• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam?

Ben karşı tarafın eninde sonunda mesaj yazacağına emindim. Bence sen de mesaj gelmesini bekliyordun :)

Bence mutlaka görüşmelisin. Yakışıklılık önemli degil bir ömür Mutlu etmeye yetmez. Bir şans verin bakalım neler değişecek.Bu olanların sebebi belki bu kişinin senin nasibin olmasıydı bilemezsin

İyi de görücü diye gidiyorsunuz adam ben de evlenmeyi düşünmüyorum oh bee diye rahatlıyor
İyi de madem öyle ne diye görüştünüz ki ?

denk geldikçe konularını okuyordum
umarım yaşadığın kötü günleri tamamen unutursun
ama bence görüşme çünkü boşlukta olabilirsin ilgiye ihtiyacın olabilir, bu durumda karşındaki insanı tam olarak tanıyamazsın göremezsin çünkü dediğim gibi ilgisi sana cazip gelebilir, sen bilirsin ama tavsiyem arkadaşlarınla ailenle vakit geçir ve zamana bırak elbet karşına çok mutlu olacağın biri çıkacaktır

Görüşmek için konu ne olursa olsun bence bahane;Youmlarından çocuk sahibi olduğunu okumuştum,bence bunu düşünerek cvp ver...Yani çocuklu bir erkekle yapabilirmisin,en nihayetinde bu ilişkinin sonu belli,görüşürsen!Ayrıca yeni boşanmış olduğun için herhangi biriyle bir ilişki yaşamanın şu sıra sakıncalı olduğunu düşünüyorum!

Bence sen ilgiye ve sevgiye acsin.
Cunku mantiken " cirkin gorunus olrak/ cocugu var" diyorsun.
Ama buna ragmen " arkdasca" konusmak istiyosun. Ben inanmiyorum arkadss kalabiliceginizi. Al burdan vur, adam gorusmek istiyor enine boyuna konusmak icin. Aslinda mantigini kullansan " gelme ben pek olur gibi bakmiyorm" derdin. Ama sirf ilgisi ve sana seni ozel hissettirmesi hosuna gitti. Normal bu tabi cunku husranla biten bi evliligin var ve sevgiyi tadamadin. Ama sana tavsiyem hic saglikli olmaz hemencecik bu islere girmen. Gonul ve ask islerinden uzak durman gerek senin. Hayatini bi sabitle. Hemen aska sevdaya kapilip yine tum dunyani bi erkek yapma.

İyi de görücü diye gidiyorsunuz adam ben de evlenmeyi düşünmüyorum oh bee diye rahatlıyor
İyi de madem öyle ne diye görüştünüz ki ?
Saçmalık işte. Ya istersin görüşürsün ya da istemezsin gitmezsin. Düşünmüyorum ama görüşüyorum ama gitmesem mi ama gelmese mi ama istemiyorum. Ben anlamadım konu sahibini

Saçmalık işte. Ya istersin görüşürsün ya da istemezsin gitmezsin. Düşünmüyorum ama görüşüyorum ama gitmesem mi ama gelmese mi ama istemiyorum. Ben anlamadım konu sahibini

Konu sahibi bi onceki yorumumda dedigim gibi; sevgiye ac. Evlenmeyi dusunmuyor ama oz guvenini tekrar yerine getirebilicek o guzel sozlerdende vazgecmek istemiyor.
Ilgi istiyor.

Söylemek istemiyormuş gibi yazmış ya.. Bende "neden geliyorsun" yazmak istemedim. Sanki mesaj gelirsem öğrenirsin gelme dersen zaten mühim değil tadında :)
bence de gelsin
sundan cekiniosan hani sadece bnm için gelecek bnm de sevgili olayına felan niyetim yok nie gel dedin o zaman gibi bişi olusur die
sen zaten net bi şekilde belirtmişssin niyetini ondan cekincen olmasın bence
guzel vakit gecirirsin belki güzel vakit gecirebilcegin bi arkadasın olur

Konu sahibi bi onceki yorumumda dedigim gibi; sevgiye ac. Evlenmeyi dusunmuyor ama oz guvenini tekrar yerine getirebilicek o guzel sozlerdende vazgecmek istemiyor.
Ilgi istiyor.
O zaman öyle ifade etsin kendini. "İlgilenilmesi hoşuma gidiyor. O yüzden görüşmek istiyorum. Ama evlilik düşünmüyorum." Üç cümleyle ifade edeceği şeyi burada millete heyecan yaratarak pembe diziye çevirmenin ne gereği var

Ilgi istiyor.
Çok zor sürecin içinde konu sahibi
Umarim bu yüzden bir hata yapmaz

:KK31:Çirkşn
Kızlar yine ben :) Her güne bir konu gibi oldum kusura bakmayın ama inanın şuan kimseye danışabileceğim bir konu değil sizden başka. Birde ben buradaki yorumları gerçekten önemsiyorum. Yorumlarınız kıymetli benim için. (evet, gerçek hayatta çok fazla kimseye güvenemiyorum, özelimi anlatamıyorum, artık.)

Geçen bahsettiğim görücüye ben gittim. Bir saat otururum en fazla dediğim görüşmede dört saat oturmuşuz. Ben gider gitmez "evliliği düşünmüyorum ben kusura bakmayın böyle buluşma ayarladılar ama" dedim. O da bir oh çekip güldü ve bende düşünmüyorum o zaman sohbet edelim dedi ve biz geyik muhabbet derken vakti su gibi geçirdik. Çirkin sayılabilecek bir adam :) Fakat inanılmaz sempatik, eğlenceliydi ve ortak yönümüz fazlaydı.
Telefonlarımızı aldık, arkadaş olarak görüşürüz dedik. O kadar.
Benim durumum ortada. Bir ilişki yaşayacak halim yok. Farklı şehirlerde olduğumuz için doğal olarak gelişecek bir "sevgili olma durumu" da olamazdı. Ki zaten çocuğu var...

O günden sonra bir daha hiç bir şekilde görüşmedik. iki saat önce mesaj atana kadar :eek:
Bana "Müge haftasonu için bana vakit ayırabilir misin? Ayırırsan senin için geleceğim, konuşmak istediğim şeyler var, haber bekliyorum" demiş.

İki saattir düşünüyorum ne yazsam bilemedim. Ay çok merak ettim ne diye gelecek? Ne olabilir benimle konuşacak şey. Zannetmiyorum ki evlenelim desin, sevgilim ol desin. O gün bahsettim kötü bitti evliliğim filan diye. İlişki filanda yaşayamam ama bir yandan da merak ettim.
Sizce olayı nedir? Gelsemi acaba ya..
Oy dağlar :KK70:
çirkin derken ? Yüzünde pütürler mi var ?tamamen meraktan soruyorum :KK70:
Adam senden etkilenmiş. 4 saat Sıkılmadan vakt gecrdgnze göre adam senden etkilenmi
Vee ikinci bulusmayı teklif etmesi bu yüzden...

Ben de evlenmeden önce eşimi çirkin bulurdum. Ben Ankara'da oturuyordum o İstanbul'da gelme ben sana karşı bişey hissetmiyorum dediğim halde defalarca benim için o kadar yolu çıkıp geldi. Her geldiğinde de hiç sıkılmadan saatlerce vakit geçirebildik.
Şimdi gözümde dünyanın en yakışıklı adamı.
Uzak mesafeden sırf benim için gelecek diye düşünme gelsin.
İleride aranızda bişey olursa kıymetini bilir hem.
Yerinde olsam haftasonu için daha mühim bir planım yok istersen gelebilirsin yazardım.
Ne kaybedersin ki gelse. Hem de eski eşinin yapacağı evliliği düşünüp kafanda kurmaya vakit kalmaz.
Senin için de değişiklik olur.

O zaman öyle ifade etsin kendini. "İlgilenilmesi hoşuma gidiyor. O yüzden görüşmek istiyorum. Ama evlilik düşünmüyorum." Üç cümleyle ifade edeceği şeyi burada millete heyecan yaratarak pembe diziye çevirmenin ne gereği var

Aslinda konu sahibi bu uc cumleyi kaleme dokse sorun ortadan kaybolur ve ne yapmasi gerektigini bilir. Ama tamda problem o. Yani bi bosanmadan cikti ve kafasi cok cok karisik. Senelerdir onu takmayan, aldatan, degersiz hissettiren bi kocasi vardi. Smdi o kaybolan oz guvenini toparlamak istiyor. Bunu ona saglayan en yakin seyde o adam oldu. Oysaki bi bilse o oz guvenini toparlamaya illa bi erkek lazim degil. Gitsin cocuguda yokmus, dunya turu yapsin. Gitsin alisverisin dibine vursun. Ama mantiken uymayan bi adama hayir diyemiyor yinede sirf ilgiyi kaybetmek istemediginden.

Çok zor sürecin içinde konu sahibi
Umarim bu yüzden bir hata yapmaz

Evet. Kafasi cok karisik. Onu gonul islerinden uzak tutabilicek bi dost bi aile bireyi lazim. Su an akli melekelerini sayilara dokersek -5 teyken bi yeni aska atilip tekrar husrandan snra -20 lere inicek.
Oysaki once o -5 i bi sifir cizgisine cekse bunu bi erkege bel baglamadan. Iste o zmn saglam adimlar atmis olucak.

Back
X