Ne yapsamda kaynanayı alt etsem

canim benim babanla degil NISANLINLA ayni fikirde olmalisin. Ne demek kira veremem???

baskalarinin kurdugu yuvada asla kafan rahat olmaz bunuda bil istedim (ev dir/esyadir)

Madem nişanlısın böyle sorunlar yaşıyorsun dünya dak tek erkekte tek kızda siz değilsiniz balık baştan kokar diye bir ata sözü var göz göre bişeyleri kabul etmişsen çekmek zorundasın kimseye ahlanmanın vahlanmanın anlamı yok ayrıca kredi ile alınacak ev sen yokken eşin olacak şahsın adına alınmış olsaydı anlardım ama siz varken sizden habersiz anne-oğul ikilisinin arkadan iş çevirmesi bana biraz meşakkat isteyen bir aile gibi geldi belki sizi düşündüğü için yapıyordur ama ne olursa olsun alınan karardan ben haber dar olmak isterdim çünkü o evde kaynanan değil sen oturacaksın

Ooh ortada hem olgunlasmamis ana kuzusu var, hem kurnaz kaynana var. Bu evlilik asla yürümez.

Bastan herseyi kabul etmek ile hata yapmisin. ( ki onuda anlamadim? Ailen nerde bu konuda? Benim ailem kv'dem ile ayni semtte bile kalmama karsi cikarlardi, ki kalmis kv'denin eski evine, eski esyalarina tasinmak. Öyle bir durum olsa, adi kv degil, ex kv olurdu )

Ama hic birsey icin gec degildir. At nisani, davetiyeler, dedikodular, hepsi gecer. Önemli olan senin mutlulugun ve sen asla o apartmanda mutlu olamazsin.

Bu iş yaş be güzelim kendini heder etme bende kayınvalidem ile otururum dedim altlı üstlü yüz ama herkesin beraber anlayışı farklı ev üstünde ev olmaz sözü çok ayrı bir konu ama aynı aileden olunca söz de yine anlamına kavuşuyor illa da evlenecem diyorsan innesinden ipliğine bütün herşeyi konuş konuştuk anlaştık deme sonra pişman olacağına zararın neresinden dönersen kardır millet konuşur torba değil ağızlarını büzesin onlar bir ay konuşacak diye ben bir ömrü heba edemem

Aynen öyle kötü olcaksam olayım benden kıymetli değil kaynanam beni kıskanıyor boynumdaki kolyeyi bile kıskanıyor düşünün artkk niianlım neden kelee almış bana diye ortalığı birbirine kattı

Kaynananın evini yaksam bende mecburen kiraya cıkmak zorunda kalırım hahahaajh :))))

Kaynananın evini yaksam bende mecburen kiraya cıkmak zorunda kalırım hahahaajh :))))
bence de senin tek çıkış yolun bu gözüküyor.
açıkcası sen evlendikten bir süre sonra kv nin de kendi evine döneceğini düşünüyorum.
böyle niyeti var mı?

bence de senin tek çıkış yolun bu gözüküyor.
açıkcası sen evlendikten bir süre sonra kv nin de kendi evine döneceğini düşünüyorum.
böyle niyeti var mı?
Yoook bnm nişanlımdan annesi dahil herkes çekinir biraz asabidir ama bana geldimi kuzu gibi o yüzden bendende çekinirler ama ben yüz verdim başta sorum orda

Çok kötüsün ama ya :)

Canım kötü olmakla ilgili bir şey değil bu gerçekler maalesef ..
Her insanın bir aile yapısı vardır ve senin gelin gittiğin aile yapısı ortada ..
Baştan zaten ev olayınıda kabul etmişsin ... Senin çok önleyebileceğin şeyler gibi durmuyor nişanlının aile görenekleri.

Aynen canm

dün eltimle mesajları okuduk demiştin,halen okuyor olabilir mi.yalnız çok uyanık eltin var.seni doldurdu,ortalığa saldı

Rabbim inşallah size benimki gibi bi kaynana ile sınamaz başka söyleyecek bişeyim yok yorum yaptığınız için teşekkürler ..

Burada ne beter kv leri okuyoruz. Ama şu bir gerçek kimse kimseye ev almak zorunda değil. Bir dedikodu dolanmış eltinizle aranızda ev alma mevzusunda. Sizin yüzünüze söz verip almayabilirlerdi. Bu daha kötü olurdu, ama yine almak zorunda olmazlardı. Bu devirde oğlu evlenirken oğlunun evine çöp kutusu bile almayanlar var (misal benim eşimin ailesi). Alsınlar da istemem. Almadıkları halde herşeyime laf ettiler. Neler var dünya da neler... Sana tecrübe olarak söylüyorum. Asla aile apartmanında oturma. Asla eski eşyalara gelin gitme. Değerin olmaz. Bunları nasılsa kabul etti daha almaya gerek yok derler. Ailesinin çekindiği, senin yanında kuzu olan ve kira vermek istemeyen nişanlın da düğünden sonra sana ev döşemez. Nasılda düğün oldu ne gerek var idare ediyoruz der. Aileni arkana al, kararlı ol. Bunları yapmayıp nişanlının isteklerini kabul edersen 2 gün sonra, tüm sülale bize karışıyor, eşimle başbaşa bir kere dışarıya bile çıkamadık, hiç özelimiz kalmadı diye konu açarsın.

Buarada eltinle herşeyi paylaşma bak bu gün iyisiniz ama yarın çıkarı senle uyuşmazsa kötü olursunuz ..
Seni biraz dolduruyor gibi kurnaz geldi senin elti bana ..
Sen temiz kalplisin herşeyi açma eltine .
Her şerde bi hayır her hayırda bir şer vardır

Sana burdaki bütün hanımların bildiği bir sır vericem ,burda yazılanlar bir gün eltin tarafından k.v ye söylenecek o yüzden sen devam et ...Söyleyemediklerini iyice bir dökte ,ilerde kv okur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…