- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.300
- 598
- Konu Sahibi Nopainnogain95
-
aksine ben konu sahibine soru sordum.
neden boyle bir cikarim yaptiniz, yazi dilinden kaynaklanan bir yanlis anlama yasiyoruz sanirim su anda.
konuyu anlamadan yorum yapmamak icin sormustum sorumu aksine :))
Hayır ama ailene yardım etmeden önce evlenmeseydin de demişsiniz..konu sahibi beklemiyordum öyle bir şey ailemden demiş..nasıl beklemiyordun ailenin yardım bekliceğini nasıl anlamadın falan da demişsiniz...
Vallahi sizden korkulur, eski konuları nasıl da bulup çıkarıyorsunuz?Diğer konunuzda eşinizi baya gömmüşsünüz; pasif, ezik vs.
Onu ben eğittim ama gariban, sessiz biriyim demişsiniz kendi hakkınızda.
Bu çelişkili yorumlara bakılırsa, ailenize para yedirmemek için evlenmişsiniz gibi duruyor.
Profilden girince dökülüyor hepsiVallahi sizden korkulur, eski konuları nasıl da bulup çıkarıyorsunuz?
Nasil dusunemediniz?
3 tane okuyan kardesiniz varmis, biraz destek olup oyle evlenseydiniz. Aileniz de sizi zorluklarla okutmustur. Hic dusunmediniz mi gercekten?
evet hepsi sorudur bunlarin, benim bahsettiginiz sekilde bir amacim yok,
sadece konuda tutarsizlik goruyorum.
insan ailesini tanir bence, beklentilerini az bucuk tahmin eder.
bunu demeye calisiyorum,
yoksa konu sahibi kendi hayatiyla ilgili bir karar vermis, bana yarari zarari yok,
konuyu okuyup yorumlama amacim da bosanacagim bu yuzden diyen birine tutarsizligini gostermektir.
Tabi sizin icin sakincasi yoksa
sizde ne fayda oluyor da benden bekliyorsunuz diyinÖmür boyu bunu dile getirecekler kardeşlerim dahi yorum yapıyor yanımda senden fayda olcak mi görecez diye..
Ailenin gercekten ihtiyacı varsa mutlaka yardim et eger ihtiyaci yoksa ufak tefek masraflarini karsila sadeceSelam arkadaşlar gece gece canımı sıkan bir hususu sizle paylaşmak istiyorum. Ben mezun olduktan sonra atama olmadan hemen önce evlendim. Atanali iki ay falan oldu ve daha ev vs tuttuk onlarla ugrasiyoruz masrafta oluyor. Sorun ailemin benden cok cok büyük beklentileri var. Kredi çekmemi falan bekliyorlar o derece. Bugün telefonda konuşuyoruz annem igneleme yapıyor kimseden kimeye fayda yok diye. Ya bi dur demi daha yeni atanmisim ya bi dur. Ve evli barkli insanim kolay mi herşeyi bir anda yapmak. Bazen diyorum bosansam aileme yardım etmek için. Çünkü eşim ne kadar sorun etmese de belli bir düzen olusturuyorsun diyemiyorsunki aileme para gondercem o da diyecektir. Ne yapacağım bilmiyorum. Benden bir yas küçük erkek kardeşim var ondan bunu beklemiyorlar benden inanılmaz bir beklenti içindeler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?