Arkadaşlar evi bana alıcaklar eltime değil tabi alırlarsa ben sözümden geri dönemiyorum bi mucize olmalı bana fikrimden nasıl cayarım o lazım çunku nişanlımda annesinin oturduğu evde oturmayj istiyor boşuma neden kira verelim diyor kısaca annesi aklına girmiş
bence de senin tek çıkış yolun bu gözüküyor.Kaynananın evini yaksam bende mecburen kiraya cıkmak zorunda kalırım hahahaajh :))))
Yoook bnm nişanlımdan annesi dahil herkes çekinir biraz asabidir ama bana geldimi kuzu gibi o yüzden bendende çekinirler ama ben yüz verdim başta sorum ordabence de senin tek çıkış yolun bu gözüküyor.
açıkcası sen evlendikten bir süre sonra kv nin de kendi evine döneceğini düşünüyorum.
böyle niyeti var mı?
Yoook bnm nişanlımdan annesi dahil herkes çekinir biraz asabidir ama bana geldimi kuzu gibi o yüzden bendende çekinirler ama ben yüz verdim başta sorum orda
:)Yoook bnm nişanlımdan annesi dahil herkes çekinir biraz asabidir ama bana geldimi kuzu gibi o yüzden bendende çekinirler ama ben yüz verdim başta sorum orda
hayır annesi peşimizi bırakmıyor ikitane oğlu. Var hergün eltimde
Hay
hayır annesi peşimizi bırakmıyor ikitane oğlu. Var hergün eltimde
Çok kötüsün ama ya :)Zaten emin olun evlenince hiçbiriey değişmeyecek ..
Sizde eltileriniz gibi olacaksınız ..
Çok kötüsün ama ya :)
Aynen canmCanım kötü olmakla ilgili bir şey değil bu gerçekler maalesef ..
Her insanın bir aile yapısı vardır ve senin gelin gittiğin aile yapısı ortada ..
Baştan zaten ev olayınıda kabul etmişsin ... Senin çok önleyebileceğin şeyler gibi durmuyor nişanlının aile görenekleri.
Rabbim inşallah size benimki gibi bi kaynana ile sınamaz başka söyleyecek bişeyim yok yorum yaptığınız için teşekkürler ..
Aynen canm
Her şerde bi hayır her hayırda bir şer vardırBuarada eltinle herşeyi paylaşma bak bu gün iyisiniz ama yarın çıkarı senle uyuşmazsa kötü olursunuz ..
Seni biraz dolduruyor gibi kurnaz geldi senin elti bana ..
Sen temiz kalplisin herşeyi açma eltine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?