• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam?

Yaa Allah bilir tabi ama benim içime çok hoş şeyler doğdu bunu okuyunca :süslü:

Valla yola nasıl çıktığınız belli olmuyor ki,
Allah bu kısmeti nasıl yazmış nerden yazmış anlamıyoruz bile:KK51:

Bence gelsin, kaybedeceğiniz ne var ki?:rapci:
Direk tepip de peşin hüküm vermeyin bana kalırsa, ne gel ne gelme gibi çevir kazı yanmasın bi cevapla kurtarabilirsiniz zannımca :eğlence:

Ben olsam kessssinlikle kabul ederdim. Yoksa 80 yaşına gelsem bile "Bir adam vardı, benimle buluşup bir şey söyleyecekti, neydi acaba yaa" diye kendimi yerim, meraktan çatlarım.
Hem ilişki dusunmesen bile başkalarıyla vakit geçirip odak noktanı exten uzağa dağıtmak iyi gelir. Mis gibi bekâr hayatını yaşa, şimdi kutlama vakti.

Ben hafiften bir mutluluk sezdim sanki gelsin görüşün ne kaybedersin ki :)

Adam sizden etkilenmiş bence aradaki enerjiyi yine bir yoklamak istiyor. Bence çağırın gelsin. Zaten arkadaş olarak görüşürüz diye ayrılmışsınız ne kaybedeceksiniz ki ?

Yalniz cirkin mirkin ama kibar bir adammış bence.acıp telefonda da diyebilirdi "sevgili olalım etkilendim "diye.var öyle odunlar...üstelik sizi de heyecanlandiriyor,meraklandırıyor bilerek.kadınlar böyle seylerden hoslanır.bunu da biliyor; demekki kadın ruhundan anlıyor.e 4 saat boşuna geçmemiş demekki...

Valla canım gelsin işte adam.sanki yarın evlenecek misin? Belli ki adam nazik , kibar bir adam.oyalanırsın şu zor günlerinde.azıcık ruhunu okşar sana iyi gelir işte be tatlım.bakarsın her şey süper olur....

Geçen gun daha erken demiştim ama görüşmeyi iyke hoş tanımlamissin ki burdan benim bile hosuma gitti :)) bi ışık gördüm sanki :KK36:

Haklısın. Ben en iyisi neden geliceksin bilmiyorum ama ben bir şey düşünmüyorum diyeyim?
ya ama ne bıleyım arkadasız dıye ayrılmıstık. Kendı kendıne ne gelın guvey oldun derse? :KK70:

Valla derse şaşmam :)) en iyisi gelsin görüşün. Ne kaybedeceksin sanki :KK45: bizi de merakta bırakma ama

Ben gelme derdim büyük ihtimal
Ama konu başkasının olunca çok merak ediyorum
Gelsin kız bakalım gagasından ne cikcak ? :KK8::-)

Kızlar yine ben :) Her güne bir konu gibi oldum kusura bakmayın ama inanın şuan kimseye danışabileceğim bir konu değil sizden başka. Birde ben buradaki yorumları gerçekten önemsiyorum. Yorumlarınız kıymetli benim için. (evet, gerçek hayatta çok fazla kimseye güvenemiyorum, özelimi anlatamıyorum, artık.)

Geçen bahsettiğim görücüye ben gittim. Bir saat otururum en fazla dediğim görüşmede dört saat oturmuşuz. Ben gider gitmez "evliliği düşünmüyorum ben kusura bakmayın böyle buluşma ayarladılar ama" dedim. O da bir oh çekip güldü ve bende düşünmüyorum o zaman sohbet edelim dedi ve biz geyik muhabbet derken vakti su gibi geçirdik. Çirkin sayılabilecek bir adam :) Fakat inanılmaz sempatik, eğlenceliydi ve ortak yönümüz fazlaydı.
Telefonlarımızı aldık, arkadaş olarak görüşürüz dedik. O kadar.
Benim durumum ortada. Bir ilişki yaşayacak halim yok. Farklı şehirlerde olduğumuz için doğal olarak gelişecek bir "sevgili olma durumu" da olamazdı. Ki zaten çocuğu var...

O günden sonra bir daha hiç bir şekilde görüşmedik. iki saat önce mesaj atana kadar :eek:
Bana "Müge haftasonu için bana vakit ayırabilir misin? Ayırırsan senin için geleceğim, konuşmak istediğim şeyler var, haber bekliyorum" demiş.

İki saattir düşünüyorum ne yazsam bilemedim. Ay çok merak ettim ne diye gelecek? Ne olabilir benimle konuşacak şey. Zannetmiyorum ki evlenelim desin, sevgilim ol desin. O gün bahsettim kötü bitti evliliğim filan diye. İlişki filanda yaşayamam ama bir yandan da merak ettim.
Sizce olayı nedir? Gelsemi acaba ya..
Oy dağlar :KK70:
Hayat sürprizlele dolu cnm bi cay icmekten bise kaybetmessin

Ay git tabı kııııız durdugun hata gıt bı knus nolcak sankı hem dısı muhım degıl ıcı guzel ılsun ıcıııı. neyse evlılık teklıf edersede hemen reddetme bı bırbırımızı tanıyalım falan de ya acele karar verme artık temkınlı adımlar at bes kere dusune dusune ;)

Ya ben boşanmış adamlara hep önyargılıyım nedense.Burada okuyoruz ya boşanan insanları hiç ya kaçırmışsın adamı dediğim biri olmadı çevremde de öyle.
Üstelik çocuğu da vardı bu adamın dimi.Yani ne bileyim o kadar şahane muhteşem bi adamsa neden karısı çocuğunun babasını boşasın ki?
Bilemedim yani çocuğa rağmen boşanmış bir de.
Size neden boşandığını anlattı mı peki?

Kızlar yine ben :) Her güne bir konu gibi oldum kusura bakmayın ama inanın şuan kimseye danışabileceğim bir konu değil sizden başka. Birde ben buradaki yorumları gerçekten önemsiyorum. Yorumlarınız kıymetli benim için. (evet, gerçek hayatta çok fazla kimseye güvenemiyorum, özelimi anlatamıyorum, artık.)

Geçen bahsettiğim görücüye ben gittim. Bir saat otururum en fazla dediğim görüşmede dört saat oturmuşuz. Ben gider gitmez "evliliği düşünmüyorum ben kusura bakmayın böyle buluşma ayarladılar ama" dedim. O da bir oh çekip güldü ve bende düşünmüyorum o zaman sohbet edelim dedi ve biz geyik muhabbet derken vakti su gibi geçirdik. Çirkin sayılabilecek bir adam :) Fakat inanılmaz sempatik, eğlenceliydi ve ortak yönümüz fazlaydı.
Telefonlarımızı aldık, arkadaş olarak görüşürüz dedik. O kadar.
Benim durumum ortada. Bir ilişki yaşayacak halim yok. Farklı şehirlerde olduğumuz için doğal olarak gelişecek bir "sevgili olma durumu" da olamazdı. Ki zaten çocuğu var...

O günden sonra bir daha hiç bir şekilde görüşmedik. iki saat önce mesaj atana kadar :eek:
Bana "Müge haftasonu için bana vakit ayırabilir misin? Ayırırsan senin için geleceğim, konuşmak istediğim şeyler var, haber bekliyorum" demiş.

İki saattir düşünüyorum ne yazsam bilemedim. Ay çok merak ettim ne diye gelecek? Ne olabilir benimle konuşacak şey. Zannetmiyorum ki evlenelim desin, sevgilim ol desin. O gün bahsettim kötü bitti evliliğim filan diye. İlişki filanda yaşayamam ama bir yandan da merak ettim.
Sizce olayı nedir? Gelsemi acaba ya..
Oy dağlar :KK70:
Görüş bende merak ettim

Konularını okudum da hiç de öyle hazır değilim falan deme bence. Sen öyle demesende gayetde isteyerek gitmişsin şimdide gelsin istiyosun hatta bayada heyecanlısım. Tabi bunda adamın doktor olmasının etkisi büyük. Olacakları da söylüym. Tekrar tekrar görüşüceksiniz sevgili de olucaksınız çünkü bunu istiyosun o kadar belliki.

Back
X