Ne yapsam? Yardım edin

Aynen yuz yuze detayli konusmaniz lazim...
Yarin bence de arayin, en azindan hal hatir sormus ve siz uzerinize duseni yapmis olursunuz...
Ama sonra geri cekilin ve ortaligin biraz sakinlesmesini bekleyin ve sonrasinda yuz yuze gorusun ve aynen bize anlattiginiz gibi tek tek anlatin, ne histettiginizi, ne beklediginizi vs.

Aynen oyle. Daha o kadar cok sey var kı ona soylemek ıstedıgım gecen cuma elıme fırsat gectı ama bunları anlatacağım bır ortam yoktu. Zaten er gec ben bır gun patlatacağım. Hatam oldu zamanında soylememek. Keske soyleseydım rahatsız oldugum zaman cunku oyle olunca duzeltıyor ama sık sık ayrılıp barıştık bır sure boyunca ben de sıkayet edersem tamamen koparız dıye hıcbır sey soylemedım. Aynı dedıgunız gibi yapacagım. Yarın genel bır konusma olacak sonrası bakalım artık

En buyuk hatayi burda yapmissiniz, hem ayrilip ayrilip barismaniz iliskiyi mahveder hem de onun korkusuna soyleyememeniz, susmayi tercih etmeniz...
Aynen yarin genel konusun, bir arada detaylica dokulun...
Umarim sizin icin iyisi neyse o olur...

Yariya kadar okudum dayanamadim..

Ne bicim bir iliski bu ? Sevgilinmi , Asker arkadasimi beli degil..

En buyuk hatayi burda yapmissiniz, hem ayrilip ayrilip barismaniz iliskiyi mahveder hem de onun korkusuna soyleyememeniz, susmayi tercih etmeniz...
Aynen yarin genel konusun, bir arada detaylica dokulun...
Umarim sizin icin iyisi neyse o olur...
Onun yüzünden oldu. Ben kac kere bitti dedim bir daha gorusmedım ama her seferinde o geri döndü yalvardı. Bende de cok hata var tabıı kı. Neler neler.. Tesekkur ederim, insallah....

Bence aramamalısın. Aşkta gurur olmaz lafına çok katılmıyorum aslında. O konuda muammayım.
Yani sana cevap vermemesi bana hoş gelmedi.
Oldu o zaman, hepimizin sıkıntıları var. İnsan sevdiğine sarılmayacak da kime sarılacak ?
Ben bahanelere ya da nedenlere inanmıyorum. Pazartesiden bugüne kadar konuşmamanızın hiçbir açıklaması yok.
Bırak özlesin seni .

Biliyor musun aslında yoruldum ben de bu durumdan mantıklı dusununce dogru soyluyorsun, ama bır yandan da aramak ıstıyorum. Ne bıleyım.. Bence de bır açıklaması olamaz, ama mesajları okudum benım sorduğum sey ıcın cok yardımcı olmaya çalışmış. Sahıbını de arayacagım sana yardımcı olsun ılgılensın, falan yazmıs. Kıyamıyorum bıle ona kızmaya. Olmadı sadece mesaj atar sorarım yarın. Trip atmaya gerek yok buna karar verdım. Bellı kı canı cok sıkkın. Normalde ıkı lafından bırı canım bıtanem ama hıcbır sey dememiş bıle.

Yorumumu dikkate al canim. Durumun senin yonunden kafa karistirici evet ama velev ki gercekten sogusa sevmese bile sirf annesi konusunda yalniz hissetmemesi icin ara. Bilgiler baska yerden al. Ve isimi hallettim nasilsin annen nasil diye sormak icin aradim de. Cevabindan zaten soguklugun senle ilgili olup olmadigini anlarsin. Belkide is icin degil sadece nasilsn diye aramani bekliyordur. Degilse de insanlik sende kalmis olur

Sen bilirsin canım . Nasıl içinden geliyorsa öyle davran .

böyle sevgilimi olur ya.
soguk soguk. aramamalar. ortada sorun yokken.
bence aramayın. nasıl olsa başka yerden teminde edebiliyosunuz.

Canım sımdı gordum yorumunu dun gorememısım. Tesekkur ederim. Dogru soyledın. Bır sey bahane etmeye gerek yok. Arayıp konuşayım

Bu tarz bir sevgililiğe akıl erdiremedim. Bence öncelikle aranızdaki mesafeyi kısaltın. Anlattığınız tarzda ilişkiye göre benim bir sürü sevgilim var.

Kızlar ya annesının kalbi Durmuş uc gundur yogun bakımdaymıs. Cok moralı bozukmus konustuk bugun. Cok utandım ona kızdığım ıcın de. Cok uzuldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…