Ne yapsam?

digitalnomad

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2020
3
1
1
Selam kızlar,
Arkadaşım olan ama zaman zamanda sanki flörtleşiyormuşuz gibi hissettiren bir erkek arkadaşım var(aramızda arkadaşlıktan farklı bir elektrik var gibi). İkimizinde sevdiği meyveli içecekler yapan bir kafe var, bazı akşamlar ya o beni çağırır ya da ben onu oraya. Dün akşam işten eve geçmeden oraya uğramak istedim.

Arkadaşıma mesaj attım, kafedeyim, işin yoksa gel sana meyve suyu ısmarlayayım diye. Mesajımı bir kaç saat sonra okudu, üstelik hiçbir cevap yazmadı
Ve biraz önce bana mesaj attı, ‘hey naber’ diye
Açıkcası mesajımı okuyup da meşgulum vb. bir kelime bile yazmamasına çok bozuldum.Önemsenmemek hissi beni kırdı.
İçimden hiç cevap yazmak gelmiyor tıpkı onun yaptığı gibi ama bir şey yazmayınca da trip atıyormuşum, beklentim varmış da bozulmuşum gibi ya da kısasa kısas yapıyormuş gibi olur mu?

O sizi önemsemeyip cevap verme zahmeti bile göstermemiş kıymetli parmaklarını yormamış ki gelmek zorunda değil gelemeyeceğini meşgul olduğunu söylese kızacak değildiniz herhalde o da bunu bilir ama birine hiç cevap vermemek onu yok saymaktır kişiye saygısızlıktır bence bunu flörtleştiğim kişinin yapmasını geçtim normal arkadaşım yapsa bende aynısını ona yaparım bir daha cevap vermem. Trip atmış gibi olmayayım derken basit duruma düşmeyin her yazdığında cevap alabileceği orda bekleyen bir insan olmayın. Kendine değer vermek diyoruz ya hep size değer vermeyen insanlarla iletişimde kalmak kendinize verdiğiniz değeri de zedeler

Evet, aynen de kısasa kısas gibi olur.
Yapmayın derim ben. Normal davranın yeri gelince isterseniz söylerseniz geri dönmeme sebebini.

Bence herşeyi bu kadar kişisel almayın, gerçekten çok yorulursunuz. Doğrudan iletişim kurun. "Geçen gün bizim yerdeydim, sana da yazdım ama görmedin sanırım" gibi.

+1

Bence direkt söyleyin bende böyleydim eskiden yok bende geç cevap yazayım yok acaba ne yazsam diye düşünür dururdum.Şimdi flört arkadaş farketmez neden mesajıma dönmedin , yazmama nedenin ne diye direkt soruyorum.Eğer mantıklı bir açıklama yapmazsa da bay bay En azından siz üzerine düşünüceğinize bırakın onlar düşünsün.

Bunu yazmadan önce kusura bakma sana o an cevap veremedim diyebilirdi nezaketen. Kısasa kısas yapmayın yine de, çocukça olur

Evet, aynen de kısasa kısas gibi olur.
Yapmayın derim ben. Normal davranın yeri gelince isterseniz söylerseniz geri dönmeme sebebini.
Mesajlarınızda 2 farklı görüş var ve ikisine de katılıyorum, bende bir türlü ne yapsam diye karar veremedim. Bir yandan çok çocukça geliyorken bir yandan bu kadar değersiz miyim diyorum

Acaba mesajı bir başkası (mesela bir kız) o görmeden silmiş olabilir mi ki? öbür türlü bu yaptığı çok büyük kabalık..

Mesajlarınızda 2 farklı görüş var ve ikisine de katılıyorum, bende bir türlü ne yapsam diye karar veremedim. Bir yandan çok çocukça geliyorken bir yandan bu kadar değersiz miyim diyorum
Bir gün sohbet ederken laf arasında şakayla karışık söylerseniz daha iyi olur. Kısasa kısas yapmak itici durur

Bence trip atıyor hissi vermeyecek bir mesaj atın. Yaptığı hoş değil. Cevabını öğrenmezseniz aklınızdaki acabalar sizi yıpratır.
Umursamaz davranıp sormazsanızda aynı saygısızlığı tekrarlayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…