Ne yapsamda kaynanayı alt etsem

Ben size gercek bi olay anlatayimda belki akliniz basiniza gelir... Ayni sizin gibi evlenmeden önce kabul eden bi kizcagiz akli basina gelince vazgecti,sansina o ara karsi tarafta sözde vazgecmisti, ki onun oturcagi ev iki katliydi, üstte kaynana altta o... Neyse dügün oldu kiralik eve ciktilar yeni mobilyalar falan... Alti ay oldu olmadi kaynana sözde temelli kizinin yanina gitti, oglununda aklina girdi, aman ne kira ödiycegniz (zaten oglan dünden raziydi) hem kiraciya göz kulak olursunuz...hooop kaynananin evine gecildi, ama mobilyalar? Kaynanin kurulu düzeni oldugu icin gelin sadece yatagini ve günlük koltugunu getire bildi, digerler satildi... Üstüne aman kaynananin esyalarina bisey olmasin diye üstleri örtüldü... Gecici olan sey kalici oldu, bi zaman sonra hoooop kaynanada geldi, icice yasamaya basladilar, kavga gürültü hakaret havalarda ucustu...Sonuc: alttan kiraci cikartildi, gelin oraya yerlesti, cünkü kocasi kira ödemek istemiyor ve ailesinden uzak olmak istemiyor, üstelik ikiside calisiyor süper maaslari var ve ev alabilirler... He bide cocuk var, gelin calistigi icin üstte kaynana olmasina ragmen cogunlukla kendi annesine birakmak zorunda kaliyor, cünkü kaynananin önemli "Gün"leri var... Yani Konusahibi bastan tavrinizi koyup, taviz vermesseniz sizin hayriniza olur, yoksa yandiniz...

iste corba kismi bu oluyor. o onda kaliyor yok o onun esyasini kullaniyor. sacma sacma isler. adi ustunde EVlenmek. ortqda ev yok esya yok. iki gun sonra kv evine geri doner. eltiyle de bozusulur. amaan valla icim sisti. sen nisanlini ikna et. ev tutmazsan dizmezsrn evlenmem de.

dıger yorumları da sımdı okudum hem ev alıcak kaynanan hemde bılezıklerıme goz dıkmıs dıyorsun sen o bılezıklerı satsan ev alamazsın bence kaynanana tsk et

bileziklerine mi taktı .
Bunlar sana asla ev mev almazzzzzz .

Keşke kocamı çekip alsam aralarından
Öyle olmuyor işte ahh ahh.
En başta kocan ister mi karısını alıp gitmek, hiç sanmıyorum.
Evlenince bi kıymete biniyor bu oğullar, oğullarının gözünde de ailesi değerleniyor.
Boşuna demiyorlar evleniyosan ailesiyle de evleniceksin.
Keşke dediğin gibi olsa, kimse birbirine müdahale etmese, gençler karar verse, hatta düğünlerini, eşyalarını bile kendi bütçelerine göre alsalar, aileye minnet etmeseler...

iş kocada bitiyor ya sana o apartman dışında başka bir ev açacak ya da ayrılacak. bu şekilde baskı kur derim.

bence eltinin söylediği şey sır gibi saklandığına göre henüz netleşmemiş..
bunu beklerken bi b planı yapman lazım...
ya arkadaşlarında dediği gibi kiraya ikna edeceksin yada skışıns bırakacaksın..

Sen cok ciddisin :))) ben ölmüşüm ağlayanım yok ya ben ev bulsamda başta esya almıcaz dedik düğünü yakın tarihe aldılar
bu satten sonra konuşsakta bişey yapmazsın gibime geliyor
bilmiyorum ama eltinin yaptığı da hiç hoş değil
laf taşıyor resmen...

BEN NİİANLIMI NASIL İKNA EDİCEM KIZLAR ÖNCE ONU HALLETMEM LAZIM SONRA BABAMI DEVREYE SOKMALIYIM ONA CİLVE FALAN ĞEK ANLAMAM AĞZIM LAFTA YAPMAZ BANA KADINLIK ÖĞRETİN NASIL YAPICAM

Nasıl ikna edicem

Damat bey ne kadar aklıymış biz bayılıyoruz ailece kira ödemeye fazla geliyor bize para .
Tüh ben de kayınvalideme deseydim keşke sen git eltiyle otur ben sizin eve yerleşeyim ne de olsa kira ödemeyeceğim.Sen bana ev almak zorundasın yaa heee bi de alırken sakın aynı apartmanda alma size ayak uyduramam taa fizandan alabilirsen mükemmmell olur.
Bir de bahçeli olsunn barbeküü partisi yaparımm.
Ayy akılsız kafam ne kadar saftiriğim ben .

BEN NİİANLIMI NASIL İKNA EDİCEM KIZLAR ÖNCE ONU HALLETMEM LAZIM SONRA BABAMI DEVREYE SOKMALIYIM ONA CİLVE FALAN ĞEK ANLAMAM AĞZIM LAFTA YAPMAZ BANA KADINLIK ÖĞRETİN NASIL YAPICAM
hem ev hem de eşyan olmayacak nasıl kabul ettin sen bunu?
nişanlınla kazançlarınız nasıl,sen çalışıyormusun?
neden küçük kiralık bir evde diretmedin.
neden acele ettiniz?
ayrıca çook geçikmişsin ,herşeyi baştan kabul edip te son dakikada nasıl sıyrılacaksın.
zamanında kendi annen baban tepki göstermediler mi?kızımızın kendi evi eşyası olsun demediler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…