- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
biz sana demedik miALLAH KAHRETSİN ELTİMLE ARAMIZDA KALACAK OLAN TÜM KONUŞMALARIMIZI KAYNANAMA ANLATMIŞ ORTALIĞI KARIŞTIRMIŞ NİŞANLIM NEDEN BENİM HABERİM ÖNCEDEN YOK DİYE TRİP ATIYOR
biz sana demedik mi
ortaya çıkmışken açık açık her şeyi konuşacaksın.yapacak bir şey yok gibi.Napcam ben şimdi
aslında eltin bu konuda çok haklı.senin yüzünden ev düzeni bozulacaktı.bak açık açık konuş,ayrı ev istediğini belirt.bu durumu fırsata çevir.hatta de ki ne sizin ne de eltimin düzenini değiştirmek isteme.küçükte olsa ayrı evimiz olsun,önemli değil de.Onunda kaynanayı evinde istemediğini söyliyim mi
korkarak omrunu geciremezsin yeri geldiginde sesini duyurmalisinBirazdan nişanlım gelicek hadi anlat bakalım dicek offf o andan korkuyorum
Neden korkacakmışsın allasen? Yok öyle.Birazdan nişanlım gelicek hadi anlat bakalım dicek offf o andan korkuyorum
Oylemi diyon giz insallah digildirİçimden bi ses bunun hikaye olduğunu söylüyor ..Daha ortada fol yok yumurta yok elti pat diye kv ye söylüyor hemen bir de ..Bence canının sıkkın gelip burda hikaye yazıyorsunuz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?