Ne yapsamda kaynanayı alt etsem

şiddetle katılıyorum ama sanırım arkadasın da yası küçük ya da henuz olgunlaşamamış.

Bilmiyorum da ben utanırım benim olmayan şeyi istemeye. Evlilik ticaret mi yok ev verecekler, yok eşya bilmem ne.
Siz kız alıyorsunuz, hadi verin karşılığını der gibi.

Ondan sonra kv evime karışıyor, eşyamın yerini değiştiriyor, çocuğuma müdahale ediyor. Ev senin değil ki, eşya da senin değil. Hepsini kv ödemiş, neden müdahale etmesin?

kaynana hakli, sana ev almak zorunda deil, vermek zorunda da deil
bizde geliniz çopunu gormedim kyin ailesinden
sen bence evi dami bosver,paçani aile partmanindan kurtarirsan buna dua et ..

Rabbim inşallah size benimki gibi bi kaynana ile sınamaz başka söyleyecek bişeyim yok yorum yaptığınız için teşekkürler ..

İyi valla kadin size ev vericek bide onu begenemiyosunuz yenisinde kendi oturcakmista sen eskide oturcakmissinda..kendin calisip emeginlemi yaptinda bukdar söz sahibi oldun? Ben olsam bende yenisinde otururum bedavadan ev vercem gelin begenemicek bide bu ne cüret ya genelde kayinvalideleri eleştiririm ben cok sorun yapiyolar diye.ama sizin gibi gelinler oldugu sürece artk hak veriyorum yavaş yavaş..2 elti kafa kafaya vermissiniz sürekli dedikodu halindesiniz ayip yani bastan kabul etmeseydin ozaman simdi noldu birden bire..o eltinede fazla guvenme kendi cikarlari için seni fişekliyo bunu anlamamak sacmalik yani hangi insan kayinvalidesi yanina gelsin ister seni dolduruyo eltin aç gözünü bence

Kayinvalidenin nesi beter anlamadim sahsen.
Size ev mi almak zorundalar ? Hem bunu size bile soylememisler, size ev alicaz diye soz vermemisler.
Eltin gelip soyluyor bunlari sana, ve sen de sadece onun soyledikleriyle hareket ediyorsun.
Hadi sana soz verselerdi sozlerinden geri donselerdi, tamam ayip etmis, soz vermeseymis dicem ama oyle bir sey de yok.

Kadinin kendi parasi, kendi almis, kendi oturacak tabi.
Siz de calisin kazanin, kendinize ev alin gidin oturun.
Kayinvalidenize kizacaginiza nisanliniza ve kendinize kizin.

merhaba, şimdi siz yeni ev kuracaksınız. er yada geç o eşyalar alınacak. en başta alınması daha iyi.ayrıca eltine yazık değil mi sizin yuzunuzden rahatı bozulacak.sonracığıma kayınvalide bir gün çat kapı gelebilir.. neden çünkü onun evine yerleştiniz. ben orda burda yapamıyorum diyecek.kendi evine gelecek hakkıdır yani..siz de yeni evliyken kayınvalide ile oturmuş olacaksınız..onun düzeni onun ortamı vss vsss.... ilk aylar çok önemlidir.
geç olmadan nişanlınızı alın karşınıza konuşun. bizim yuzumuzden eltimin ve kaynımın düzeni bozulmasın kayınvalidem de evinden olmasın böyle problemli başlamayalım de. eltimde pek razı değil de buna hakkımız yok de .üç beş lira kira ödeyelim ama kafamız rahat olsun de.mutlaka konuşun. ama tatli dille konuşun.kimseyi kötülemeden.

valla ne yaparsan yap ama kayinvalidenden uzak yasa sana bunu soyliyim kendini mi parcalarsin nisanlilinin onunde yuzugu mu atarsin naparsin bilmem ama aslaaaa kaynananin yakininda bile oturma

konu başlıgınız hiç hoş olmamış alt etmek ne demek siz bu işe zaten ön yargılı başlamışsınız .birde arada bir yerde keşke kocamı aralarından çekip alsam diyorsunuz .yazık eşinize çok yazık aranızda çok kalacak .siz kira ödemek ne demek bilmiyorsunuz sanırım o kadar evim olacak benim oglum kira ödeyecek gelin istemiyor diye yok valla hiç kimse evladını sokakta bulmadı en başta kabul etmeyecektin bu arada eltin arayı karıştırıyor yarın öbür gün o iyi anlaştıgın eltinden kötüsü olmazbiraz sakin olup nişanlınızı düşünün eltinizin dolduruşuna gelmeyin 25 senelik evlilik tecrübeme güvenerek bunları yazıyorum unutmayın sizinde bir oglunuz olabilir yukarda yazdıgınız yazı çok içimi acıttı şahsen ben böyle bir gelin istemezdim biraz siz erkek tarafı olsanız ne yapardınız onu düşünün

Ne ekersen onu bicersin size yemin edebilirim beni kaynanam bunhale getirdi ben az yapıyorum herşeyi burda yazmadım yazsam okumaktan başınız ağrırdı sinirlenirsiniz bu yeni gelin bu kadarına pes yapılmaz derdiniz

tabiki sizinde haklı taraflarınız vardır mutlaka ama biraz sakin olun inanınki hiçbir kaynana sizin istediginiz gibi olmaz mutlaka en iyisi bile laf sokmakta ustadır .ne diyelim hakkınızda hayırlısı olsun

Kimse size ev vermese sorun olmayacakti degil mi?

Bir soz var "malinla rezil olmak" diye. Bu sozu kaynananiz soyleyecek anlasilan yakinda...

Sorun kayınvalidenizde değil nişanlınızda ve sizde. konuyu okuyunca ikiniz de çok genç ve tecrübesiz görünüyorsunuz. evlenecek kişiler sizken kayınvalide ve kayınpedere bu kadar bağımlı olmak, hayat düzeninizin nerede ve nasıl olacağı konusunda onların ağızlarının içine bakmak çok büyük sorunlar getirir. . maddi ve manevi olarak yeterince olgunluğa erişmeden evlenmeye kalkınca böyle şeyler oluyor işte...
Kayınvalide belli ki melek değil. ancak ne var ki melek gibi olmak zorunda da değil. siz karı koca onlara bağımlı olduğunuz sürece canı nasıl isterse öyle davranacak, siz de çekeceksiniz. durum böyle görünüyor.

oyuncak mı bu?
insan bukadar ciddi konuda enine boyuna düşünür.
sülale apartmanına otururum demeniz büyük cesaret.hergün biri karışır merak etmeyin.

Ciddi konularda ağzınızdan çıkan kelimeye ve attığınız adıma çok dikkat edin.

Sevgini anlarimda aslinda bir nevi aileyle de evleniyor insan .. Allah yardimcin olsun .. Esinle tatli tatli konus sonucta hic rahat olamayiz ben yeni esyalarimla bir ev acmak istiyorum ilk defa evleniyorum herseyim yeni ve bize ait olsun istiyorum .. akrabalarin arasinda ds rahat olamayiz de bir ses olsa hrmen duyacaklar sonucta ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…