Ne yapsamda kaynanayı alt etsem

kendını bıle bıle atese atma ,
bu kaynana bela olur basına ben soyleyeyım

Ohooo yanlis karar üstüne yanlis karar... Diyelim ki dedikleri gibi oldu, saniyormusunuzki yeni gelin gibi evinizi düzecekler? Cok masraf oldu ev yapimi mobilyayida kendiniz alin diycekler.... Eeee a bi sene sonra mobilya borcu ödemeye baslamisiniz ha simdi kira ödemeye... Karisirsaa karissin ortalik, ilerde huzursuz olcaginiza simdiden tepkinizi koyun basiniz agrimasin... Hem ne akla hizmet on tane akraba olan bi apartmana tasinmayi kabul edersiniz anliyamiyorum dogrusu.. Bu arada elti cok akilli haaa....

Son düzenleme:
Valla canim kimseyi takma kocanla anlasmaya bak kiraya cekil esyalarinida istedigin gibi al sonra alinmiyor evlilikten sonra zira baska mmasraflar cikiyor alinamiyor alinsada gec aliniyor sen mobilyalarini falan simdiden al bence

:)
Kayınvalide = kaynana
Kayınpeder = kaynata
Kısaltma işte
sağolun,akraba ilişkilerini kk sayesinde öğrendim zaten:)

konu sahibi arkadaşım,nişanlaınla şimdiden bozuşmak,ilerde daha büyük sorunlar yaşanmasından iyidir.düşündükçe fikrini değiştirdiğini söyle..yoksa ilerde içinden çıkması zor olaylar yaşanır,evlilik çıkmaza girer..

Bu saatten sonra bişey değişmez artık zor ama şunuda söyleyeyim kayınvaliden düşüncesiz falan olabilir ama sende çok dürüst bir gelin olamayacaksın açtığının konunun başlığındaki kin ve nefret kokan kelimelerden belli ..

Çok yaş tahtaya basıyorsunuz. Bu devirde kim kime dum duma. Bakalım 1 sene sonra size yeni daire verecekler mi? Ev yok, eşya yok. Kayınvalinden 2 gün sonra "ben gelinin evinde rahat edemedim" diyip evine dönerse sen ne yapacaksın. Paşa paşa oturmayı kabul edeceksin. Nişanlın kira vermek istemiyorsa o zaman ev alsın. Kolay mı bu devirde. Kira verilmesin ama yeni gelin eski eve gelsin eski eşyalarla otursun. Başta kabul ettim ama durum böyle böyle, içime sinmiyor istemiyorum diyebilirsin. Bu durumda senin ailen hiç birşey demedi mi? 1 ay sonra düğün var daha belirsizlikler var.

Siz hiç sevmemiş olmalısınız..

Sevgi tek taraflı olmaz, sevdiğin mutsuzken sen mutlu olamazsın. Şimdi sen aile apartmanında kv ne ait eşyalarla yaşayınca mutsuz olacaksanız, eşin nasıl mutlu olacak? Eğer bunlara rağmen önemli değil, yeter ki evlenelim ev eşya kv umrumda değil diyorsan evlen zaten. Ama içine sinmiyormuş ki buraya yazmışsın. Ve evlendikten sonra olaylar çok daha başka oluyor.

Bir sene olur beş sene ama bakmışsın hiç kimseden ses seda yok. Sakın kimseye güvenme. Eltine de yazık, kadının düzeni var neden kaynana kahrı çeksin bu saatten sonra.
Benim anlamadığım kayınpederin 2 artı 1 evi size alacaksa neden sorun ediyosun, istemiyor musun ki? Şimdi gördüm ev alma işi yattı demişsin. Valla üzüldüm açıkçası, keşke baştan kabul etmeseydin dicem ama iş işten geçmiş.
Hele ki düğününe bir ay kalan bir gelinin son bir ay ev eşya telaşını atlatıp kına düğün telaşını düşünmesi lazım. İşin çok zor.

OH SIRTINI AİLESİNE YASLAYIP RAHAT EDECEK GİBİ GÖRÜNÜYO Nişanlın en güzeli sen yol yakınken resti çek ne kadar uzak o kdar iyi.hem bir ailenin sorumlulugunu alamayacak olgunluğa erişmemiş ise nişanlın neden evleniyor

Bir sene biter
Beş sene biter
O ev bitmeeeeezzzz
Nişanlın hazırcı
Gerçekleri kabullen ve ümit etme
Orada oturmayacağını, yeni evlendiğini, yeni eşyalar istediğini söyle ve kurtul
Anlarsa amenna anlamazsa senin anlaman gereken bir şey var ; sevgi evliliği yürütmede yeterli değil
Sıkıldıkça sevgi mevgi kalmıyor

Bir o kaynanayı bağlasan 1 sene durmaz ,sana gelir ..Bahanesi de şimdiden hazırdır..
İki ;eltin aslında kaynanayı istemiyor belli ama napsın el mahkum senin kulağına su kaçırmış ev diye ...
Üç...Buradaki tecrübelere güven o asla 1 sene olmaz ..Seneye başka bir şey çıkar öbür seneye kalır ..Ne var açmısın,açıkta mısın derler kaynanan yeni eve çıkar ama sen onun eskileriyle kalırsın..
dört :ne yap ne et başka bi eve çık ...Eşyayı da aldır ..hemen ...Çünkü ne yaptırırsan şu bir ay da korkarım ki yaş tahtaya basıyosun ....

Ben şuan eltimdeyim konuştuk mesajlarınızı okuduk allah razı olsun açıkcası biz benim in bi karar aldık ben zaten kötü gelin olucam eninde sonunda şimdiden tavrımı koyup ben o binada yaşamıcam düşündüm tasındım dicem babama babamda kayınpedetime söylicek yapıcak bişey kalmadı köyü belleselerde ben kocamla mutlu olmak istiyorum ailesinide seviyorum ama kaynanam şimdiden bileziklerime gözünü dikmiş durumda oğlunu kıskanıyor ne bileyim ben babamla konuşcam ortalık karışırsada kiraya çıkarız babam arkamda

Nişanlı da bi acayip kira veremezmiş AllAh Allah paşaya da bak hele ,babaya güvenmek sırtını yaslamak kolay tabii ..Evleniyorsa kirayı da ödemeyi bilecek ...

süper baban arkandaysa hiç korkma ..Aynen çekinmeden çatır çatır söyle eşyayı da evi de ..O zaman ak koyun kara koyun çıkar meydana emin ol ..Seni seviyorsa kabul edecek heeee istemiyosa da orasını sen bilcen artık ..Gazan mübarek olsun

daha dugun olmadan corba olmus bi evlilik daha. uzgunum canim hata etmissin bastan ok demekle. ailen uyarmadi mi.
yerinde olsam ben kira istiyorum cekyatta oturmaya raziyim diye diretirdim. koca da bi kirayi vermeye kendine guvenmiyorsa zaten evlenme rustunu kazanmamis demektir.
o eve bi girersen daha da cikamazsin haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…