• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam?

Yaaa :) Hayatım inan bende beklemiyordum :)))
Bu gün ayrılırken tam on kere sarıldı bana :)) Çarşı da bırak beni dedim hani bizimkilere yakalanmayalım diye. Hem bir işimi halletmem gerekiyordu. kendi de yola çıktı sonra ayrılır ayrılmaz aramaya başladı :)) Konuştuk filan benim çarşıdan eve gidişim yirmi dk filan sürdü, yürüyüş olsun hem onunla konuşuyorum diye yürüdüm bi de eve. Bizim sokağa dönüyordum tam arkana baksana dedi, bi baktım şapşal yaaa gitmemiş beni takip etmiş :))) Ayyy yani o kadar şok oldum ki!Bırakıp gidemedim dedi geldi bir beş kez daha sarıldık sanırım ahahah :KK70: Ergenlik yapıyoruz şuan kısacası.
Ama ben böyle şeyler görmedim yaa hiç. Hoşuma gitti çok :KK43:
Ay çok şeker ergen mergen.Artık ilişkiye başladınız madem,şu adamı didiklesene biraz eskiden napmış netmiş,var mı bi sıkıntı,çok mu işgüzarım bilmiyorum,keyfini bozmayım tabi de,ilişkiye başladık deyince aklıma geldi...
Yine de Allah muhabbetinizi artırsın,hakkında hayırlısı olsun...

Ay çok şeker ergen mergen.Artık ilişkiye başladınız madem,şu adamı didiklesene biraz eskiden napmış netmiş,var mı bi sıkıntı,çok mu işgüzarım bilmiyorum,keyfini bozmayım tabi de,ilişkiye başladık deyince aklıma geldi...
Yine de Allah muhabbetinizi artırsın,hakkında hayırlısı olsun...

Onları da konuştuk biz ayıptır söölemesi gecede beraberdik :duduk::olamaz::skandal::oops:Ondan bol bol konuşcak vaktimiz oldu.
Bir ara seninle başbaşa konuşalım biz bunları olur mu :D :KK200:

Yaaa :) Hayatım inan bende beklemiyordum :)))
Bu gün ayrılırken tam on kere sarıldı bana :)) Çarşı da bırak beni dedim hani bizimkilere yakalanmayalım diye. Hem bir işimi halletmem gerekiyordu. kendi de yola çıktı sonra ayrılır ayrılmaz aramaya başladı :)) Konuştuk filan benim çarşıdan eve gidişim yirmi dk filan sürdü, yürüyüş olsun hem onunla konuşuyorum diye yürüdüm bi de eve. Bizim sokağa dönüyordum tam arkana baksana dedi, bi baktım şapşal yaaa gitmemiş beni takip etmiş :))) Ayyy yani o kadar şok oldum ki!Bırakıp gidemedim dedi geldi bir beş kez daha sarıldık sanırım ahahah :KK70: Ergenlik yapıyoruz şuan kısacası.
Ama ben böyle şeyler görmedim yaa hiç. Hoşuma gitti çok :KK43:

Sen tut bilmem kac sene oku, zorlu sinavlardan gec, doktor ol, simdi kac yasindan sonra sokak aralarinda liseli gibi takil ahhah... Valla o heyecanlari kendim yasiyormusum gibi oldum. Cok sevindim vallahi tadini cikar.

Cok tatlisiniz yaa... Artik bol bol sinema izlersiniz.

Sen tut bilmem kac sene oku, zorlu sinavlardan gec, doktor ol, simdi kac yasindan sonra sokak aralarinda liseli gibi takil ahhah... Valla o heyecanlari kendim yasiyormusum gibi oldum. Cok sevindim vallahi tadini cikar.

Cok tatlisiniz yaa... Artik bol bol sinema izlersiniz.

Kızım halimizi görseydin kopardın. Napalım görmemişiz ahaha :KK70: :KK70:
Dur sen ne filmler ne filmler :KK70: Tüm ergenlikleri yapasım var bi coşkunluk halindeyim ahahah :KK70:

Aynen ikimiz bir ara konuşalım dedim :KK70: Yani ben ulu orta yazmayayım neymiş ne değilmiş gibilerinden diye sana öyle diyorumm :KK70:
Canım ya çok teşekkürler.Yaz tabiki ne zaman istersen.Bi koruma içgüdüsü oluştu sen ilişki deyince,hemen tilkiler devreye girdi..
Tabi biryandan da kırk yıldır tanırmışcasına mutlu oldum senin adına.
Konularını biliyorum.Mutluluğu hakediyosun,mutlu olsun kadınlar, mutlu olak hepimiz..
Umut dolu cümlelerin,içi dolu dolu olarak dönsün sana.Burası bdv ama sen güzel haberler ver hep.Çok içten istiyorum bunu..

Ayyy son güncellemeyi gözlerimden kalpler çıkarak okudum, takipteyim umarım hep böyle mutlu olursunuuz:KK200:

GÜNCEL
Kızlaar, kendi konumu kendim hortlatıyorum :)
Haftasonumu doktorcumla geçirdim ve officially olarak ilişkiye başladık! :KK70: Çoook hızlı oldu farkındayım ama engel olamadım :skandal:Bundan sonra nasıl gidicek, ne olucak bilmiyorum. Hiç bir şey bilmiyorum. Çok zor ayrıldık AMA onu biliyorum :KK70: Ay çok şapşal bir adam yaaa hahaha :oha:
Gözümden şuan resmen kalpler çıkıyo :) :halay:
Size mutluluğumu da yazmak istedim. Bana her zaman destek çıktınız da, yarın ağlamaya gelirsem yine çıkarsınız biliyorum :)
Çok tşk ederim kızlar, iyki varsınız :KK200:
Çok sevindim adınıza

Ay nasılda mutlusun yerim senii:KK19: sizi ergenler umarım herşey istediğindende düşündüğündende güzel olur canm :KK68:

Tillililililililililililiy!!!!!!!!! :KK49::KK49:
Ayyyy gerçekten çok sevindim yaaa:) yeni okudum konunuzu sizi de tanımıyorum aslında ama inanılmaz tatlı geldiniz bana. İnşallah bundan sonra hep hep çok mutlu olursunuz doktorcunuzla:oops::nazar:

Back
X