- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
Eski konularımı biliyorsunuz mutlaka eşimle aramda problemler var ne yapsamda beni eskisi gibi sevmiyor hep bana soğuk konuşmuyor benimle ilgisiz az önce misafirlikten geldik bebeği kucağımdan aldı içeri girdi kapıyı kapattı.
Sanki sadece bebek için benimle birlikteymiş gibi ailesiyle olan sorunlardan sonra beni hiç affetmedi sildi attı resmen ailesiylede iyi geçiniyorum artık annesi ne dese susuyorum onu övüyorum ama yok.
Onunla konuşunca cvp bile vermiyor cvp versene diyorum neye cevap vereyim ne dedin diyor üstüne gitmiyorum bana öyle davranınca bende konuşmuyorum..
Ne yapacam ben artık bu hep böylemi olacak bir daha beni sevmicek mi??
Çok ama çok Üzgünüm boşanmak istesem bi boşanma nedeni yok gibi kalkıp ne dicem ki insanlara dövmedi bişey yapmadı evinede çocuğunada bakıyor ama bana karşı hiç iyi değil..
Sanki ben bu evde onun ve çocuğunun hizmekarıymışım gibi davranıyor.
Bu iş nereye varacak ben ne yapmalıyım bana akıl verin
Sanki sadece bebek için benimle birlikteymiş gibi ailesiyle olan sorunlardan sonra beni hiç affetmedi sildi attı resmen ailesiylede iyi geçiniyorum artık annesi ne dese susuyorum onu övüyorum ama yok.
Onunla konuşunca cvp bile vermiyor cvp versene diyorum neye cevap vereyim ne dedin diyor üstüne gitmiyorum bana öyle davranınca bende konuşmuyorum..
Ne yapacam ben artık bu hep böylemi olacak bir daha beni sevmicek mi??
Çok ama çok Üzgünüm boşanmak istesem bi boşanma nedeni yok gibi kalkıp ne dicem ki insanlara dövmedi bişey yapmadı evinede çocuğunada bakıyor ama bana karşı hiç iyi değil..
Sanki ben bu evde onun ve çocuğunun hizmekarıymışım gibi davranıyor.
Bu iş nereye varacak ben ne yapmalıyım bana akıl verin