- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Şu anda bunu yapıyorum zaten onu hayatımın merkezinden çıkardım çocuğumla evimle kendimle ilgileniyorum ama bu defada benden çok uzaklaşıyo benden tamamen kopmasından yanlış şeyler (?aldatma gibi) yapmasından korkuyorumneler yaşandı bilmiyorum ama saygısı kalmamış sanırım, bence geri çekil ilgilenme bir süre eşinle, kendine bak bakımlı ol, hatta sosyal uğraş bul, zaten bir müddet sonra değişir gibime geliyor, çünkü sen konusunda rahat içi, nasılsa uğraşıyorsun ilgi için, tartışmaya girme hiç bir şekilde, onu hayatının merkezi yapma
Şu anda bunu yapıyorum zaten onu hayatımın merkezinden çıkardım çocuğumla evimle kendimle ilgileniyorum ama bu defada benden çok uzaklaşıyo benden tamamen kopmasından yanlış şeyler (?aldatma gibi) yapmasından korkuyorum
Şu anda bunu yapıyorum zaten onu hayatımın merkezinden çıkardım çocuğumla evimle kendimle ilgileniyorum ama bu defada benden çok uzaklaşıyo benden tamamen kopmasından yanlış şeyler (?aldatma gibi) yapmasından korkuyorum
Çalışmak istiyorum ama izin vermiyorbu erkekler ne kadar kötü ya, bu arada çalışmayı düşünüyor musun senin için daha iyi olur
Hayır ben haklıydım herkesde beni haklı gördü kocam hariçAilesi ile olan durumlarda hatanız var mıydı ?
Doğru hatırlıyorsunuzŞu ben kabadayıyım deyip kendine hizmet ettiren değilmiydi senin eşin? Yanlış hatırlıyorsam düzelt lütfen
Bu adam sana değer vermiyor sen kendine değer ver en azından
Malesef aynen öyleKocan geçmişteki olanlara neden sünger çekmiyor demek ki ailesini senden daha çok seviyor
Bu bayan akıllanmazŞu ben kabadayıyım deyip kendine hizmet ettiren değilmiydi senin eşin? Yanlış hatırlıyorsam düzelt lütfen
Bu adam sana değer vermiyor sen kendine değer ver en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?