Ne yapsam olmuyor..

Nopainnogain95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2018
57
22
3
30
Selam arkadaşlar gece gece canımı sıkan bir hususu sizle paylaşmak istiyorum. Ben mezun olduktan sonra atama olmadan hemen önce evlendim. Atanali iki ay falan oldu ve daha ev vs tuttuk onlarla ugrasiyoruz masrafta oluyor. Sorun ailemin benden cok cok büyük beklentileri var. Kredi çekmemi falan bekliyorlar o derece. Bugün telefonda konuşuyoruz annem igneleme yapıyor kimseden kimeye fayda yok diye. Ya bi dur demi daha yeni atanmisim ya bi dur. Ve evli barkli insanim kolay mi herşeyi bir anda yapmak. Bazen diyorum bosansam aileme yardım etmek için. Çünkü eşim ne kadar sorun etmese de belli bir düzen olusturuyorsun diyemiyorsunki aileme para gondercem o da diyecektir. Ne yapacağım bilmiyorum. Benden bir yas küçük erkek kardeşim var ondan bunu beklemiyorlar benden inanılmaz bir beklenti içindeler..

Dalga gecmedim vallahi biliyorum ki ömür boyu bunu dile getirecekler hayırsız çıktı diye beklentileri 30.000 tl kredi nerdeyse nasıl çekecem ya hic mi mantık yok anlamıyorum..

Uc tane okuyan kardeşim var babam 55 yaşında hala çalışıyor bunlari sürekli dile getiriyor annem o kadar bıktım ki bunlari düşünmekten arada kalmaktan
Kaynanam 60küsür yasında hala calısıyor 55 erkek icin genc bi yas bence
Emekli olup senmi gecindiriceksin onları

Karşıma düzgün birisi çıktı evlenmek istedim. Ailemin bu kadar büyük beklentileri olduğunu yeni yeni anlıyorum

Karşıma düzgün birisi çıktı evlenmek istedim. Ailemin bu kadar büyük beklentileri olduğunu yeni yeni anlıyorum

Nasil dusunemediniz?
3 tane okuyan kardesiniz varmis, biraz destek olup oyle evlenseydiniz. Aileniz de sizi zorluklarla okutmustur. Hic dusunmediniz mi gercekten?

Nasil dusunemediniz?
3 tane okuyan kardesiniz varmis, biraz destek olup oyle evlenseydiniz. Aileniz de sizi zorluklarla okutmustur. Hic dusunmediniz mi gercekten?
Düsünsem ne olacak Allah aşkına hanımefendi ailemin benden beklentisi hiçbir zaman bitmeyecekki. Iki sene sonra evlensem o zamana kadar tatmin olacaklar miydi

Artık senin kendi ailen var.
Açıkça konuş kredi çekemem eşimle aramda huzursuzluk olsun istemezsiniz değil mi?
Sadece makul ölçülerde yardımcı olabilirim.
Market alışverişleri vs gibi gibi...

Bosanmak kelimesini ne kadar basite indirgediniz yaa yapmayin sunu..
Ailenin ihtiyaci varsa bir donem biraz destek olursunuz.esinizede guzel bir sekilde anlatin, ihtiyaclari var vs die

aileniz sizden destek bekliyorsa bunu evlenmeden once dile getirmelilerdi. anladigim kadariyla eger atanma olmasaydi oh basimizdan gitti diyeceklerdi. ailene yardim et ama oncr kendini dusun

ayda 200 er 3 kardeşe harçlık verın yeter ne kredisi arada da evlerıne erzak alırsınız oldu bitti.hem çalışıp hem okusunlar çok ıhtıyaçları varsa

Düsünsem ne olacak Allah aşkına hanımefendi ailemin benden beklentisi hiçbir zaman bitmeyecekki. Iki sene sonra evlensem o zamana kadar tatmin olacaklar miydi

Allah allah cok enteresansiniz,
Hem beklentileri oldugunu dusunemedim diyorsunuz,
Hem beklentileri bitmezdi o yuzden evlendim diyorsunuz.

Bakin ben size boyle yapmaliydiniz demiyorum ki, insan ailesini az bucuk bilir, suan bosansam mi diyecek durumda olacaginizi da az bucuk tahmin etmeliydiniz atanmadan evlenirken.

Yoksa herkesin dogrusu farkli.
Benim vicdanim 3 kardesim okurken evlenip kapimi kapamama izin vermezdi mesela. Ama tek bir dogru yok, o yuzden size yanlissiniz diyemem. Sadece su an niye bosansam mi diyorsunuz onu anlamaya calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…