- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Bence de oyle... Bilemiyorum ne yapacagımYanlis mi dogru mu bilmiyorum. Ama ben kotu zamanlarinda sevdigi kadina sarilarak, konusarak teselli bulmak yerine uzaklasan adamin gerçekten sevdigine asla inanmıyorum.
Ben sıkıntılı oldugum zamanlarda onda teselli buluyorsam, o da sıkıntılı zamanlarinda bende teselli bulmali.
Var canım. Bulabılırım de iste ben bıraz bahane olsun dıye de kullanmıştım da su an emın degılımihtiyacın olan bilgileri başka yerden bulma ihtimalin yok mu
o zamn bence başka yerden bul arama o aradığı zamanda sağol ben buldum artık sana gerek kalmadı de ki kırıldığını cidden anlasın. ve zaten annesinin hastalığında seni yanından uzaklaştırıyorsa dur bi düşün derimVar canım. Bulabılırım de iste ben bıraz bahane olsun dıye de kullanmıştım da su an emın degılım
arama usteleme bi sure bak ondanda yanıt gelmiyorsa bu tarz durumlarda tek yol bitirmek oluyor genelde
Bence ayrıntıya takılıyorsunuz. Sanırım şuan aranıza ciddi bi soğukluk girmiş. Kendi açınızdan haklı olabilirsiniz elbet ama onu da düşünmek lazım. Annesi rahatsızmış, başka sorunları varmış, yakın zamanda problem yaşamışsınız vs vs. İnsan bazen daralıyor, en sevdiğini bile düşünemiyor konuşmak istemiyor. Bazen olur ya hani derliyken sorunun varken sadece sevdiğin insanı istersin, onu görmek onunla dertleşmek..Ama bazen de tam tersi olur, konuşmak istemezsin için sıkılır, sorunlar dertler seni boğmuştur. Üstelik o bir erkek.
"""Arkadasım da diyor ki arama bırak ihtiyacın olan sey icin bile onu aramadıgını fark ettiginde cidden kırılmış oldugunu anlar ve o bir sey yapar.""" cümlesi bence doğru değil. Normal bir dönem olsaydı belki. Bence bi süre rahat bırakın. Kafasını toplasın. Sorunlar çözülünce zaten her şey normale dönecektir. Arayın
o zamn bence başka yerden bul arama o aradığı zamanda sağol ben buldum artık sana gerek kalmadı de ki kırıldığını cidden anlasın. ve zaten annesinin hastalığında seni yanından uzaklaştırıyorsa dur bi düşün derim
O arayana kadar aramam ben olsam
Bence arkadaşınızın etkisinde çok kalmışsınız biraz kendi kalbinizi dinleyin. Aramak istiyorsanız arayın sorun ne var diye. Hem de zor zamanlar geçiriyormuş yanında olun.
Ya şimdi şöyle de bir şey var mesaj atmanız iyi güzel tabi de, ne annesinin durumunu, ne de iş yerindeki sıkıntıyı düzeltiyor, sorun olarak duruyolar hala orada, sağ ol demesinin bir manası yok karşılık olarak, ben de işle ilgili bir soruna yuvarlak cevaba veya annemin durumunu düzeltemeyecek üzülme mesajına "tamam" demekten başka bir cevap göremiyorum, ne üzülmemeyi sağlayacak bir istek o, ne de iş yerindeki sorun çözüldü o mesajla. Tamam mesajı da cevap olarak yollanmayacağına göre, okuyup cevap vermem yani, durumda bir değişiklik olunca tekrar bu sefer iyi haberle aramayı isterim veya bir gelişme olursa karşımdakini haberdar etmek. Bence merak ediyorsanız arayın, tavrınızı ona göre belli edin.
Ben de sorunlar yasadigimda hemen kabuguma cekilirim. Kimseye bir şey de anlatmam çünkü sonuçta bir şey değiştirmeyecek....ben bu sorunlarla karsi karsiyayim ve herkes ne kadar yanindayiz dese de tek basimayim...
Ve bu sessizliğimi bozmaya, düştüğümde kaldirmaya gönlü olmayana da bir sey yapamam. Ornegin her şey o mesaja "tesekkur ederim" yazmamasiyla baslamis. Neden tesekkur bekliyorsunuz ki. Bunun için mi yazdiniz o mesaji. Belli ki adamin sevimlilik yapmaya takati yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?