davetiyeler basıldı :/Dugunu uc ay ertele, ne olur ki yani. Once duzenimizi kurmak istiyorum, icime sinmiyor de.
kaynata nedir kimdir onu bilmiyorum...
o kadar karışık ki ,zaten akrabalık ilişkilerini sorgulamaktan asıl sorunu çözemedim bile.
bende sadece 1 görümce olunca..
Arkadaşlar evi bana alıcaklar eltime değil tabi alırlarsa ben sözümden geri dönemiyorum bi mucize olmalı bana fikrimden nasıl cayarım o lazım çunku nişanlımda annesinin oturduğu evde oturmayj istiyor boşuma neden kira verelim diyor kısaca annesi aklına girmiş
bir de görüm diyenler var görümceye :) :)Kocanın babası oluyo
aa cidden mi,kayınpedere nolduKocanın babası oluyo
Bence hiç kayınebevynlere gebe kalma nişanlına açıkça söyle ben öyle aile apartmanında yapamam bu zamana dek okudum, çalıştım artık emeğimin karşılığı olsun, işten gelince evde rahat edeyim niye gelip gitmiyorsun niye yardım etmiyorsun konuları illa ki açılacaktır. Yerinde olsam ayrılırım ama öyle kümes gibi bir hayatı yaşamamKızlar yardım edin köşeye sıkışmış durumdayım ne gapacağımı bilmiyorum bu kaynanayla..
benim 1 ay sonra düğünüm olacak inşallah ama nerde oturacağım mobilyalarım kısaca hiçbirşeyim yok..
Neden derseniz benim nişanlımın ailesi arsa aldılar 3katlı ev yapacaklar durumları iyi şuan oturdukları ev dokuz daire bi dairesinde büyük kaynana sekizindede gelinler oturuyor kaynanamda bu gelinlerden biri...
Ben çok yeni nişanlıyken kaynanam sen gel benim oturduğum dairede otur eşya almayalım 1 sene sonra yeni yapacağımız evine yeni eşya alırız yeni evine uygun olur kirayada çıkma boşuna dedi eşyaların harap olmasın bende diğer gelinin evine gideceğim dedi. Eltim kaynımın teyze kızı akraba evliliği yan. Kaynatamında tırları var hep yolda. tamam dedim ne kadar salakmışım git gel apartmandaki inşanları tanıdım.
Geçenlerde eltim aradı kimsenin haberi yokmuş birtek bana söyledi kaynatam ev bakmış 2+1 bize alıcakmış kredi başvurusumda bulunmuş ama bu bi sır eltimden başka kimse benim bildiğimi bilmiyor bende ağzımı açamıyorum eltime laf gelmesin diye o apartmanda oturamam ben açık bi bayanım gelin gideceğim aile ile uyuşamıyırum..
Asıl meseleye gelelim benim be yapmam lazım ki o binada oturmayayım eltimde hiç istemiyor kaynanasının bi sene onda olmasını bende istemiyorum o binada oturmayı kiraya çıkamayız nişanlım kira vermek istemiyor hadi ikna ettim diyelim bu sefer ben suçlu olucam başta kabul ettin neden fikrinden döndün dicekler tatsızlık çıkacak ben bilsem binanın böyşe olduğunu kabul esermiydim hiç napcam akıl verin bir ay sonra düğünüm var ev alma işide yattı sanırm
Nişanlımla kötü olucam bu sefer neden kabul ettin baştan kabul etmicektin olucamKabul etmekle çok büyük yanlış yapmışsın ...
Kv ler iyi insanlar bile olsalar sıkı fıkı olmaya gelmiyo sorun çıkıyor illaki...
Senin bu işi nişanlınla haletmen lazım ...
Senin de dediğin gibi baştan tamam dedi sonra caydı diye kötü gelin olursun ..
Aynı evde değil onların evinde oturcam oda eltimde kalıcak ne kadar saçma akılsız kafamKaynanaların en iyi taktiği önce beraber oturalım sonra ayırırız evinizi
bir kere aynı evde oturmaya başladın mı tek bir şekilde çıkarsın o da kavga gürültü ile
Nişanlımla kötü olucam bu sefer neden kabul ettin baştan kabul etmicektin olucam
Zaten en büyük sorunda burada ve düğüne 1 ay var işin çok zor ..Nişanlımla kötü olucam bu sefer neden kabul ettin baştan kabul etmicektin olucam
Eltinle daha önce bir arada yaşamış mı ?Aynı evde değil onların evinde oturcam oda eltimde kalıcak ne kadar saçma akılsız kafam
Masallahhhhh darisi bize insallahBana sevgiden bahsetmeyin hanımefendi..
Tam 27 yıllık evliyim,hala ilk günkü gibi eşimi seviyorum.
Benim ne demek istediğimi anlayamadınız herhalde..
Bu iş her türlü kayınvalidenin 1-2 hafta sonra kendi evine geri dönmesine bağlanır. Hem siz evleniyorsunuz diye neden eltinin düzeni bozuluyor; ben olsam eltinizin yerinde, sizden hiç hoşlanmazdım açıkçası.Aynı evde değil onların evinde oturcam oda eltimde kalıcak ne kadar saçma akılsız kafam
Masallahhhhh darisi bize insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?