Ne yapsam? Yardım edin

Acaba diyorum yarın hıc aramayayım, haftaya falan ararım hem de vakit olur araya zaman girer. Bir yandan da yarın arar sonra bır daha aramam böylece ben bır sure bır sey yapmayınca kırıldığımı anlar. Ama bir yandan da nasılmıs annesı nasıl merak edıyorum. Iste kafam cok karışık herkes haklı ve karar veremiyorum

Size bir gün önce bu şekilde davranan sevgisini gosteren birine haksizlik ediyorsunuz "bence"...

Bazen her şey ustuste geliyor ve bunu bilen biri tüm bu can cekismelerimi yok sayıp "beni aramadin, tesekkur etmedin, beni sevmedin, sen zaten böylesin, iste mesaj atmiyorum" dediği an o kisinin ben de bittigi andır. Çünkü ben buna kendini aşmış bencillik derim. Ve su an iki yillik sevgilimden ayrilmamda ki en büyük etkendir bu.

Seni isteyip istemediğini bilmediğini soylemissin emin ol sabah gunaydin, nasilsin mesajina kimse "ya bu ne" demez..
Bu da yanindayim, seni merak ediyorum demenin sakince ve baskisiz bir yoludur mesela.

İlle arayacaksanız bir süre aramayıp yarın arayın ve bence bir daha aramayın.O sizi aramıyorsa ciddi sorun var demektir.Ayrılık kararını düşünün derim

Tesekkur ederim... Kafam biraz daha rahatladı su an daha net görebiliyorum bazı seyleri. Zaten bir önceki gün yani gecen cuma görüşmüş olmamız, onun sıcak davranışları benı bıraz daha aramaya itiyor. Cok gidip geliyorum ama bir kere aramız kötüydü o zaman ben karşıdan kalkıp gelmeme rağmen benimle gorusmemıstı. Simdi kötü olsa abilerinin yanından yemekten kalkıp yanıma gelmezdi on bes dk görmek icin.

İlle arayacaksanız bir süre aramayıp yarın arayın ve bence bir daha aramayın.O sizi aramıyorsa ciddi sorun var demektir.Ayrılık kararını düşünün derim
Evet.. Yarın sabah arayacağım karar verdim. Beni bu karara ikna eden olay gecen cuma görüsmemız oldu. Yarından sonra aramam. Yarınki konuşmaya gore karar vereceğim sanırım.

Seven insan gurur yapmaz, yapmayın. Arayın. Oldu ki size daha kötü şeyler yaptı, kırdı vs vs işte o zaman dersiniz ki ben elimden geleni yaptım, gurur yapmadım, yanında oldum. Ona rağmen kırarsa bu da onun eşekliği :)

Ne zamandir birliktesiniz ve yaslariniz kac?

Insallah o esekligi yapmaz Vallahi bende dayanacak güç kalmadı. Gurur yapmayayım derken yuzsuzlük yapmak da istemiyorum ondan böyle karıştı kafam. Yarın arayacağım insallah. Hadi bakalım :)

kendiniz olarak, ozleminiz veya kizginliginizla icinizden geldigi gibi davranin,
belki onun da hem sizde hem kendinde hem iliskinizde gozden gecirmesi gereken seyler vardir...

not: erkek arkadasiniz gibi davranirdim, hatta genel tavrim oyledir.
bi sikintimda sevgiliye kosup kseaglayabilenlerden hic olmadim, olamiyorum...
birilerinin suskunlugu cozulecekse de tripler le olmaz BENCE.

Teraziler SIKINTILI olur hele erkekse. Allah yardimcin olsun. Bi de aranizda baya da bi yas var aslinda. Ayni sehirdenmisiniz?

Evet canım aynı sehir aynı semt. Yas konusunda da, simdi bu konuya bakarak yorum yaparsak ben tripli genc kız o Olgun erkek gibi duruyor ama aslında alakası yok, normal zamanda bana attıgı tripleri görseniz inanamazsınız, o yüzden yas konusunda hic sıkıntı çekmedik. Tabii yaşanmışlık farkına dayanan tecrübe farkı yadsınamaz ama cogu zaman ben onu çözmek zorunda kalıyorum, canım istemiyor diyip isin icinden sıyrılabilen bir insan. Hep ben idare ediyorum. Bir de ikimiz de inatcıyız. Zor yani..

Arayacağım o halde. Artık battı balık yan gider. Olmayacaksa da zorlamanın alemi yok. Ben ilgimi sevgimi gösteririm yanında olmaya çalışırım ama istemezse de yapabileceğim bir sey yok.

Ben de problemi olunca susup kabuguna cekilenlerdenim, bu yapisi olabilir...
Ama anladigim kadariyla sizin onceden de problemleriniz varmis...
Bence biraz zaman verin, ortalik biraz sakinlesince de oturup detayli konusun, bu sekilde onunuzu gormemeniz, belirsizlik ikinizi de yorar ama zamani simdi degil bence...

Yarın sadece arayıp bana vereceği gerekli bilgileri soracagım, yani bu biraz isin bahanesi. Sesini duymak istiyorum bir de telefonu açınca nasılsın iyi misin keyfin nasıl annen nasıl oldu vs kısa bir overview yaparız diye dusunuyorum, insallah yani. Problemleri yüz yüze görüşmenin daha dogru oldugunu dusunuyorum. Ben yarın son kez arayacağım sonra kenara çekileceğim o aradığı zaman konuşur görüşürüz. Buluşmadan çözülmez is.

Bu kadar az konusuyo olmaniz telefonda ve mesajla pek normal bi durum degil bence canim. Seni sevdiginden emin misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…