- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Bilgileri başkalarından bulun ve aramayın
Kırılmaya hakkı yok cunku attıgınız mesaja cevap atma tenezzülünde bulunmamış.Tamam kafası dağınık olabilir ama daha sonra dönebilirdi. Siz aramadan da aramamış
Aramayın derim
Haklısın. Su an daha ıyı anladım. Tabıı kı tesekkur bekledıgım ıcın yazmadım onu o gun oyle mutsuz gorunce cok uzuldum. Ayrılırken sarıldı senı cok ozlemısım cok ıstıyorum uzun uzun sarılıp opmeyı ama sımdı degıl dedı. Aslında mantıklı dusununce bır problem görünmüyor. O gun cevap atmamasına cok takıldım ben. Ne bıleyım.. Rahatsız etmekten korkuyorum bazen. Ben de ıstemem cunku kımsenın olmasını etrafımda bır sorunla yüzlestıgım zaman, bırı arasa konusmak ıstemem falan ama o bana mesaj atsa da benım ıcın anlamı cok buyuk olurdu. Bılmıyorum kı.. Cok karısık kafam bazı seylerı üstüme alınıp alınmama konusunda..
İlle arayacaksanız bir süre aramayıp yarın arayın ve bence bir daha aramayın.O sizi aramıyorsa ciddi sorun var demektir.Ayrılık kararını düşünün derimAcaba diyorum yarın hıc aramayayım, haftaya falan ararım hem de vakit olur araya zaman girer. Bir yandan da yarın arar sonra bır daha aramam böylece ben bır sure bır sey yapmayınca kırıldığımı anlar. Ama bir yandan da nasılmıs annesı nasıl merak edıyorum. Iste kafam cok karışık herkes haklı ve karar veremiyorum
Size bir gün önce bu şekilde davranan sevgisini gosteren birine haksizlik ediyorsunuz "bence"...
Bazen her şey ustuste geliyor ve bunu bilen biri tüm bu can cekismelerimi yok sayıp "beni aramadin, tesekkur etmedin, beni sevmedin, sen zaten böylesin, iste mesaj atmiyorum" dediği an o kisinin ben de bittigi andır. Çünkü ben buna kendini aşmış bencillik derim. Ve su an iki yillik sevgilimden ayrilmamda ki en büyük etkendir bu.
Seni isteyip istemediğini bilmediğini soylemissin emin ol sabah gunaydin, nasilsin mesajina kimse "ya bu ne" demez..
Bu da yanindayim, seni merak ediyorum demenin sakince ve baskisiz bir yoludur mesela.
Evet.. Yarın sabah arayacağım karar verdim. Beni bu karara ikna eden olay gecen cuma görüsmemız oldu. Yarından sonra aramam. Yarınki konuşmaya gore karar vereceğim sanırım.İlle arayacaksanız bir süre aramayıp yarın arayın ve bence bir daha aramayın.O sizi aramıyorsa ciddi sorun var demektir.Ayrılık kararını düşünün derim
Canım tesekkur ederim cevabın ıcın aslında tam da aklımda olan seylerı yazmıssın ben de senın gıbı dusunuyorum hem de elımden gelenı yapmıs oldugumu gosterırım böylece o bır ssy yapmasa bıle benım bır pısmanlıgım olmaz ilgimi sevgini gosterdım bundan sonrası ona kalmıs. Icım rahat olur su an tek ıstedıgım o.. Hem konuşursak belkı sesınden de az cok anlarım dıye dusunuyorum.. Burada yarı yarıya ara arama denılmıs o yuzden cok karısık kafam basta aramam dıyordum sımdı arayacagım galıba dıyorum..
Size bir sey danışacağım. Olayın kısa gecmisini veriyorum önce.
Gecen cuma erkek arkadasımla buluştuk, ama kısa, 15 dk oturduk seni göreyim dedi konustuk morali bozuktu bayagı. Hem annesi hasta hem de işle ilgili bazı sıkıntıları var. Benden yana bır sorun yoktu soğuk davranmadı. Bir önceki hafta aramız biraz bozuktu ama o gun iyiydi.
Eve dondüm. Gece bir gibi mesaj attım üzme kendini annen iyi olacak ben dua ediyorum dıye, işle ilgili sorun icin de takma kafana bir yolu bulunur falan dedim. Saat iki bucuk gibi girmiş mesajı okumuş ama cevap vermedi. Yani insan bir nezaketen de olsa sag ol der sinirlendim açıkcası.
Arkadasıma anlattım canı sıkkınmıs bosver cok takılma bir iki gün arama kendi haline bırak dedi. Ben de haftasonu hiç aramadım yazmadım pazartesi gunaydın dedim o da gunaydın dedi. Biz zaten bir sabah bir aksam konuşuyoruz genelde haftada bir ya da iki buluşuyoruz onun dışında surekli neredesin ne yapıyorsun muhabbeti yok isteyiz genelde zaten.
Pazartesi'nden sonra konuşmadık ben de artık yazmadım o da yazmadı. Simdi garip gelecek size bu kadar uzun sure konuşmamak ama bız zaten cok konuşmayız telefonda hani bu normal bir sey. Gerci Bu sefer ben o soğuk diye yazmadım hic, o da demek ki cidden soğukmus bir problem var ki merak etmedi bile.
Bugun ben ona aksam mesaj attım bir sey sormak icin, bir seye ihtiyacım oldu yarın icin. Ben sana yarın numarayı adresi veririm sahibini de ararım ilgilensin derim dedi. Tesekkur ettim ben de.
Simdi sorun su ki ben ona sorduktan sonra onun bana vereceği bilgilerin bana sabah erken saatte lazım oldugunu öğrendim. Yani benim onun vereceği bilgilere sabah dokuz on gibi ihtiyacım olacak. O da o saatte evde olur muhtemelen ya da onun da o bilgiler eline geçmemiş olabilir.
Sizce yarın sabah onu arayayım mı sormak icin? Açıkcası son bir kere arayıp konuşmak istiyorum hem de bu vesileyle annesini de sorarım merak ettim. Su an mesaj atıp sormak da istemiyorum içimden gelmiyor cunku kısa sürede yaşadığımız bir sürü sorun var ve ben duruma gore bitirmeyi dusunuyorum. Önümü göreyim bari. Bir yandan da umut var icimde belki aramız düzelir konuşursak ne bileyim.. Hani sorun yok bak ben seni arıyorum devam ediyoruz vs imajını vereyim yani caba göstersem mi ne yapsam? Daha önce de bir kere böyle olmuştu ben aramıştım, bir de bana trip atmıştı kırılmış hic aramadım sormadım diye.
Arkadasım da diyor ki arama bırak ihtiyacın olan sey icin bile onu aramadıgını fark ettiginde cidden kırılmış oldugunu anlar ve o bir sey yapar. Hani o bilgileri o vermese ben baska yere giderim baska yer bulurum o sıkıntı degil ama bilemedim. Mantıklı düşününce aramama taraftarıyım.
Su an yüzde %55 aramayacağım gibi duruyor ama sizce ne yapayım ne olur bir fikir verin
Seven insan gurur yapmaz, yapmayın. Arayın. Oldu ki size daha kötü şeyler yaptı, kırdı vs vs işte o zaman dersiniz ki ben elimden geleni yaptım, gurur yapmadım, yanında oldum. Ona rağmen kırarsa bu da onun eşekliği :)
Ne zamandir birliktesiniz ve yaslariniz kac?
1 senedir zıpzıpcım. 22-33
Yaş sordun cevap aldın mantıklı bir yorumun olmadı burçları öğrenince ne olacak?Allah daim etsin canim. Burclariniz ne?
Allah daim etsin canim. Burclariniz ne?
Yaş sordun cevap aldın mantıklı bir yorumun olmadı burçları öğrenince ne olacak?
Ay âmin insallahama bu gidişle zor. Ben akrep o terazi
Teraziler SIKINTILI olur hele erkekse. Allah yardimcin olsun. Bi de aranizda baya da bi yas var aslinda. Ayni sehirdenmisiniz?
kendiniz olarak, ozleminiz veya kizginliginizla icinizden geldigi gibi davranin,
belki onun da hem sizde hem kendinde hem iliskinizde gozden gecirmesi gereken seyler vardir...
not: erkek arkadasiniz gibi davranirdim, hatta genel tavrim oyledir.
bi sikintimda sevgiliye kosup kseaglayabilenlerden hic olmadim, olamiyorum...
birilerinin suskunlugu cozulecekse de tripler le olmaz BENCE.
Ben de problemi olunca susup kabuguna cekilenlerdenim, bu yapisi olabilir...
Ama anladigim kadariyla sizin onceden de problemleriniz varmis...
Bence biraz zaman verin, ortalik biraz sakinlesince de oturup detayli konusun, bu sekilde onunuzu gormemeniz, belirsizlik ikinizi de yorar ama zamani simdi degil bence...
Size bir sey danışacağım. Olayın kısa gecmisini veriyorum önce.
Gecen cuma erkek arkadasımla buluştuk, ama kısa, 15 dk oturduk seni göreyim dedi konustuk morali bozuktu bayagı. Hem annesi hasta hem de işle ilgili bazı sıkıntıları var. Benden yana bır sorun yoktu soğuk davranmadı. Bir önceki hafta aramız biraz bozuktu ama o gun iyiydi.
Eve dondüm. Gece bir gibi mesaj attım üzme kendini annen iyi olacak ben dua ediyorum dıye, işle ilgili sorun icin de takma kafana bir yolu bulunur falan dedim. Saat iki bucuk gibi girmiş mesajı okumuş ama cevap vermedi. Yani insan bir nezaketen de olsa sag ol der sinirlendim açıkcası.
Arkadasıma anlattım canı sıkkınmıs bosver cok takılma bir iki gün arama kendi haline bırak dedi. Ben de haftasonu hiç aramadım yazmadım pazartesi gunaydın dedim o da gunaydın dedi. Biz zaten bir sabah bir aksam konuşuyoruz genelde haftada bir ya da iki buluşuyoruz onun dışında surekli neredesin ne yapıyorsun muhabbeti yok isteyiz genelde zaten.
Pazartesi'nden sonra konuşmadık ben de artık yazmadım o da yazmadı. Simdi garip gelecek size bu kadar uzun sure konuşmamak ama bız zaten cok konuşmayız telefonda hani bu normal bir sey. Gerci Bu sefer ben o soğuk diye yazmadım hic, o da demek ki cidden soğukmus bir problem var ki merak etmedi bile.
Bugun ben ona aksam mesaj attım bir sey sormak icin, bir seye ihtiyacım oldu yarın icin. Ben sana yarın numarayı adresi veririm sahibini de ararım ilgilensin derim dedi. Tesekkur ettim ben de.
Simdi sorun su ki ben ona sorduktan sonra onun bana vereceği bilgilerin bana sabah erken saatte lazım oldugunu öğrendim. Yani benim onun vereceği bilgilere sabah dokuz on gibi ihtiyacım olacak. O da o saatte evde olur muhtemelen ya da onun da o bilgiler eline geçmemiş olabilir.
Sizce yarın sabah onu arayayım mı sormak icin? Açıkcası son bir kere arayıp konuşmak istiyorum hem de bu vesileyle annesini de sorarım merak ettim. Su an mesaj atıp sormak da istemiyorum içimden gelmiyor cunku kısa sürede yaşadığımız bir sürü sorun var ve ben duruma gore bitirmeyi dusunuyorum. Önümü göreyim bari. Bir yandan da umut var icimde belki aramız düzelir konuşursak ne bileyim.. Hani sorun yok bak ben seni arıyorum devam ediyoruz vs imajını vereyim yani caba göstersem mi ne yapsam? Daha önce de bir kere böyle olmuştu ben aramıştım, bir de bana trip atmıştı kırılmış hic aramadım sormadım diye.
Arkadasım da diyor ki arama bırak ihtiyacın olan sey icin bile onu aramadıgını fark ettiginde cidden kırılmış oldugunu anlar ve o bir sey yapar. Hani o bilgileri o vermese ben baska yere giderim baska yer bulurum o sıkıntı degil ama bilemedim. Mantıklı düşününce aramama taraftarıyım.
Su an yüzde %55 aramayacağım gibi duruyor ama sizce ne yapayım ne olur bir fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?