Eşinizle beraber bir doktora görünseniz. Yani anladığım kadarıyla eşinizi seviyorsunuz. Eşinizi ikna edip evliliğinizi daha güzelleştirmek adına yapabilirsiniz bunu. Yazdıklarınızdan, birbirinizle anlaşma sıkıntısı var bunu anlıyorum. Mesela trafik cezası yemiş, suçu size atmış. Aslında ne kadar komik bir durum.O böyle söyleyince siz ne tepki veriyorsunuz? Mesela aynı durumda ben olsam, kızsamda "heyt bee kocamın canı sağolsun, sen ye cezaları ben öderim aslan kocam benim be" dersem ortam yumuşar; ancak kızdığımı belli edip trafik cezası yediğinde üstüne bir de ben gidersem "ben sana demiştim dikkatli kullan şu arabayı, hah iyi mi oldu" dersem ortam dahada kızışır ve kavga çıkar, çünkü eşim trafik cezası yüzünden zaten üzülmüştür. Ya da doğum gününde ne yapalım diye sormuşsunuz, annesi yemeğe çıkalım demiş, hemen sizde eşinizin hoşlanacağı bir plan uydursaydınız. Ayy ne güzel olurdu ama ben başka bir plan yapmıştım, gibi... Madem eşinizin egosu yüksek sizde onu gaza getirip mutlu olun :) Tabi ben burdaki 3 5 satırda yazanlara göre birşeyler yazdım. Yıllar geçmesine rağmen birbirinizi tanıyamadıysanız belki de yanlış bir bakış açısıyla bakıyorsunuzdur. En azından kendimden yola çıkarak bunları söyleyebiliyorum.
Dilerim en kısa zamanda sıkıntılarınızı çözersiniz...