• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yaptım ben :((((

o zaman yanına gıtmelıyım ama ya benımle görüşmek ıstemezse cevap bıle atmıyor mesajlarıma :(

Bak canım sen yapman gereken her şeyi yap,bundan emin olduktan sonra biraz bekle ve ona de ki:yeter bu kadar ben elimden geleni yaptım gerisi sana kalmış.
Eğer abartıp fazla yalvarır peşinden koşarsan şımarır.
Suçlu gibi davranma ki o da seni suçlu olarak görmesin.
Bir yerden sonra sen de soğuk davran.

kız zaten 2-3 gundur soğuktu bana, kafasında sorunlar vardı ıslerıyle ılgılı uzerıne bu oldu , bı 2 gun mesaj atmazsa ben dayanamam ben atarım , ısten 5 gıbı cıktı eve gıtmıs olmalı suan , ben soğukkanlı olabılırmıyım bılmıyorum , emınım dırek ağlamaya baslarım

Yalnız yaşıyosa ya da ailesi seni biliyosa gidebilirsin
Aman iş ve para hep erkeklerde bunalım sebebi zaten :ssz:
-Neyin var hayatım niye soğuksun
-İşle ilgli ya soğuk değilim xin borcu ynin harcı hep aynı :ssz:

Böyle bir şeyden görüşmek istemez mi sence
Ay biz kadınlar da deliyiz :)
Git git koş git hatta
Zaten sana cevap atması trip yapması bile hala gel bana diyor :1:
Daveti reddetmek olmaz dimi :1:

suan gıdemem ama yarın ılk ısım yanına gıtmek olucak, gıttıkten sonra haber verırım onada gel konuşalım dıye , aramızda yarım saat lık bı mesafe var o merkezde ben ılcedeyım , o yüzden anca yarın gıdebılırım :50:

suan gıdemem ama yarın ılk ısım yanına gıtmek olucak, gıttıkten sonra haber verırım onada gel konuşalım dıye , aramızda yarım saat lık bı mesafe var o merkezde ben ılcedeyım , o yüzden anca yarın gıdebılırım :50:

Ben olsam sabredemezdim ama sen bilirsin ama bize de gelişmeleri yaz olur mu canım :31:
Gönlünü de ferah tut ondan bekle bir şeyleri elinden geleni yeterince yapmışsın

Bak canım sen yapman gereken her şeyi yap,bundan emin olduktan sonra biraz bekle ve ona de ki:yeter bu kadar ben elimden geleni yaptım gerisi sana kalmış.
Eğer abartıp fazla yalvarır peşinden koşarsan şımarır.
Suçlu gibi davranma ki o da seni suçlu olarak görmesin.
Bir yerden sonra sen de soğuk davran.
arayıp sormuyorkı cnm ona soğuk davranım , off valla sıstım ıyıce bunaldımsınır hastası ettı benı :( zaten suan benı suçlu gıbı goruyor yada hala ıs konusundada canı sıkkın

Yalnız yaşıyosa ya da ailesi seni biliyosa gidebilirsin
Aman iş ve para hep erkeklerde bunalım sebebi zaten :ssz:
-Neyin var hayatım niye soğuksun
-İşle ilgli ya soğuk değilim xin borcu ynin harcı hep aynı :ssz:

aılesıyle yasamıyor cnm , kendı basına yasıyor , aynen ıs yüzünden gergındık ıyıce gerıldık . bende sınır oluyorum ısı tamam sorun var ama benm bundan haberım yok bana soğuk davranıyor anlakı anlayabılırsen 2 gun sonra bana anlatıyor yanı dun aksam, dıyorkı nıe ustume geliyorsun kafam bozuk ıste senı kırmak ıstemıyorum dıyor

Ben olsam sabredemezdim ama sen bilirsin ama bize de gelişmeleri yaz olur mu canım :31:
Gönlünü de ferah tut ondan bekle bir şeyleri elinden geleni yeterince yapmışsın

bende sabredemıyorm cnm ama ulaşım sorunu var , ıns güzel gelısmeler olurda yazarım cnm , kalbım ole sıkısıyorkı nasıl ferah tutucam bılmıyorm, ya hıc aramazsa:(

Son düzenleme:
arayıp sormuyorkı cnm ona soğuk davranım , off valla sıstım ıyıce bunaldımsınır hastası ettı benı :( zaten suan benı suçlu gıbı goruyor yada hala ıs konusundada canı sıkkın

aılesıyle yasamıyor cnm , kendı basına yasıyor , aynen ıs yüzünden gergındık ıyıce gerıldık . bende sınır oluyorum ısı tamam sorun var ama benm bundan haberım yok bana soğuk davranıyor anlakı anlayabılırsen 2 gun sonra bana anlatıyor yanı dun aksam, dıyorkı nıe ustume geliyorsun kafam bozuk ıste senı kırmak ıstemıyorum dıyor

Al benimkini vur sninkine sonra 3 gün düşünüyorum ne sıkıntısı var diye niye zamanında söylemiyosa içinde tutmak hoşuna mı gidiyodur nedir :ssz:

daha öncede yaptı dedım yapma bole uzerıme alınıyorum , ama yok aynı hamam aynı tas off kı ne offf

Ya sen alısıcan ya onu alıstırıcan valla sekerım sen once bu badıreyı atlat da onun caresıne sonra bakarız
Ama ben senı arıyacagına emınım nerdeyse boyle basıt seyden bıtmez :31:

sizin konuşmalarınızı okuması çok yanlış.
ama okuduklarından bu anlamı çıkarması da normal.
bence çok üstüne düşmeyin.
siz üsteledikçe bir suçunuz varmış gibi davranacaktır size.
söyleyeceğinizi söylemişsiniz, artık diğer adımı ondan bekleyin.

sizin konuşmalarınızı okuması çok yanlış.
ama okuduklarından bu anlamı çıkarması da normal.
bence çok üstüne düşmeyin.
siz üsteledikçe bir suçunuz varmış gibi davranacaktır size.
söyleyeceğinizi söylemişsiniz, artık diğer adımı ondan bekleyin.

evet suan suçlu durumda benım, ustune düşmemeye çalışıyorum ama bu uğurda fena halde bı caba verıyorum mesaj yazıp yazıp dılıyorum ne kada rkontrol ederım kendımı bılmıyorm

Suclu bile olsan hic erkeklerin ustune gitmeyeceksin. Hic hic kosma pesinden. Seven boyle
Bir sebepten birakmaz. Kiskanclik krizlerine girer ama birakmaz. Birakirsa da zaten ayrilacaktir bahane bulmustur. Bosver, agir ol. Sakin yalvarma

Suclu bile olsan hic erkeklerin ustune gitmeyeceksin. Hic hic kosma pesinden. Seven boyle
Bir sebepten birakmaz. Kiskanclik krizlerine girer ama birakmaz. Birakirsa da zaten ayrilacaktir bahane bulmustur. Bosver, agir ol. Sakin yalvarma
bugun mesaj atmayacak gıbı gorunuyor , ve ben konuşalım dıye mesaj atmamak ıcın debeleniyorum , umarım bu olay onu bahanesı olmaz ve gerçekten benı sevıyordur, beklemek cok kotu bısey

aramış ben salak gıbı gormemısım dıger telımı aramış ben mal tek tele bakıyorum:50: smdı gordum mesaj attım aradım açmadı ya gormedı yada açmak ıstemedı bende mesaj attım gormedım dıye musaıt olduğunda konuşalım bu sekılde g geceyı bıtırmek ıstemıyorum dıye :5: aradıya ınsallah tekrardan arar

onun yerıne kendını koy canım sen hemen ıkna olur muydun.her şey normal belkı sohbet falan dıyıp gecelım ama ben dönsem o dönmez lafını ben her yere cekerdım.unutamamış izlenimi veriyor insana.bence sen onu ıkna et sevdıgıne onun ıkna olmaya senden daha çok ihtiyacı var.unuttrmaya bak bunu.yoksa en ufak atışmanızda yüzüne vurur bu cümleyi :50:

Back
X