- 21 Ağustos 2018
- 57
- 22
- 3
- 30
- Konu Sahibi Nopainnogain95
-
Ömür boyu bunu dile getirecekler kardeşlerim dahi yorum yapıyor yanımda senden fayda olcak mi görecez diye..Duymazdan gelin
Cok düşünüyorsun biraz rahat ol her dediklerine kafayı takmaÖmür boyu bunu dile getirecekler kardeşlerim dahi yorum yapıyor yanımda senden fayda olcak mi görecez diye..
Dalga gecmedim vallahi biliyorum ki ömür boyu bunu dile getirecekler hayırsız çıktı diye beklentileri 30.000 tl kredi nerdeyse nasıl çekecem ya hic mi mantık yok anlamıyorum..Boşanmak mı ? Ciddi misiniz siz,dalga mı geçtiniz orada ? Hanımefendi bunun için boşanılır mı ?
Sizi fayda görmek için okutup büyütmüşlerse bu ailenizin yanlışı.Kulağınızı tıkayın söylenenlere,aynen öyle anneciğim deyin gülün.
Uc tane okuyan kardeşim var babam 55 yaşında hala çalışıyor bunlari sürekli dile getiriyor annem o kadar bıktım ki bunlari düşünmekten arada kalmaktanCok düşünüyorsun biraz rahat ol her dediklerine kafayı takma
Ac veya acıktalarsa tabiki yardım et lakin kredi neye niye
Kaynanam 60küsür yasında hala calısıyor 55 erkek icin genc bi yas benceUc tane okuyan kardeşim var babam 55 yaşında hala çalışıyor bunlari sürekli dile getiriyor annem o kadar bıktım ki bunlari düşünmekten arada kalmaktan
Karşıma düzgün birisi çıktı evlenmek istedim. Ailemin bu kadar büyük beklentileri olduğunu yeni yeni anlıyorumIyi de neden evlendiniz madem atanmadan ve ailenize istediginiz yardimi yapmadan?
Hani ilk maas hediyesi falan deseler hos bir sey bence yapsaniz iyi olur da neden kredi cekesiniz ki? Bu zamana kadar idare ediyoelardi da siz ataninca mi dara dustuler?
Karşıma düzgün birisi çıktı evlenmek istedim. Ailemin bu kadar büyük beklentileri olduğunu yeni yeni anlıyorum
Düsünsem ne olacak Allah aşkına hanımefendi ailemin benden beklentisi hiçbir zaman bitmeyecekki. Iki sene sonra evlensem o zamana kadar tatmin olacaklar miydiNasil dusunemediniz?
3 tane okuyan kardesiniz varmis, biraz destek olup oyle evlenseydiniz. Aileniz de sizi zorluklarla okutmustur. Hic dusunmediniz mi gercekten?
Düsünsem ne olacak Allah aşkına hanımefendi ailemin benden beklentisi hiçbir zaman bitmeyecekki. Iki sene sonra evlensem o zamana kadar tatmin olacaklar miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?