Ne yapsamda kaynanayı alt etsem

Arkadaşlar evi bana alıcaklar eltime değil tabi alırlarsa ben sözümden geri dönemiyorum bi mucize olmalı bana fikrimden nasıl cayarım o lazım çunku nişanlımda annesinin oturduğu evde oturmayj istiyor boşuma neden kira verelim diyor kısaca annesi aklına girmiş

neden bu kadar sıkboğaz ediyorsunuz konu sahibi .İnanın evde huzur olmayınca ne aşk kalıyor ne de sevgi. 1 sene sonra olsun tam olsun .Misler gibi yepyeni evine git kendi eşyalarını kullan .Kocana rahat rahat fantazi yap. onlar sizi oyalıyor bence .Eltiye neden gidiyor ki .Gitmez yarın valizini toplayıp gelir oğlumu özledim diye demedi deme ,

Bukadar zaman aklın nerdeydi kalmış 1 ay
Asla gidip o binada oturma
Yetiştirebiliyosanız ev tutun döşeyin
Yetişmezse düğünü erteleyin

Kabul etmekle çok büyük yanlış yapmışsın ...
Kv ler iyi insanlar bile olsalar sıkı fıkı olmaya gelmiyo sorun çıkıyor illaki...
Senin bu işi nişanlınla haletmen lazım ...
Senin de dediğin gibi baştan tamam dedi sonra caydı diye kötü gelin olursun ..

Bence hiç kayınebevynlere gebe kalma nişanlına açıkça söyle ben öyle aile apartmanında yapamam bu zamana dek okudum, çalıştım artık emeğimin karşılığı olsun, işten gelince evde rahat edeyim niye gelip gitmiyorsun niye yardım etmiyorsun konuları illa ki açılacaktır. Yerinde olsam ayrılırım ama öyle kümes gibi bir hayatı yaşamam

Kaynanaların en iyi taktiği önce beraber oturalım sonra ayırırız evinizi
bir kere aynı evde oturmaya başladın mı tek bir şekilde çıkarsın o da kavga gürültü ile

Nişanlımla kötü olucam bu sefer neden kabul ettin baştan kabul etmicektin olucam

Kaynanaların en iyi taktiği önce beraber oturalım sonra ayırırız evinizi
bir kere aynı evde oturmaya başladın mı tek bir şekilde çıkarsın o da kavga gürültü ile
Aynı evde değil onların evinde oturcam oda eltimde kalıcak ne kadar saçma akılsız kafam

Nişanlımla kötü olucam bu sefer neden kabul ettin baştan kabul etmicektin olucam
Zaten en büyük sorunda burada ve düğüne 1 ay var işin çok zor ..
Annesini sevdiğini ve kv asla kötü olmak istemediğini anlat nişanlına ...
Kendi düzenimiz olsun istiyorum biliyorum başta kabul ettim ama düşünemedim işte falan de güzellikle konuş ..
Ama şu saatten sonra ancak şansını denemiş olucaksın çok da umutlanma derim ..

Aynı evde değil onların evinde oturcam oda eltimde kalıcak ne kadar saçma akılsız kafam
Bu iş her türlü kayınvalidenin 1-2 hafta sonra kendi evine geri dönmesine bağlanır. Hem siz evleniyorsunuz diye neden eltinin düzeni bozuluyor; ben olsam eltinizin yerinde, sizden hiç hoşlanmazdım açıkçası.

Kayınvalidenin fikri o kadar saçma ki direkt siz eşinizle eltinlere yerleşseniz o bile daha mantıklı olurdu.

senin birşey yapmana gerek yokki, ailen çağırsın konuşsun,hem yeni gelin eski eşyaya niye gitsin..bu ailelerde icene beleşçi oldu yaa..

Ben olsam 1 sene için kiralık bir daire bulurdum. Eşyalarımı da alırdım.
Ev yapılırsa sonradan geçersin. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…