Ne yapsam

Zeyossti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
175
206
18
41
Merhabalar.
Bende bir kayinvalide sorunumdan bahsetmek istiyorum onerilerinize ihtiyacim var.
Kayinvalidemle tatilden dolayi ayni nemlejette farklı apartmanlarda ama yakin mesafede oturuyoruz.Katinvalidem benim yıllardır aram bozuk olan bir komsumla pek samimi olmaya basladi iki yildir.evinde o varsa mesela ben gitmiyorum ama o komsu her firsatta orada..yiyip icmeler gezmeler vs.
Komsu dedigim sahis ciddi anlamda kötuluk dusunen birisiydi iftiralar vs bu yuzden hic konusmadim yillarca.kv de konusmuyordu ama iki yıldir cok samimi ve bundan gercekten rahatsizim.esime soyledigimde bosver diyor ama ben bosveremiyorum..bu arada komsum genc kv de yasli..

Merhabalar.
Bende bir kayinvalide sorunumdan bahsetmek istiyorum onerilerinize ihtiyacim var.
Kayinvalidemle tatilden dolayi ayni nemlejette farklı apartmanlarda ama yakin mesafede oturuyoruz.Katinvalidem benim yıllardır aram bozuk olan bir komsumla pek samimi olmaya basladi iki yildir.evinde o varsa mesela ben gitmiyorum ama o komsu her firsatta orada..yiyip icmeler gezmeler vs.
Komsu dedigim sahis ciddi anlamda kötuluk dusunen birisiydi iftiralar vs bu yuzden hic konusmadim yillarca.kv de konusmuyordu ama iki yıldir cok samimi ve bundan gercekten rahatsizim.esime soyledigimde bosver diyor ama ben bosveremiyorum..bu arada komsum genc kv de yasli..
Ucu size dokunan bişey yok ,
Kadın 60-70 yaşından sonra kiminle çay içeyim diye izin mi alacak sizden ?
Bırakın istediğiyle çay içsin.

Siz gitmezsiniz , olur biter .

Ucu size dokunan bişey yok ,
Kadın 60-70 yaşından sonra kiminle çay içeyim diye izin mi alacak sizden ?
Bırakın istediğiyle çay içsin.

Siz gitmezsiniz , olur biter .
Haklisinizda iste boyle gururuma dokunuyor bilemiyorum cok mu abartiyorum

Merhabalar.
sizi ilgilendiren bir şey yok ki siz görüşmeyin olsun bitsin kim kiminle isterse görüşür.ayrıca tatil sandığınız şey karantina oluyo.gidip gelme falan zaten olmuyo.

Mesela kişisel bakim yapın
Evinizi temizleyin
Kitap okuyun
Film izleyin vs vs
Nasıl ne yapsam yav? Size göre mi yaşayacaklar kac yaşında insanlar? Yaşlı ve genç olması ne alaka?

Kadın istediğiyle arkadaşlık yapar yani siz anlaşamadınız diye o da mı konuşmasın ayrıca komşu yani nasıl bir iftira atabilir anlamadım ben evini mi gözetliyor ne alaka. Siz de çağrılmadan gitmeyin kaynanaya ne işinz var zırt pırt yani, gideceksiniz de arayın onun orada olup olmadığını öğrenin öyle gidin veya sabahtan arayın ben gelicem diye belirtin o gelmesin yani bu kadar basit. Şimdi sizin yakın arkadaşınızla kv anlaşamıyor olsa siz arkadaşınızla görüşmez misiniz çat kapı kaynana gelse arkadaşınızı evden mi gönderirsiniz?

3 gun gitmesem niye gelmiyorsun deyip kendi geliyor..birde sitem ediyor hic gelmiyirsun bilmem ne..bende sizin gibi dusunuyirum yani bana mi soracak kimle konustugunu falan ama yinede diyorum az biraz mesafe koysa sanki bana nispet yapar gibi olmasalar..ki komsu kesinlikle nispet icin yapiyor tabiki..yani o karekterde birisi..sunu yapti bunu yapti diye uzun uzun anlatmayacagim kisacasi karekterini sevmedigim icin konusmuyorum zarar gelecegini bildigim icin konusmuyorum..
Kv demde bol bol konussun ne yapayim artik kadin bu yastan sonra suzinde dediginiz gibi bana soracak degil..en iyisi umursamamak.

Merhabalar.
Lise arkadaşlarım geldi aklıma arkadaş ortamında birimiz birimizle tartışsak diğerleri de onu dışlamak isterdi yani ben kötüysem o arkadaşla konuşmuyorsam sende konuşma gibi.
bence siz abartıyorsunuz eviniz ayrı yiyeceğiz ayrı kayınvalidenize karışamazsınız ki sonuçta sizin evinize getirmiyor kadını .Sana iyi olan ona kötü ona kötü olan sana iyi olabilir 🤷‍♀️

Gebelik alınganlıgı yapiyorum sanirim.bu zamana kadar kafama takmadigimi simdi sorun edisime gercejten bende hayret ediyorum.
Cevaplariniz icin tesekkur ediyorum..saglikla sevgiyke kalin

Back
X