• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsamda sevmiyor..

Karsiliksiz sevgi

Bittim ben
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
860
428
103
Eski konularımı biliyorsunuz mutlaka eşimle aramda problemler var ne yapsamda beni eskisi gibi sevmiyor hep bana soğuk konuşmuyor benimle ilgisiz az önce misafirlikten geldik bebeği kucağımdan aldı içeri girdi kapıyı kapattı.
Sanki sadece bebek için benimle birlikteymiş gibi ailesiyle olan sorunlardan sonra beni hiç affetmedi sildi attı resmen ailesiylede iyi geçiniyorum artık annesi ne dese susuyorum onu övüyorum ama yok.
Onunla konuşunca cvp bile vermiyor cvp versene diyorum neye cevap vereyim ne dedin diyor üstüne gitmiyorum bana öyle davranınca bende konuşmuyorum..
Ne yapacam ben artık bu hep böylemi olacak bir daha beni sevmicek mi??
Çok ama çok Üzgünüm boşanmak istesem bi boşanma nedeni yok gibi kalkıp ne dicem ki insanlara dövmedi bişey yapmadı evinede çocuğunada bakıyor ama bana karşı hiç iyi değil..
Sanki ben bu evde onun ve çocuğunun hizmekarıymışım gibi davranıyor.
Bu iş nereye varacak ben ne yapmalıyım bana akıl verin

neler yaşandı bilmiyorum ama saygısı kalmamış sanırım, bence geri çekil ilgilenme bir süre eşinle, kendine bak bakımlı ol, hatta sosyal uğraş bul, zaten bir müddet sonra değişir gibime geliyor, çünkü sen konusunda rahat içi, nasılsa uğraşıyorsun ilgi için, tartışmaya girme hiç bir şekilde, onu hayatının merkezi yapma

Boşanma nedeni gayet ortada...
Hizmetkar olarak görüyor , iletisim bitmis.
Sevgiden emin degilsin.

Ama sen bu sebeple bitiremem , benim icin problem degil diyorsan orası ayrı.
Umarım bir cözümü vardır.
Not:Eski konuları bilmiyorum.

Bu gibi durumlarda onu kendi silahiyla vur
Sana nasıl davraniyorsa öyle davran kurtarmak için sen değil o cabalasin

Hayatımda olsan da olur olmasan da imajı ver
Ama sen olmazsan ben biterim gibi bi mesaj verirsen ömür boyu bu simariklikla ugrasirsin net

neler yaşandı bilmiyorum ama saygısı kalmamış sanırım, bence geri çekil ilgilenme bir süre eşinle, kendine bak bakımlı ol, hatta sosyal uğraş bul, zaten bir müddet sonra değişir gibime geliyor, çünkü sen konusunda rahat içi, nasılsa uğraşıyorsun ilgi için, tartışmaya girme hiç bir şekilde, onu hayatının merkezi yapma
Şu anda bunu yapıyorum zaten onu hayatımın merkezinden çıkardım çocuğumla evimle kendimle ilgileniyorum ama bu defada benden çok uzaklaşıyo benden tamamen kopmasından yanlış şeyler (?aldatma gibi) yapmasından korkuyorum

Şu anda bunu yapıyorum zaten onu hayatımın merkezinden çıkardım çocuğumla evimle kendimle ilgileniyorum ama bu defada benden çok uzaklaşıyo benden tamamen kopmasından yanlış şeyler (?aldatma gibi) yapmasından korkuyorum

Hayatının merkezinden cikarsaydin bugün bu konuyu acmazdin

Demek ki cikarmamissin

Ayrıca aldatirsa aldatsin ya karaktersizligini görürsün için soğur ve inan daha güçlü olursun
Acı bi duygudur ama aldatırsa ben biterim naparim diye düşünen kadınları anlamıyorum
AldatiRsa miktir olup gider banane

bu erkekler ne kadar kötü ya, bu arada çalışmayı düşünüyor musun senin için daha iyi olur

Ona kızgın olduğum için odamda oturuyordum baktım geldi sarıldı öptü gönlümü aldı sonra kalk bana kestane yap dedi ve gitti...
Siz bu durumdan nasıl bir sonuca varıyorsunuz

Şu ben kabadayıyım deyip kendine hizmet ettiren değilmiydi senin eşin? Yanlış hatırlıyorsam düzelt lütfen
Bu adam sana değer vermiyor sen kendine değer ver en azından

Kocan geçmişteki olanlara neden sünger çekmiyor demek ki ailesini senden daha çok seviyor

Back
X