Acelem ne biliyor musun cancazım kendi düzenimi kurmakmadem oyle sızde 1 sene bekleyın acelenız ne
iste corba kismi bu oluyor. o onda kaliyor yok o onun esyasini kullaniyor. sacma sacma isler. adi ustunde EVlenmek. ortqda ev yok esya yok. iki gun sonra kv evine geri doner. eltiyle de bozusulur. amaan valla icim sisti. sen nisanlini ikna et. ev tutmazsan dizmezsrn evlenmem de.Bu iş her türlü kayınvalidenin 1-2 hafta sonra kendi evine geri dönmesine bağlanır. Hem siz evleniyorsunuz diye neden eltinin düzeni bozuluyor; ben olsam eltinizin yerinde, sizden hiç hoşlanmazdım açıkçası.
Kayınvalidenin fikri o kadar saçma ki direkt siz eşinizle eltinlere yerleşseniz o bile daha mantıklı olurdu.
bileziklerine mi taktı .Ben şuan eltimdeyim konuştuk mesajlarınızı okuduk allah razı olsun açıkcası biz benim in bi karar aldık ben zaten kötü gelin olucam eninde sonunda şimdiden tavrımı koyup ben o binada yaşamıcam düşündüm tasındım dicem babama babamda kayınpedetime söylicek yapıcak bişey kalmadı köyü belleselerde ben kocamla mutlu olmak istiyorum ailesinide seviyorum ama kaynanam şimdiden bileziklerime gözünü dikmiş durumda oğlunu kıskanıyor ne bileyim ben babamla konuşcam ortalık karışırsada kiraya çıkarız babam arkamda
sen bu aileyle duzen kurarsin insaallah.Acelem ne biliyor musun cancazım kendi düzenimi kurmak
Keşke kocamı çekip alsam aralarındansen bu aileyle duzen kurarsin insaallah.
ıyıde anlattıgına gore ortada duzen yok ne ev ne esyaAcelem ne biliyor musun cancazım kendi düzenimi kurmak
Öyle olmuyor işte ahh ahh.Keşke kocamı çekip alsam aralarından
evlendiginde kocanin onlardan zerre farki olmadigini goreceksin. farki olsa seni bu isin icine sokmaz dugununu yapardi.Keşke kocamı çekip alsam aralarından
Kaynananizin evinde, onun esyalariyla, hangi "kendi düzeninizden" bahsediyorsunuz?Acelem ne biliyor musun cancazım kendi düzenimi kurmak
bu satten sonra konuşsakta bişey yapmazsın gibime geliyorSen cok ciddisin :))) ben ölmüşüm ağlayanım yok ya ben ev bulsamda başta esya almıcaz dedik düğünü yakın tarihe aldılar
Nasıl ikna edicembence eltinin söylediği şey sır gibi saklandığına göre henüz netleşmemiş..
bunu beklerken bi b planı yapman lazım...
ya arkadaşlarında dediği gibi kiraya ikna edeceksin yada skışıns bırakacaksın..
yani en iyi sen tanırsın nabzına göre güzelce konuşabilirsin..Nasıl ikna edicem
hem ev hem de eşyan olmayacak nasıl kabul ettin sen bunu?BEN NİİANLIMI NASIL İKNA EDİCEM KIZLAR ÖNCE ONU HALLETMEM LAZIM SONRA BABAMI DEVREYE SOKMALIYIM ONA CİLVE FALAN ĞEK ANLAMAM AĞZIM LAFTA YAPMAZ BANA KADINLIK ÖĞRETİN NASIL YAPICAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?