• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsam olmuyor olduramıyorum sanki

Birsey söylemek istiyorum..sen artik esini sevmiyorsun..tahammulun yok.. Bu bir evlilik degil flort olsaydi coktan bitmisti...Icimden geldi yazmak istedim oyle hissettim... Insallah hayirlisi olur hakkinda canm

aslına bakarsan olaylara hiç bu açıdan bakmadım ve yaklaşmadım bende sinirli bi şekilde tepki verdim ama bunda da kocam etkili yani öyle laflar ediyor ki o an yumuşamak yada yumuşatmak içimden gelmiyor.dr a gitmeyi ben isterim ama eşim kabul etmez

İnsanın sabrı gerçekten tükeniyor. Bir sefer duygularınızı kenara koyun ve yumuşak cevap verin. Ben mesela öyle durumlarda hep güzel anılarımızdan birini hatırlamaya çalışıyorum, ya da komik anılarımızdan birini. Şimdi eşinize doktora gidelim sen çok sinirlisin falan deseniz elbette kabul etmez. İyi bir anınızda onunla dertleşmeyi teklif edin. Aslında o kötü bile cevap verse iyi cevap vermek istediğinizi, neticede sizin biricik kocanız olduğunu ancak sabrınız tükendiği için böyle şeyler olduğunu, mesela bu yüzden bağırdığınızı söyleyin, bu güne kadar sadece kötü günler geçirmediğinizi hatırlatın ve size yardım etmesini isteyin. Kaleyi içten fethedin. Mesela durup dururken komik anınızı anlatın gülün. Ay hayatımm sevgiliyken hani şuraya gitmiştik ya ayy ne güzeldi ne mutluyduk sen bana şöyle şöyle şaka yapmıştın falan diyip gülün eğlenceli bir hava yaratın. Noluyor benim hatuna desin. Bir çok sıkıntımızı bu şekilde çözdük biz. Kasvetli havayı dağıtmazsanız aydınlığa çıkamazsınız. Mesela eşim çok sinirlenmişse sesi yükselmişse, karşısına geçip bağır hayatım sinirlendirdimi bu chocolatemilk seni hadi ona küselim falan derim birde zorla sarılmaya çalışırım, yada arkası dönükse sırtına falan çıkarım :) Kimisi bunu yüzsüzlük olarak algılayabilir ancak eninde sonunda barışacağımız için kavga anını yumuştakmak isterim :)

Birsey söylemek istiyorum..sen artik esini sevmiyorsun..tahammulun yok.. Bu bir evlilik degil flort olsaydi coktan bitmisti...Icimden geldi yazmak istedim oyle hissettim... Insallah hayirlisi olur hakkinda canm
amin çok sağol.eşime olan sevgim eskiden sonsuzdu ben tamamen onu sevdiğim için evlendim şimdi sorarsan o sonsuz sevgimin azaldığını hissediyorum tahammül dersen o tamamen bitti ne güç ne tahammül kalmadı bende.flört ediyor olsam kesin ayrılırdım.evlilik olunca insan herşeyi iki kez düşünüyor.bi de benim kadın hastalığım var çocuk meselesin bekletmemem gerekiyor offf çok zor durumdayım

İnsanın sabrı gerçekten tükeniyor. Bir sefer duygularınızı kenara koyun ve yumuşak cevap verin. Ben mesela öyle durumlarda hep güzel anılarımızdan birini hatırlamaya çalışıyorum, ya da komik anılarımızdan birini. Şimdi eşinize doktora gidelim sen çok sinirlisin falan deseniz elbette kabul etmez. İyi bir anınızda onunla dertleşmeyi teklif edin. Aslında o kötü bile cevap verse iyi cevap vermek istediğinizi, neticede sizin biricik kocanız olduğunu ancak sabrınız tükendiği için böyle şeyler olduğunu, mesela bu yüzden bağırdığınızı söyleyin, bu güne kadar sadece kötü günler geçirmediğinizi hatırlatın ve size yardım etmesini isteyin. Kaleyi içten fethedin. Mesela durup dururken komik anınızı anlatın gülün. Ay hayatımm sevgiliyken hani şuraya gitmiştik ya ayy ne güzeldi ne mutluyduk sen bana şöyle şöyle şaka yapmıştın falan diyip gülün eğlenceli bir hava yaratın. Noluyor benim hatuna desin. Bir çok sıkıntımızı bu şekilde çözdük biz. Kasvetli havayı dağıtmazsanız aydınlığa çıkamazsınız. Mesela eşim çok sinirlenmişse sesi yükselmişse, karşısına geçip bağır hayatım sinirlendirdimi bu chocolatemilk seni hadi ona küselim falan derim birde zorla sarılmaya çalışırım, yada arkası dönükse sırtına falan çıkarım :) Kimisi bunu yüzsüzlük olarak algılayabilir ancak eninde sonunda barışacağımız için kavga anını yumuştakmak isterim :)
yazdığın şeyler gerçekten çok güzel yani bi kavgayı üst seviyeye taşımaya kesin engel olur burdaki arkadaşların da uygulamasını tavsiye ederim bende denerim ama benim eşime söker mi bilmem ben tartışma sonrası sarılamaya çalıştım beni itti yanımdan git diye bağırdı bi keresinde

yazdığın şeyler gerçekten çok güzel yani bi kavgayı üst seviyeye taşımaya kesin engel olur burdaki arkadaşların da uygulamasını tavsiye ederim bende denerim ama benim eşime söker mi bilmem ben tartışma sonrası sarılamaya çalıştım beni itti yanımdan git diye bağırdı bi keresinde
Arkadaşın verdiği öneri herkese sökmüyor maalesef.Ben eşime kızgınken böyle birşey yapsam daha çok kızar.Ben susuyorum hiç cevap vermemeyi tercih ediyorum.Akrep burcuyum istemediğim şeyleri heran söyleme potansiyeline sahibim.
Siniri geçince diyeceğimi de derim ama affetmem:)

aynen araftayım bilmiyorum ne yapacağımı hem yoruldum hem sıkıldım kavgaya bile gücüm kalmamış
en güzel ve etkili yol denendi ve gerçekten işe yaradı. Onun yaptıklarının aynısını apmak ve inan umursamamak. Varya onlara bi koyuyo ki nasıl hemen hoşaftan anlayan eşşek kıvamına geliyorlar. Bu seferde sen buzdolabı oluyosun o ayrı mevzu :) boşver yavrucuğum ne diosa papağan gibi aynısını de cevap olarak bakacak senle başa çıkamıcak inan senn istediğin gibi olcak sıkma tatlı canını dua et bol bol :KK47:

Herkese sökmeyebilir. Benim eşimde başlarda sarılmazdı yanımdan uzaklaşırdı, sarılmak isterdim diğer odaya giderdi falan. Ama ben biraz inatçıyımdır hiç pes etmedim gel bakayım buraya sen benim tapulu kocamsın sarılmayacaksam ne diye aldım seni falan derim:rolleyes:gerekirse arkasından zıplayıp sırtına çıktım tepesine çıktım.:KK8: Oda alıştı artık ama elbette yine kavgalarımız oluyor... Amannn 3 günlük dünya valla ya bu deveyi güdücem ya bu diyardan gidicem misali uğraşıyoruz birbirimizle.

amin çok sağol.eşime olan sevgim eskiden sonsuzdu ben tamamen onu sevdiğim için evlendim şimdi sorarsan o sonsuz sevgimin azaldığını hissediyorum tahammül dersen o tamamen bitti ne güç ne tahammül kalmadı bende.flört ediyor olsam kesin ayrılırdım.evlilik olunca insan herşeyi iki kez düşünüyor.bi de benim kadın hastalığım var çocuk meselesin bekletmemem gerekiyor offf çok zor durumdayım
anliyorum canim..sanki esinden degilde yabancidan bahsediyorsun..Bu kada gözunde hersey buyuyorsa bitmistir zaten.. cok dusunun net karar verin..pisman olmayin..

anliyorum canim..sanki esinden degilde yabancidan bahsediyorsun..Bu kada gözunde hersey buyuyorsa bitmistir zaten.. cok dusunun net karar verin..pisman olmayin..
aslında ben konuyu açmadan annem açtı telefonda konuştuk boşan yada boşanma demem kararını kendin ver başımın üstünde yerin var dedi.eşimle halen konuşmuyoruz aslına bakarsan annesi farkında olmadan ilişkimizi çok etkiliyor

aslında ben konuyu açmadan annem açtı telefonda konuştuk boşan yada boşanma demem kararını kendin ver başımın üstünde yerin var dedi.eşimle halen konuşmuyoruz aslına bakarsan annesi farkında olmadan ilişkimizi çok etkiliyor
son durum ne canim ne karar verdin? cok iyi dusun ya

Sizin eski konularınızıda biliyorum Eşinizin egosu tavan. Benimkininde aşağı kalır yönü yoktur. Bende sizin gibi çok bosanmayı düşündüm ama eşimi sevmiyor değilim düşününce onun egosunu tavana zıplatanda benim. Evlendikten sonra kilo aldım birde çocuk oldu öyle kilo aldım sürekli bir beğenmeme kafa bulma giydiğimi eleştirme hızla kilo verdim ama sonuç değişmedi zamanla farkettimki hayatım kendimi her anlamda eşim ve ailesine kanıtlamakla geçmeye başladı her konuda herkesten övgü alırken bu kişilerden eleştiri alıyordum. Boşanmadan önce dedimki şu olayları bir tersine çevireyim. Giyinen süslenmekle başladım ilk işe evimde küçük kendi zevkine göre değişiklikler akşam yemekleri eşim severmi diye değil kendim ve oğluma göre yapılmaya başlandı. Sonrasında eşimi inceledim ne açığı varsa yüze vurmaya başladım mesela saçları çok az döküldü ama onu öyle bir duruma soktum ki eve gelince her boş anında aynanın karşısında saçlarını incelerken görüp basıyorum kahkahayı. Benim seçtiğim kıyafete laf eder ama yinede bana sormadan edemez. Tabi artık asla ona giyisi seçmiyorum giyinip nasıl diye sorunca dudak büküyorum tüm isteği kaçıyor. Bazen şen ne anlarsın diyor bende bi tarzın olsa anlıycam ama derim sonra Umursamaz bir sırıtmayla ortamı terk ederim. Eskiden berbere nezaman gidip gelse ay çok güzel olmuş derken şimdi kulp bulurum. Yani adam kendi derdine düştü. Işi ile ilgili övmeye kalksa kendini yine bi laf ediyorum. Yani bu bir meziyet iyi değil ama böyle insanların egolarini biraz etmek gerek. Boşanmadan önce bunları denemeni istemediğin her konuda restini çekmeni tavsiye ederim . Evlilikte ilk 1 yıl bunu daha kolay başarıp eşlerini rahatça mum eden bayanlar var bizim gibi geç kalanlar için daha zor. Yani onları bu hale getiren aslında biziz. Kocaya göbekte yakışır. Erkektir kelde kalabilir. Elektirik işinden anlamasada olur. Vs vs. Mesela geçen yıl 2 kere hamama gittim 1 inde beni bekar sandılar ve görücü çıktı. 2.de yine bekar sandılar yanımda şahidim de var. Yeri gelince bunuda yüzüne vurup 30 yaşında 1 çocuk annesiyim hala bekar sanılıyorum sen kendi haline yan 4_5 yıl sonra tam dede sanacaklar seni diyip bir kahkaha patlatıyorum benim 6 yıldır sisirdiğim o ego balonu pıssss diye sönüyor karşımda. Seninde bu gözle baksan eşini mat edeceğin bir çok şey olacağına eminim. Başlarda dirençli oluyorlar ama zamanla istenilen kıvama ulaşabilir yani en azından yaşanabilecek kadar.

Back
X