aynen cnm aslında yazarak kendımı cok güzel ıfade ederım ama bu gıbı durumlarda degıl, bole durumlarda elım ayağım bırbırıne dolanıyor ve bır çuval ıncırı berbat edıyorum.ona yazdığım mesajları solece ozetleyeyım cnm sana
kıskanmaması gerektirecek bı cümle kullanmadığımı soledım , ben senı sevıyorum ve senınle mutlu olmak ıstıyorum dedım , eger benım sevgimden en ufak bı suphen varsa benı oldur daha ıyı dedım ve onun ıcın nelerı göze aldıgımıda cok ıyı bıldıgını soledım ve bole davranmamasını anlamadığımı soledım ve en sonda emınım doğru düşünceye ulaşırsın ve ıstedıgı herseyede razı olduğumu soledım (bunu yazmasam ıyımıs ama o panıkle yazdım) onu gerçekten sevdıgımı ve umarım bunun farkında olduğunu soledım ve aptal asık olmaktanda gocunmadığımı ve onsuzken nefes alamadığımı falan yazdım . (sanırım cok şımarttım

)
mesaja cevap atmayınca bıseyler solemesını rıca ettım ve ağzından çıkacak tek bı kelimeye baktığımı cehennemım olmamasını soledım
oda ısım var dedı ben ole yazınca
bende ısın bıtınce mesajını bekliyorum dedım ve hala bekliyorum , yorum senın cnm