şiddetle katılıyorum ama sanırım arkadasın da yası küçük ya da henuz olgunlaşamamış.
Kaynanam bana alınacak evin üstüne konmuş şimdide eltim aradı beni demişki yeni eve ben geçicem ikiside aynı şey ha ben geçmişim ha elifler geçmiş onlar eski evde otursun ben yeni evde o kadar büyüttüm besledim bu benim hakkım demiş şimdi dahada kızıştım kiraya çıkıcam bi salon takımı bi buzdolabı alamıcak insanlar değiller ama kaynanam çok beter
Konuştun mu?Kiraya çıkıcam yapcak bişey yok ben kötü olcam ama napym
Babamla konuştum aynı fikirdeyizKonuştun mu?
Ne ekersen onu bicersin size yemin edebilirim beni kaynanam bunhale getirdi ben az yapıyorum herşeyi burda yazmadım yazsam okumaktan başınız ağrırdı sinirlenirsiniz bu yeni gelin bu kadarına pes yapılmaz derdinizkonu başlıgınız hiç hoş olmamış alt etmek ne demek siz bu işe zaten ön yargılı başlamışsınız .birde arada bir yerde keşke kocamı aralarından çekip alsam diyorsunuz .yazık eşinize çok yazık aranızda çok kalacak .siz kira ödemek ne demek bilmiyorsunuz sanırım o kadar evim olacak benim oglum kira ödeyecek gelin istemiyor diye yok valla hiç kimse evladını sokakta bulmadı en başta kabul etmeyecektin bu arada eltin arayı karıştırıyor yarın öbür gün o iyi anlaştıgın eltinden kötüsü olmazbiraz sakin olup nişanlınızı düşünün eltinizin dolduruşuna gelmeyin 25 senelik evlilik tecrübeme güvenerek bunları yazıyorum unutmayın sizinde bir oglunuz olabilir yukarda yazdıgınız yazı çok içimi acıttı şahsen ben böyle bir gelin istemezdim biraz siz erkek tarafı olsanız ne yapardınız onu düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?