2. gunum ama daha nekadar dayanirim bu lahana kokusuna bilmiyorum

insallah canim ya cok sagolun arkadaslar buraya yazdigimdan beri daha iyi hissediyorum kendimi. Lahana olayida cin iskencesi resmen.. bugun 2. gunum ama daha nekadar dayanirim bu lahana kokusuna bilmiyorum

yazdıkarını okudum yanlış anlama ama kelepçe taktırmak yağlarını aldırmak vs bi kenara bırak en önce psikoloğa ve psikiyatra başvur canım çünküçok fevri yazılar yazmışsın eğer gerçekten böyle düşünüyosan rahatlaması gereken en önemli yerin beynin

canım beni anlatmışsın sanki. aynı boydayız. bende evlenirken 52 kg idim. 2,5 yıllık evliyim.kilom 66 ya kadar çıktı.şuan 60-61 arasıyım. 3 haftadır yediklerime dikkat ediyorum.karbonhidratı azalttım.ara öğün yemeye dikkat ediyorum.2 lt su içmeye çalışıyorum.tekrar 52 kg olsam dünyalar benim olacak.
bende eskiden çok bakımlıydım.şimdi ise pasaklı oldum resmen. bu sabah saçımı bile taramadan geldim işe.
bazen hayata küsüyorum, bazen moral depoluyorum. başarabilirim diyip spora başlıyorum.ama 1-2 haftada pek sonuç göremeyince onu da bırakıyorum malesef :85:
sen kilonu en çok nereden aldın canım?
ben aşırı göbeklendim mesela.basenlerim de çıktı. sporla 2 ayda toparlayabilirim.nasıl başlayacağım onu bilmiyorum.callanetics yapsak 2 ay sonra bizi tanıyamazlar aslında.
başarıcaz moralimizi yüksek tutalım

Valla didoscum, Benim eskiden bacaklarim inceydi simdi kalin ve basenlerim cok cikti. Aynen bende oyle tekrar 52 kilo olsam baska hic ama hicbirsey istemiyorum yeniden dogmus gibi olacagim resmen. Kot giyince cikan yan yaglar beni olduruyor.

Alisverise gitsem birsey alamiyorum cunku hep bu vucut benim degil nasilsa bir gun kilo verecegim diyorum off off hadi bakalim hayirlisi..

Sevdecim, tabi senin benim durumumu anlaman mumkun degil, ya benden cok fazla kilodasin ve neden bukadar taktigima anlam veremiyorsun yada hayatin boyunca hic kilo almadin o yuzden anlayamiyorsun.. Beni cildirtan sey yaptigim diyetlerden hic bir sonuc alamamam. ama sanirim bunuda anlamamissin.

callanetics nedir ise yarar mi ?

googlede arattır.başka bir paylaşım sitesinde linkleri var. 1 günlük seti 58 dk sürüyor.6 gün yapıp 1 gün dinleniyorsun. ama acayip şekillendiriyor.tecrübeyle sabit.2 haftada göbeğimi 10 cm inceltmiştim zamanında.
bende şuan üstüme başıma hiçbirşey alamıyorum.başkalarına yakışan bana yakışmıyor.
yandan yağlarım çıkıyor.bir ara bende çok kafayı takıyordum.eşim tombişim diye seviyor.ona alınıyordum.eskiden beni çok kıskanırdı.şimdi kıskanmadığını düşünüp uzaklaşırdım ondan.baktım böyle olmuyor.yavaş vereyim.sağlıklı vereyim.yarın öbür gün çocuk düşününce en azından ideal kilomda olayım.
aslında 2 ayda istediğimiz gibi olabiliriz.ama sık yemek ve spor yapmak çok önemli.arkadaşların dediği gibi buradan spor yarışlarına katılabilirsin.işe yarayacaktır. ve sana nacizane tavsiyem kendini her halinle sevmeye başla.sen aynı sensin.bedenin ne olursa olsun.ben kafayı çok taktığım bir gün ağlamaktan gözlerim şişmişti aynaya bakıyordum.gözlerime baktım.güldüm ne güzel gülüyorum dedim.gülmek bana yakışıyordu.eski resimlerime baktım.biraz azmle o halime gelebilirdim. karar verdim ve saglıklı beslenmeye başladım.kendimi yıpratmadan, üzmeden.çünkü hiçbirşey ruh sağlığımdan önemli değil. şimdi yavaş yavaş gidecek inş. kilolar

y doğru anladığıma eminim ben zaten neden kilo vermek için uğraşıyosun gereksiz bu yüzden psikoloğa git demedim ki canım bunu çok kafana takıp hiçbirşey yemediğin için dedim böyle rejim filan olmaz da o yüzden dedim 2 gün bişey yemediğini filan yazmışsın bunlar normal davanışlar değil o yüzden dedim canım benide merak ettin sanırım benim de fazlalığım var burda paylaşımlara giriyorum fikir alıyorum 166 boyunda 57 kiloyum 60tım 57 oldum amacım 54 olmak kolay gelsin hepimize

Wow 1.66, 57 kg sen supermissin Sevdecim.. Ben karar verdim lahanayi birakiyorum. Zaten kiloda veremedim igrendim artik.. Yarindan itibaren Isvec diyetine basliyim bari.. Ya sabir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…