Ne yapsamda kaynanayı alt etsem

Elti işi biliyor. Kaynana başına gelmesin diye seni fişeklemiş. Şu saatten sonra yapılacak bir şey olduğunu sanmıyorum. En başta gidip bakıp öyle karar verecektin, ya da ev olmadan tarih belirlemeyecektin. Sıkıntılı.

ALLAH KAHRETSİN ELTİMLE ARAMIZDA KALACAK OLAN TÜM KONUŞMALARIMIZI KAYNANAMA ANLATMIŞ ORTALIĞI KARIŞTIRMIŞ NİŞANLIM NEDEN BENİM HABERİM ÖNCEDEN YOK DİYE TRİP ATIYOR

Aradım ağzıma geleni saydım ortalık karıştı öfff nasıl bir insanlık bu ben sustum kimseye bildiğim şeyi bilmiyorum dedim yaptığına bakın hakettim mi ben şimdi nişanlıma durumu nasıl izah edeceğim bana onu söyleyin lütfen nasıl konuşmalıyım ne demeliyim

ALLAH KAHRETSİN ELTİMLE ARAMIZDA KALACAK OLAN TÜM KONUŞMALARIMIZI KAYNANAMA ANLATMIŞ ORTALIĞI KARIŞTIRMIŞ NİŞANLIM NEDEN BENİM HABERİM ÖNCEDEN YOK DİYE TRİP ATIYOR
biz sana demedik mi

Elti sonuçta asla dost olmaz bence sadece dostmuş gibi görünür.Artık olan olmuş kaynananıza olanları düzgün bir dille açıklayın sizden dinlesin

Nişanlıyken hiç bu muhabbetlere eltinle girmiyecektin.
Onun seni çekip sana bu konuyu açtığını söyleyeceksin.
Seninde yorum yaptığını fakat ağızdan ağıza yorum farkının olabildiğini izah ediceksin
Fırsat bu fırsat neyi isteyip, neyi istemediğini de anlatacaksın.

Onunda kaynanayı evinde istemediğini söyliyim mi
aslında eltin bu konuda çok haklı.senin yüzünden ev düzeni bozulacaktı.bak açık açık konuş,ayrı ev istediğini belirt.bu durumu fırsata çevir.hatta de ki ne sizin ne de eltimin düzenini değiştirmek isteme.küçükte olsa ayrı evimiz olsun,önemli değil de.

ben kaynanam ve eltimle ayni binada oturuyorum 12 yildan sora zorla oturttular beni bu binaya yillarca cabaladim yaptirmasinlar diye ama esim beni dinlemedi hic akli basinda bir insan isi degil birlikte oturmak sakin ayni binaya tasinma ev kirala biseyler bahane et o binaya gitme igrenc bisey her gurultuyu duyarlar su sesine kavgana temizligine karisirlar , eltiden kaynanadan dost olmaz kimseye sirrini verme benden abla tavsiyesi

Egem haklı eltinde durduk yere düzeninin değişmesini istemiyor
Bunun yoluda sizin krndi düzeninizi kurabilmenizden geçiyor.
Provoke edici konuşmaktan sa durumu bu şekilde anlat bence

Birazdan nişanlım gelicek hadi anlat bakalım dicek offf o andan korkuyorum
Neden korkacakmışsın allasen? Yok öyle.
Koskoca kadınsın, kendi aklın, iraden yerinde. Adamdan niye korkacakmışsın?
Kalk, bi güzel dik dur.
Yetişkin, bağımsız bi kadın olarak kendi düzenini kurmak üzeresin, tabii ki senin istediğin gibi olacak!
Al karşına adamı, delikanlı gibi konuş. Fikrimi değiştirdim de. Açıklama yapmak bile zorunda değilsin.
Kadınsın sen, dişi kuşsun. ne yap, ne et, İstediğini yaptır.
Savaşta her şey mübahtır.
Go asker go go go!!!

İçimden bi ses bunun hikaye olduğunu söylüyor ..Daha ortada fol yok yumurta yok elti pat diye kv ye söylüyor hemen bir de ..Bence canının sıkkın gelip burda hikaye yazıyorsunuz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…