• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yaptım ben :((((

6 -7 aydır bırlıkteyız . hepınızın fıkrı gerı cekılmemde pekı hersey daha kotu olursa. yanı bu rahatlık onu rahatsız etmezse :S erkek arkadaşım cok kıskanç bıde onu unutamadığımı dusununcede takılı kaldı . konuştuğum arkadaşım yenı tanıştığım bırıydı hal ole oluncada konuşuldu.dedıgınız gıbı gerek yok zaten konusmuyormda ama arkadaşla tanışma evresınde konusu açıldı ve konuştuk

hoşuna gitmeyebilir.bende böle bir hata yaptım bana kednlikle bu konuda hakkında bidada kmseyle knşma dedi ve biz yıllar önce kapattık bu knuları.şimdi bende özen göstermye çalışıyorum.sizi gerçkten seviyorsa herşeyin daha kötü olacağını sanmam.ona bir kere açıklama yaptıysanız yeeterli.kendinizi parçalamayın.

hoşuna gitmeyebilir.bende böle bir hata yaptım bana kednlikle bu konuda hakkında bidada kmseyle knşma dedi ve biz yıllar önce kapattık bu knuları.şimdi bende özen göstermye çalışıyorum.sizi gerçkten seviyorsa herşeyin daha kötü olacağını sanmam.ona bir kere açıklama yaptıysanız yeeterli.kendinizi parçalamayın.

umarım dedıgınız gıbı olur ve umarım benı gerçekten sevıyordur. cunku ben onu gerçekten herseye karsı duracak derece sevıyorum . ve suan zaten gerı mesaj atmasını bekliyorum .:50:

umarım dedıgınız gıbı olur ve umarım benı gerçekten sevıyordur. cunku ben onu gerçekten herseye karsı duracak derece sevıyorum . ve suan zaten gerı mesaj atmasını bekliyorum .:50:

bekleyin acele etmeyin.çok üstüne gitmeyin.İnşallah istediğin gibi olur herşey

keşke okadar üstelemek yerine, mesaj atmak yerine açıp telefonu bi kere adam akıllı anlatsaymışsınız..
ve orada bıraksaymışsınız ve ondan bi tepki gelene kadar kesinlikle adım atmasaydınız..çünkü sevgilin şımarmış ve senin gerçekten suçlu olduğun için ona yalvardığını düşünmüş..
senin hatanda nerde biliyormusun? erkek arkadaşına şifreni verip, birde onun girdiğini bile bile o şekilde konuşmalar yapmanda..
ama canını sıkma olan olmuş fazla üstüne gitme..

kendimi gördüm bi an ben en temizi face i kapadım çünkü çok sorun oluyodu eski erkek arkadaşımda ayrıldığımz halde profil resmini kaldırmıyodu ne kavgalar ne kavgalar en sonunda kapattım face i sorun felan kalmadı.

keşke okadar üstelemek yerine, mesaj atmak yerine açıp telefonu bi kere adam akıllı anlatsaymışsınız..
ve orada bıraksaymışsınız ve ondan bi tepki gelene kadar kesinlikle adım atmasaydınız..çünkü sevgilin şımarmış ve senin gerçekten suçlu olduğun için ona yalvardığını düşünmüş..
senin hatanda nerde biliyormusun? erkek arkadaşına şifreni verip, birde onun girdiğini bile bile o şekilde konuşmalar yapmanda..
ama canını sıkma olan olmuş fazla üstüne gitme..
arasam açmazdı bıldıgım ıcın mesaj attım. ama mesajda ınsanın kendını ıfade etmesıde cok zorr oluyor artık ne kadar ıfade edebıldıysem. evet bencede cok sımardı hersey cok tersıne dondu ve ben eskıye dondurmek ıstıyorum ama nasıl yapıcam bılmıyorum.sıfremı ona verdım evet aslında ozel hayatıma müdahale ettıgı ıcın sıkayetcı degıldım, ve ılk defa bole face yüzünden bı sorunumuz oldu. aslında orda akılsızlık ettım ama dedıgım gıbı hersey o sekılde gelıstı ve devam ettı ,hanı bısey gızleyıp saklamıyorum belkı mesaj kutumu silmesem bu kadar ustune düşmeyecek sılınce ıyıce durumdan rahatsız oldu sanırım . ustune gıtmemeye calısıcam suan cok zor duruyorum mesaj atmamak , aramamak ıcın

kendimi gördüm bi an ben en temizi face i kapadım çünkü çok sorun oluyodu eski erkek arkadaşımda ayrıldığımz halde profil resmini kaldırmıyodu ne kavgalar ne kavgalar en sonunda kapattım face i sorun felan kalmadı.

sızın durum bıraz daha farklıymış cnm sorunun halolduguna sevındım umarım bızımde aramızdaki sorun halolur ve eskısınden daha ı oluruz

Yine bi face vakası :19: kapatın sunları Allah askına ya iliskilerin sorunları %99 u face yuzunden artıkk ... biz kapattık ortak face actık kimseyide eklemedik sadece oyunlarımızı oynuyoruz "vazgecemedigimiz" buda benım kararımdı tabii :33: .. millet e zaten hic meraklı degilim.. kapatın gitsin ya :51:

Yine bi face vakası :19: kapatın sunları Allah askına ya iliskilerin sorunları %99 u face yuzunden artıkk ... biz kapattık ortak face actık kimseyide eklemedik sadece oyunlarımızı oynuyoruz "vazgecemedigimiz" buda benım kararımdı tabii :33: .. millet e zaten hic meraklı degilim.. kapatın gitsin ya :51:

su durumda kapatmam daha dıkkat ceker ama, su sorun halolsun kapatıcam ılk ısım o olacak :26:

Sosyal paylaşım sitelerini zaten sevmiyorum ancak şunu soracağım; 6-7 aylık bir ilişkide neden şifrelerin sevgilinde mevcut, neden her şeyini karıştırabiliyor ve neden face üzerinden bu kadar özel bir dertleşmeye giriyorsun, şifreni elinle vermişken.

Erkek arkadaşını şımartmışsın o ayrı bir konu ama ben buradan bakan biri olarak, sevgilim beni başka biriyle çekiştiriyorsa, benimle arası kötüyken eski sevgilisini bir şekilde yad ediyorsa, kolay kolay affetmem. İlişkiler özel, herkesin herkesi bildiği bir sosyal paylaşım sitesinde ilişkinizi çekiştirmeyin.

Üstelik sürekli yazışmak büyük yanlış anlamalara sebep oluyor, anlatılmak istenen tam ifade edilemediği gibi daha büyük yanlış anlamalara da sebep olabiliyor. Yüz yüze konuşmayı deneyin. Bu kadar şımartmışken ipleri yeniden toplamak çok zor, Allah yardımcın olsun

Mesaj atmanda sakınca yok da açıklayıcı ve net bir mesaj olmalı
Yalvar yakardan çok durumunuzu ve hislerinizi anlatın
Gerisi sana kalmış imajı verin ama burnundan kıl aldırmayan tarzda değil
Mesela
Açıklamayı yaparsınız beni yanlış anladın seni çok seviyor ve kaybetmek istemiyorum, umarım kararın olumlu yönde olur gibi
Zaten biraz sakinleşirse aklı başına gelecektir :)
Ben de sen gibi panikleyip elime yüzüme bulaştırıyorum çoğu işimi :)

Back
X