• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam veremiyorum gram verip kg alıyorum ;(

beybey78

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
5
2
6
28
Merhaba
Gecen sene. Zorla 90 kg dan 73 kg kadar düşmüştüm fakat bu sene tekrar 88 kg kadar cıktım ve o kadar psikolojim bozuldu ki kendimi sevemiyorum bakım yapasm hiç gelmiyor tek amacım cocuga eve kocaya bakmak gibi..
Ugrasıyorum 1 kg gidiyo haftada. Hop. Geri alıyorum asla iştahım kesilmiyor asla bogazım durmuyo yemeyi sinirli üzgünken moralim bozukkken dahada abartıyorum ve. Buna engel olamıyorum . Benim gibi olup bi
Çaresini bulan olduysa cevaplarınızı bekliyorum..

Çünkü yağ hücreleri vücuttan atılmıyor şişmansan ve ergenliği geçmişsen kilo kaderin artık obez olup 150 kilodan düşenler bile tüp mide olanlar bile 10 senede geri alıyor muhtemelen metabolizmanı da mahvettin kilo vermeye çalışma önce sağlığını düzelt

ben diyetisyenle ilerliyorum. tüm öğünlerin fotoğrafını istiyor. bir de her öğün ne yiyeceğim derdim kalmadı. güzel de menğler yapıyor yabi evde esim de yiyebiliyor, ona ayrı bir sey yapmama gerek kalmıyor. ben de 82den 68’e düstüm su an. diyetisyenle 3 haftamız daha kaldı bakalım 🥲

ben de bu arada her seyde bir seyler yemek istiyorum. asla ağzım boş kalmamalı. bir de gebelikte sigarayı bıraktım, onun alışkanlığı da var. sürekli ağzım mesgul olmalı sanki 🥲 ama diyetisyenin hazırladığı liste zaten 3 ana, 2 ara öğün ve yemek saati geldiğinde genelde daha acıkmamış veya canım bir sey cekmemis oluyor.

bir de su an çok spor yapmaya vaktim tok, bebeğim kücük hala ve desteksiz büyütüyorum. ama işte yürüyüş yapmaya calisiyorum her gün 🥲

-Tiroid
-2 öğün geçmemek
-20:00dan sonra en fazla 2 portakal yemek (mutlaka portakal oluyor elma olmuyor)
-Günde yarım saat yürüyüş.
-Atştırmalık badem, kabak çekirdeği, yoğurt.
-Ayrıca pcos gibi belirtileri önlemek için insolin gibi takviyelerin çok fazla işe yaradığını duydum doktor önerirse araştırın.
-Çinko ve D vitamini de çok önemli.
-Şeker kesinlikle yasak. Çay için "stevia" kullanırım. (1 haftadan sonra asla can şeker çekmiyor. Zaten can şeker çekiyorsa aslında kalsiyum çekiyor demekmiş)

Bu sayede kilomla oyunca gibi oynarım. Yazın yüzüm dolgulu gözüksün diye kilo alırım. Kışın karaciğerim yorulmasın diye standartıma dönerim.
Boyum 158
Normal kilom 53
Yüzüm için çıkığım kilo 58

Şimdi dediğim yöntemleri kullanarak 7-9 günde 1,5 kilo verdim çünkü kış yaklaştı karaciğeri yormamak lazım.

Son düzenleme:
Merhaba
Gecen sene. Zorla 90 kg dan 73 kg kadar düşmüştüm fakat bu sene tekrar 88 kg kadar cıktım ve o kadar psikolojim bozuldu ki kendimi sevemiyorum bakım yapasm hiç gelmiyor tek amacım cocuga eve kocaya bakmak gibi..
Ugrasıyorum 1 kg gidiyo haftada. Hop. Geri alıyorum asla iştahım kesilmiyor asla bogazım durmuyo yemeyi sinirli üzgünken moralim bozukkken dahada abartıyorum ve. Buna engel olamıyorum . Benim gibi olup bi
Yediklerinizi not edin (not ederseniz nerede hata yaptığınızı görürsunuz )ve azaltmaya çalışın
Bende çok kilo aldım malesef
Kan değerlerinize baktırın
Ve spor ekleyin hayatınıza azda olsa
İnşallah veririz kiloları ne diyeyim
Sağlık problemleri vs varsa önce onlara yoğunlaşın
Aileniz genel olarak kilolu ise çok zayıf olma ihtimali düşük biraz
Ben hep kilolarla mücadele ettim en zayıf hakim 53 55 olduğum zamanlardı boyuma göre zayıf sayılmıyorum bu kiloda bile normal oluyorum

ben diyetisyenle ilerliyorum. tüm öğünlerin fotoğrafını istiyor. bir de her öğün ne yiyeceğim derdim kalmadı. güzel de menğler yapıyor yabi evde esim de yiyebiliyor, ona ayrı bir sey yapmama gerek kalmıyor. ben de 82den 68’e düstüm su an. diyetisyenle 3 haftamız daha kaldı bakalım 🥲

ben de bu arada her seyde bir seyler yemek istiyorum. asla ağzım boş kalmamalı. bir de gebelikte sigarayı bıraktım, onun alışkanlığı da var. sürekli ağzım mesgul olmalı sanki 🥲 ama diyetisyenin hazırladığı liste zaten 3 ana, 2 ara öğün ve yemek saati geldiğinde genelde daha acıkmamış veya canım bir sey cekmemis oluyor.

bir de su an çok spor yapmaya vaktim tok, bebeğim kücük hala ve desteksiz büyütüyorum. ama işte yürüyüş yapmaya calisiyorum her gün 🥲
maşallah tebrik ederim 14 kilo gitmiş bile

Merhaba
Duygusal yeme bozukluğunuz var buna çözüm bulmanız lazım
Bende de var malesef

Merhaba
Mesela 1 kilo verdiniz ve geri aldınız ya orada diyeti ve sporu bırakmayın bir günde almadınız ki o kiloları bir günde veresiniz
Günlük 15 20 dk olsa yürüyüş veya egzersiz yapın
İlk başlarda tartı odaklı gitmeyin beden ölçülerinizi not edin bir ay bir bakın bakalım Spor diyet kilo verdiniz mi incelediniz mi her ay 2 kilo.gitse yilda 24 kilo vermiş olursunuz hadi diyelim düzenli gitmedi.bir 10 15kilo yine gider

Duygusal yeme bozukluğunuz var buna çözüm bulmanız lazım
Bende de var malesef
Bende de var sürekli yiyorum ama bende zayıfım ne yesemde kilo alamıyorum. Boyum 1,66 kg 59 çocukluğumdan beri böyleyim üstelik troidim çalışmıyor ben nerde hata yapıyorum bilmiyorum ama görünürde kg 50 gibi daha zayıf duruyorum

Bende de var sürekli yiyorum ama bende zayıfım ne yesemde kilo alamıyorum. Boyum 1,66 kg 59 çocukluğumdan beri böyleyim üstelik troidim çalışmıyor ben nerde hata yapıyorum bilmiyorum ama görünürde kg 50 gibi daha zayıf duruyorum
Zayıf değilsiniz ki normal boyunuza göre kilonuz gayet normal
Kız kardeşim 172 60 kilo gayet normal duruyor
20 yaşına kadar bende 50 kiloydum sonra almaya başladım 30 yaşından sonra verme hızı düşüyor insanın

Kilonuz bu olmalı zayıfım diyebilmek için kuzenim 163 boyunda 45 kilo 2 çocuk annesi 29.yasinda
1000070940.webp

Evet doğru rakamlara bakarsak ideal ama görüntüm 50 gibi duruyor belkide kemiklerim ince
Olabilir kilo almak için yardım alabilirsiniz kuzenim 12 13 yaşında çocuk gibi görünüyor asıri ince kemikli anne sütü alamamış o yüzden galiba
Eşim 173 boyunda 70 kilo ama ince kemikli olduğu için 65 gibi duruyor kas yaptığı için çelimsiz görünmüyor
Kilo alma desteği ve sporla istediğiniz görüntüye ulaşırsınız bana bir tanıdığımı hatırlattıniz onun boyu uzundu ve kilosuyla uyumlu idi hep bana keşke senin gibi olsam derdi ben o zamsnlar 162 boya 53 kiloydum kendisi 175 e 70 di sırf boyu uzun ve göstermiyorum diye benim kilomla dalga geçerdi ki ben kalemle çizilmiş gibiyimdir orantılı bir vücudum var
Geçenlerde gördüm götü göbeği salmış
Benden 20 25 kilo fazla hala çok kilo almışsın diyor 😅🤣🤣
Aaa öylemi olmuş bizde ayna yok ya hiç farketmedim sağol dedim
Şey galiba sizde de yok dedim ortam buz gibi oldu

Son düzenleme:
Olabilir kilo almak için yardım alabilirsiniz kuzenim 12 13 yaşında çocuk gibi görünüyor asıri ince kemikli anne sütü alamamış o yüzden galiba
Eşim 173 boyunda 70 kilo ama ince kemikli olduğu için 65 gibi duruyor kas yaptığı için çelimsiz görünmüyor
Kilo alma desteği ve sporla istediğiniz görüntüye ulaşırsınız bana bir tanıdığımı hatırlattıniz onun boyu uzundu ve kilosuyla uyumlu idi hep bana keşke senin gibi olsam derdi ben o zamsnlar 162 boya 53 kiloydum kendisi 175 e 70 di sırf boyu uzun ve göstermiyorum diye benim kilomla dalga geçerdi ki ben kalemle çizilmiş gibiyimdir orantılı bir vücudum var
Geçenlerde gördüm götü göbeği salmış
Benden 20 25 kilo fazla hala çok kilo almışsın diyor 😅🤣🤣
Aaa öylemi olmuş bizde ayna yok ya hiç farketmedim sağol dedim
Şey galiba sizde de yok dedim ortam buz gibi oldu
Ve kuzenim de bizlerde bunu dert etmiyoruz çünkü sağlıklı ve kendini seven bir kadın

Back
X