- 21 Kasım 2015
- 489
- 274
- 33
- 30
- Konu Sahibi MorbidAngell
-
Onu iki yıl boyunca denedem en fzla bir kilo aldımBen de epey dert yaniyorum bu konuda(( çok şey deniyorum en son keçi boynuzu özü iyi gelmişti istahimi acmisti ama bu herkes için ayni mi bilmiyorum gece yemeğini dene bence bir de
Hmm o zaman bir şey diyemeyeceğim belki başka bir sorun vardır doktora basvurdun mu diyetisyen veya midenle alakaliOnu iki yıl boyunca denedem en fzla bir kilo aldım
İki yıl önce gitmiştim gayet iyisin deyip başından salladı :)Hmm o zaman bir şey diyemeyeceğim belki başka bir sorun vardır doktora basvurdun mu diyetisyen veya midenle alakali
Hadi ya.. Ne kadar kotu bir durum belki ciddi bir şey var kilo almani engelleyen ve bunu öğrenemiyors un bile :\İki yıl önce gitmiştim gayet iyisin deyip başından salladı :)
Maalesef öyle canım sonuçta eskiden bayağı bi kiloluydum birden kilo verdm ve şimdi napsam alamıyorumHadi ya.. Ne kadar kotu bir durum belki ciddi bir şey var kilo almani engelleyen ve bunu öğrenemiyors un bile :\
Hayır canm olmadı çnkü ben kiloluykende zayıflafıktan donra da hep spor yaptım bir ara aerobike gittim geçen seneydi her gün düznli yürüyüş yapan biriyim şimdi kilo almak için sporda yapmıyorum açıkçası ama kilo vermem sporla alakalı değil bu yanlş anlaşılmasn çnkü spor yaparken çok kiloluydum midemde reflü olduktan sonra kilo kaybettim şimdi reflüyü de yendim ama yine de kilo alamıyorm :)Hmm.. Öyle olduğunu bilmiyordum canim ya bence bu konunun üzerinde epey durmalisin ve bir şey soracagim vücudunda sarkmalar olmadi mi birden kilo verince??
Hayır canm olmadı çnkü ben kiloluykende zayıflafıktan donra da hep spor yaptım bir ara aerobike gittim geçen seneydi her gün düznli yürüyüş yapan biriyim şimdi kilo almak için sporda yapmıyorum açıkçası ama kilo vermem sporla alakalı değil bu yanlş anlaşılmasn çnkü spor yaparken çok kiloluydum midemde reflü olduktan sonra kilo kaybettim şimdi reflüyü de yendim ama yine de kilo alamıyorm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?