- 5 Kasım 2020
- 3
- 1
- 1
- Konu Sahibi digitalnomad
-
Bunu yazmadan önce kusura bakma sana o an cevap veremedim diyebilirdi nezaketen. Kısasa kısas yapmayın yine de, çocukça olurVe biraz önce bana mesaj attı, ‘hey naber’ diye
+1O sizi önemsemeyip cevap verme zahmeti bile göstermemiş kıymetli parmaklarını yormamış ki gelmek zorunda değil gelemeyeceğini meşgul olduğunu söylese kızacak değildiniz herhalde o da bunu bilir ama birine hiç cevap vermemek onu yok saymaktır kişiye saygısızlıktır bence bunu flörtleştiğim kişinin yapmasını geçtim normal arkadaşım yapsa bende aynısını ona yaparım bir daha cevap vermem. Trip atmış gibi olmayayım derken basit duruma düşmeyin her yazdığında cevap alabileceği orda bekleyen bir insan olmayın. Kendine değer vermek diyoruz ya hep size değer vermeyen insanlarla iletişimde kalmak kendinize verdiğiniz değeri de zedeler
O sizi önemsemeyip cevap verme zahmeti bile göstermemiş kıymetli parmaklarını yormamış ki gelmek zorunda değil gelemeyeceğini meşgul olduğunu söylese kızacak değildiniz herhalde o da bunu bilir ama birine hiç cevap vermemek onu yok saymaktır kişiye saygısızlıktır bence bunu flörtleştiğim kişinin yapmasını geçtim normal arkadaşım yapsa bende aynısını ona yaparım bir daha cevap vermem. Trip atmış gibi olmayayım derken basit duruma düşmeyin her yazdığında cevap alabileceği orda bekleyen bir insan olmayın. Kendine değer vermek diyoruz ya hep size değer vermeyen insanlarla iletişimde kalmak kendinize verdiğiniz değeri de zedeler
Bunu yazmadan önce kusura bakma sana o an cevap veremedim diyebilirdi nezaketen. Kısasa kısas yapmayın yine de, çocukça olur
Mesajlarınızda 2 farklı görüş var ve ikisine de katılıyorum, bende bir türlü ne yapsam diye karar veremedim. Bir yandan çok çocukça geliyorken bir yandan bu kadar değersiz miyim diyorumEvet, aynen de kısasa kısas gibi olur.
Yapmayın derim ben. Normal davranın yeri gelince isterseniz söylerseniz geri dönmeme sebebini.
Haklısınız ben yanlış yorumlamış olabilirim davranışlarını. Ama normal arkadaşlara bile böyle yapılmamalı diye düşünüyorumDemek ki o sizin gibi düsünmüyor. :/
Bir gün sohbet ederken laf arasında şakayla karışık söylerseniz daha iyi olur. Kısasa kısas yapmak itici dururMesajlarınızda 2 farklı görüş var ve ikisine de katılıyorum, bende bir türlü ne yapsam diye karar veremedim. Bir yandan çok çocukça geliyorken bir yandan bu kadar değersiz miyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?